Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Никога няма да подкрепя това да се направиш на скелет и мумия. Това са хора без капка мозък. След време ще съжалява Преслава. Да видим дъщеря й какво ще каже като започне да разбира. 

• Like 4
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, zai4eto82 каза:

Мина и модата на Преслава. Едно време беше къде къде, който я следи от самото начало- хубава беше и песни имаше хубави, сега е едно чучело, което тя сама се направи. Направо да те е яд на нея, че стана мумия. 

Тепърва ще се прави на чучело..

В един лайф чат в инстаграм я питаха: Имаш ли ботокс или силикон

тя отговори: Все още нямам :1000(29): ВСЕ ОЩЕ! ЗНАЧИ ТЕПЪРВА ШЪ СЛАГА

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, zai4eto82 каза:

Никога няма да подкрепя това да се направиш на скелет и мумия. Това са хора без капка мозък. След време ще съжалява Преслава. Да видим дъщеря й какво ще каже като започне да разбира. 

Прес: Паола, ела тук веднага

Паола: Няма!

Прес: Паола!

Паола: Какво?

Паола: Не ме гледай така :(

Прес: Как?

Паола: Като Майкъл Джексън

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, pechenko каза:

Тепърва ще се прави на чучело..

В един лайф чат в инстаграм я питаха: Имаш ли ботокс или силикон

тя отговори: Все още нямам :1000(29): ВСЕ ОЩЕ! ЗНАЧИ ТЕПЪРВА ШЪ СЛАГА

Интересно къде точно мисли да си ги слага? 

Или има намерението да си зашие още един фейс отгоре на тоя и в него да се боцка с ботокс? 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Пак любовните драми между мъж и жена. И "дори до смърт да боли" е неуместно. Жалко е да си изпълнителя, представящ жанра, и да нямаш песни на социална тематика. Не знам защо приемат покани на такива концерти, или за Уницеф и Българската Коледа, като могат да пеят сладникави песнички и на друго място. 

• Like 2
  • Dislike 4
Сподели в други сайтове

Значи тука, който харесва Преслава като жена има много лош вкус за жена и не знае какво е наистина една красива, естествена жена. Тя затова няма свестен мъж, защото само мутрите харесват изкуствените мумии. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

И аз много се изненадах от избора на песен.. тя никога не е пяла и залагала на тази песен и всеки очакваше да пее песента на Йоанна - Не идвай 

Какво очаквахте да пее? Пиян? Изтрезняваш ли? или бозата "Така ни се пада"? Да не говорим за друго ретро...

Много ясно, че ще заложи на песента, която е сложила в графа "За всеки случай, да не се изложим".

Сподели в други сайтове

Току що, pechenko каза:

И аз много се изненадах от избора на песен.. тя никога не е пяла и залагала на тази песен и всеки очакваше да пее песента на Йоанна - Не идвай 

Какво очаквахте да пее? Пиян? Изтрезняваш ли? или бозата "Така ни се пада"? Да не говорим за друго ретро...

Много ясно, че ще заложи на песента, която е сложила в графа "За всеки случай, да не се изложим".

Тя е направила допитване до феновете какво да пее и Горчиви спомени е била в списъка. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Runevski каза:

Пак любовните драми между мъж и жена. И "дори до смърт да боли" е неуместно. Жалко е да си изпълнителя, представящ жанра, и да нямаш песни на социална тематика. Не знам защо приемат покани на такива концерти, или за Уницеф и Българската Коледа, като могат да пеят сладникави песнички и на друго място. 

Как да има? Тя се е забила в комерса и се страхува да не излезе от него, щот Галена ще и го натика с мадята.

Ако не е в комерса, то ще пее как не иска мутрите да идват да я мачкат, целуват, ебат и бият...

#дапосеемомраза #byfast

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, pechenko каза:

Май беше казала, че ще пее фолклорна песен. И очаквах това. 

Иначе не разбирам тоя хейт в момента ... защо? 😕

• Love 1
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, zai4eto82 каза:

Тя е направила допитване до феновете какво да пее и Горчиви спомени е била в списъка. 

И те глупавите повярвали, че избрала каквото те са казали..

Нали онзи ден гледах какви песни предлагаха: "Аматьорка", "По моята кожа", "Право в очите" и куп други И тя казваше, че не били подходящи и както винаги вади песни от графа  "За всеки случай, да не се изложим". Ако не беше "Горчиви спомени", щеше да е "Нямам право" или друга лесничка

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pechenko каза:

И те глупавите повярвали, че избрала каквото те са казали..

Нали онзи ден гледах какви песни предлагаха: "Аматьорка", "По моята кожа", "Право в очите" и куп други И тя казваше, че не били подходящи и както винаги вади песни от графа  "За всеки случай, да не се изложим". Ако не беше "Горчиви спомени", щеше да е "Нямам право" или друга лесничка

Не съм я следила толкова. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Vancho каза:

Май беше казала, че ще пее фолклорна песен. И очаквах това. 

Иначе не разбирам тоя хейт в момента ... защо? 😕

Няма хейт, а мнение. Защо мнението другите, което не се припокрива с вашето е = на хейт?

Любимец си ми от Пресовите, щот си пич, адекватен и признаваш грешките на Пепа Джексъна

Просто изпълнението не е нищо особено и не каквото го изкарват Тебешира и неговата компания

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, presi_fen! каза:

Беше страхотна , тъй като днес съм рожденик се чувствах всеедно поздравен от Преси!  Ангелски глас просто няма такъв!

Честит рожден ден! 

преди 24 минути, Fast каза:

Супер си беше. Сега не е момента да сеете омраза..

А кога е моментът? През нощта се молехме за Зайка, докато беше в кома - сега вече всичко може. 

преди 11 минути, Runevski каза:

Сигурен съм, че все има нещо подходяща от първия албум или някой македонски фестивал преди него :D

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, zai4eto82 каза:

Не съм я следила толкова. 

Аз я следя редовно ( нали ми е любимка и съм фен )

С нетърпение чакам лайв където ще реве, ще е цялата омазана с грим, спирала и ще обяснява как търпяла толкова време Павел и днес преляло чашата, когато я пребил

Сигурен съм, че Фаст е сложил номера на ГДБОП на бързо набиране и да реагира моментално

• Like 2
Сподели в други сайтове

Изборът на Преслава е страхотна изненада. Чудесна идея да заложи на тази хубава песен, на която общо взето не се беше давала трибуна от излизането й. Стига сте злобяли. Можеше просто да си изпее пресния хит "Не идвай", тъкмо да се подмаже и на БТВ, но не, тя заложи на златна качествена песен. Всички трябва да запишат песни за коронавируса за да "имат какво да пеят" ли? А за фолклора - ами на мен не ми се слуша това, не е длъжна само народно да пее в национален ефир. Нека има по нещо за всеки вкус, така е по-полезно за каузата.

• Like 6
  • Dislike 3
Сподели в други сайтове

Не злобеем и не хейтим. Сеем омраза, нека сме точни. Все пак това е графата в която се зачисляват всички мнения, критикуващи Пепа Джексъна. 

Иначе има и песни, които не са за нещастната, несподелена участ на 2рата жена, които можеше да изпее. 

Примерно Усещане за Мерилин, Предай се на желанието, Предай се на желанието 2, все песни подходящи за национален ефир и благотворителна кауза като тази. 

Ели пъкк да беше помолила някоя колежка да и услужи с песен - примерно оная Йоана, ето Камелия е лице на битивито, можеше да се отзове, дори съм сигурен как дори Хабиби с удоволствие щеше да и услужи с Як мотору, абсолютния хит на 2006та. 

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

Прекрасна Преслава, голяма е, а тази песен е една от емблемите й, тя беше от най-първите, с които много от нас винаги ще я свързват. Браво за участието, предполагам е единствената, представяща жанра.

• Like 5
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, pechenko каза:

Няма хейт, а мнение. Защо мнението другите, което не се припокрива с вашето е = на хейт?

Любимец си ми от Пресовите, щот си пич, адекватен и признаваш грешките на Пепа Джексъна

Просто изпълнението не е нищо особено и не каквото го изкарват Тебешира и неговата компания

Това не е хейт? 

преди 5 минути, pechenko каза:

С нетърпение чакам лайв където ще реве, ще е цялата омазана с грим, спирала и ще обяснява как търпяла толкова време Павел и днес преляло чашата, когато я пребил

И аз я храня, но в момента не виждам причина да се сипе жлъч по нея - участва в няква благотворителна инициатива, избрала е красива песен и пя прилично.  

• Like 2
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Born to Die каза:

Прескрасна Преслава, голяма е, а тази песен е една от емблемите й, тя беше от най-първите, с които много от нас винаги ще я свързват. Браво за участието, предполагам е единствената, представяща жанра.

Да, тя беше единственият инфлуенсър на памперси "Пуфис".

От битивито бяха забранили реклама на памперсите и тя реши да пробва да изпее нещо ( Нали е била певица преди години, когато е била млада ).

Ама не се получи много добре, щот нямаше глас и се напъваше много.. Дали е прехвърлила дарбата да пее на Паола или е изхвърлила гласа с наакани памперси, не знам...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Vancho каза:

Това не е хейт? 

И аз я храня, но в момента не виждам причина да се сипе жлъч по нея - участва в няква благотворителна инициатива, избрала е красива песен и пя прилично.  

Еми ... вие почнахте. Изразихме мнение как е пяла ужасно и веднага ни обявихте, че не просто критикуваме, ами насаждаме омраза. И съответно се мотивирах, и просто извадих лопатата и останалите агрикултурни принадлежности за по-удобно оформяне на браздите. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Vancho каза:

Това не е хейт? 

Сигурно е дарила 10 пакета стари памперси от Паола, щот нали расте и вече са малки размерите. :1000(29):

За мен не е хейт. Виждате го като хейт, щото е против Преслава и в същият момент е точно истината, която повечето не харесват и го слагате в графа "хейт".

Забавлявам се много, щот се хващате на всеки пост и това ме мотивира да "сипя още повече жлъч" и "хейт".

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...