Born to Die Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Дали пуснахте поне няколко sms-а или пак с*рем и в такъв момент и пак всичко идва от едни и същи? Песента е стара и хубава, всеки фен на жанра трябва да се гордее, освен това феновете са я избрали, тя в последния лайф мислеше да пее народно, можеше "Всеотдайност". Важното е да се съберат пари. Хайде със здраве! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Някой поздрави Коце и компания преди малко. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 минути, Born to Die каза: Дали пуснахте поне няколко sms-а или пак с*рем и в такъв момент и пак всичко идва от едни и същи? Песента е стара и хубава, всеки фен на жанра трябва да се гордее, освен това феновете са я избрали, тя в последния лайф мислеше да пее народно, можеше "Всеотдайност". Важното е да се съберат пари. Хайде със здраве! Като музикален форум, обсъждаме пеенето. Което беше потресаващо зле. Ако това ти е повода за гордост, в национален ефир, здраве да е, определено. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 За мен този концерт Помогни от вкъщи беше напълно безсмислен. Ще искат хората да пращат SMS-и да дават по 1 лв в това положение дето хората се чудят как да си платят сметките, как да си купят храна и как ще оцелеят. Преслава като е толкова "мила" да беше дарила някаква сума вместо да се прави на загрижена или просто да се покаже по Тв. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Някой поздрави Коце и компания преди малко. Този някой си точно ти, от нас не можеш да скриеш нищичко. 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: За мен този концерт Помогни от вкъщи беше напълно безсмислен. Ще искат хората да пращат SMS-и да дават по 1 лв в това положение дето хората се чудят как да си платят сметките, как да си купят храна и как ще оцелеят. Преслава като е толкова "мила" да беше дарила някаква сума вместо да се прави на загрижена или просто да се покаже по Тв. Разбира се, по-яко е да се излагаш на живо по фб за 2€. 🥳🤡 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Някои си направиха реклама на новите песни, други си направиха реклама на самите себе си, трети да напомнят за себе си и после били загрижени за хората. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Току що, zai4eto82 каза: Някои си направиха реклама на новите песни, други си направиха реклама на самите себе си, трети да напомнят за себе си и после били загрижени за хората. *смеха на Преси от интрото на Новата ти* 1 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, Starboy каза: Този някой си точно ти, от нас не можеш да скриеш нищичко. Не. Коце е май на маса с приятели. Техен приятел ги поздрави като Дамян прочете поздрава. Май Джулиана Гани е при тях, Фънки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Не. Коце е май на маса с приятели. Техен приятел ги поздрави като Дамян прочете поздрава. Май Джулиана Гани е при тях, Фънки. Не съм Фънки! 9 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 минути, Willy каза: Разбира се, по-яко е да се излагаш на живо по фб за 2€. 🥳🤡 Обективно погледнато, по добре да изкарам 2 евро с излагации по фейса, отколкото да се излагам в национален ефир с фалшиво пеене и още по-фалшиво поведение. Пепа изобщо и дреме за фенове и благотворителност. Важното беше да се покаже по телевизията. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Утре Фики в Сладко отмъщение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Днес цял ден ми е в главата. Поздрав! Много ми харесват опитите на Джен да рапира. Отдава й се. В гласа й има дълбочина и в тая песен звучи жестоко. @mitak_94 кажи й, че е време отново за подобен експеримент. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 От скука и недоимък слушам и оценявам албумите на поп фолк кралиците от вчера в Спотифай и мога да заявя твърдо, че "Официално забранен" е поп фолк перфектност!!! Единствената слаба песен е заглавната, всичко друго е невъобразим топ. Сега слушам скандалния "Пази се от Зайчета" на П. Оценки - по-късно! 1 1 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 минути, Vancho каза: Днес цял ден ми е в главата. Поздрав! Много ми харесват опитите на Джен да рапира. Отдава й се. В гласа й има дълбочина и в тая песен звучи жестоко. @mitak_94 кажи й, че е време отново за подобен експеримент. А без рапиране. Искам си мелодичните и смислени песни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 час, pechenko каза: И аз много се изненадах от избора на песен.. тя никога не е пяла и залагала на тази песен и всеки очакваше да пее песента на Йоанна - Не идвай Какво очаквахте да пее? Пиян? Изтрезняваш ли? или бозата "Така ни се пада"? Да не говорим за друго ретро... Много ясно, че ще заложи на песента, която е сложила в графа "За всеки случай, да не се изложим". На концерта дето взе ''Идол на годината'' и пя микс с няколко песни (едната беше ''По моята кожа'') я извикаха на бис и изпя ''Горчиви спомени''. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 И аз съм много щастлив от представянето на най-успешната изпълнителка в поп-фолка за последните 15 години. Може и да е с грозен нос, ама никой не може да и се опре нито на таланта, нито на хитовете. 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 27 минути, Vancho каза: Днес цял ден ми е в главата. Поздрав! Много ми харесват опитите на Джен да рапира. Отдава й се. В гласа й има дълбочина и в тая песен звучи жестоко. @mitak_94 кажи й, че е време отново за подобен експеримент. След "Горкото момиче" ме е страх от тези експерименти. 😂Не че "Достойната" и "Вижте го, жени" са цъфнали и вързали де, за съжаление. Очакваме ли любимите хитове на Галена тази седмица?😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Утре евентуално Галена при Дамян след като днес беше Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Тази ми е една от най-любимите на Преслава, можеше и нея да изпее, щеше да се впише повече в концепцията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 20 млн. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 https://lifeonline.bg/bg/blagorodstvo_gloriq_i_dyshterq_i_zanesoha_hrani_i_lekarstva_na_vyzrastni_hora Междудругото това е благотворителност. Не да те дават по телевизията в кампания с смс-и, че сметките на ментел, гробул и бтк имаж нужда от постъпления 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 31 минути, zai4eto82 каза: Утре евентуално Галена при Дамян след като днес беше Деси Слава. Оти не спазват социалното дистанциране, ми си гостуват? преди 31 минути, mitak_94 каза: Очакваме ли любимите хитове на Галена тази седмица?😂 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Още от любимите песни на Лазар: Преслава- Скоро, Преслава и Борис Дали- Правено е с друг, Мария и Елена- Тихо и Най-добрият, Деси Слава- В друг живот, Галена- Стара каравана, Цветелина Янева- Болка моя, Галин- парата, ако хвана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Още от любимите песни на Лазар: Преслава- Скоро, Преслава и Борис Дали- Правено е с друг, Мария и Елена- Тихо и Най-добрият, Деси Слава- В друг живот, Галена- Стара каравана, Цветелина Янева- Болка моя, Галин- парата, ако хвана. А той харесва ли ги тия песни, или са му само любими? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари