Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Дали пуснахте поне няколко sms-а или пак с*рем и в такъв момент и пак всичко идва от едни и същи? Песента е стара и хубава, всеки фен на жанра трябва да се гордее, освен това феновете са я избрали, тя в последния лайф мислеше да пее народно, можеше "Всеотдайност". Важното е да се съберат пари. Хайде със здраве!

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Born to Die каза:

Дали пуснахте поне няколко sms-а или пак с*рем и в такъв момент и пак всичко идва от едни и същи? Песента е стара и хубава, всеки фен на жанра трябва да се гордее, освен това феновете са я избрали, тя в последния лайф мислеше да пее народно, можеше "Всеотдайност". Важното е да се съберат пари. Хайде със здраве!

Като музикален форум, обсъждаме пеенето. Което беше потресаващо зле. Ако това ти е повода за гордост, в национален ефир, здраве да е, определено. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

За мен този концерт Помогни от вкъщи беше напълно безсмислен. Ще искат хората да пращат SMS-и да дават по 1 лв в това положение дето хората се чудят как да си платят сметките, как да си купят храна и как ще оцелеят. Преслава като е толкова "мила" да беше дарила някаква сума вместо да се прави на загрижена или просто да се покаже по Тв. 

• Like 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, zai4eto82 каза:

Някой поздрави Коце и компания преди малко. 

Този някой си точно ти, от нас не можеш да скриеш нищичко.

• Haha 4
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

За мен този концерт Помогни от вкъщи беше напълно безсмислен. Ще искат хората да пращат SMS-и да дават по 1 лв в това положение дето хората се чудят как да си платят сметките, как да си купят храна и как ще оцелеят. Преслава като е толкова "мила" да беше дарила някаква сума вместо да се прави на загрижена или просто да се покаже по Тв. 

Разбира се, по-яко е да се излагаш на живо по фб за 2€. 🥳🤡

• Like 4

Сподели в други сайтове

Някои си направиха реклама на новите песни, други си направиха реклама на самите себе си, трети да напомнят за себе си и после били загрижени за хората.

• Dislike 2
Сподели в други сайтове

Току що, zai4eto82 каза:

Някои си направиха реклама на новите песни, други си направиха реклама на самите себе си, трети да напомнят за себе си и после били загрижени за хората.

*смеха на Преси от интрото на Новата ти*

• Like 1
  • Haha 3
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Starboy каза:

Този някой си точно ти, от нас не можеш да скриеш нищичко.

Не. Коце е май на маса с приятели. Техен приятел ги поздрави като Дамян прочете поздрава. Май Джулиана Гани е при тях, Фънки. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, zai4eto82 каза:

Не. Коце е май на маса с приятели. Техен приятел ги поздрави като Дамян прочете поздрава. Май Джулиана Гани е при тях, Фънки. 

Не съм Фънки!

• Haha 9
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Разбира се, по-яко е да се излагаш на живо по фб за 2€. 🥳🤡

Обективно погледнато, по добре да изкарам 2 евро с излагации по фейса, отколкото да се излагам в национален ефир с фалшиво пеене и още по-фалшиво поведение. 

Пепа изобщо и дреме за фенове и благотворителност. Важното беше да се покаже по телевизията. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Днес цял ден ми е в главата. Поздрав!

Много ми харесват опитите на Джен да рапира. Отдава й се. В гласа й има дълбочина и в тая песен звучи жестоко.

@mitak_94 кажи й, че е време отново за подобен експеримент. 

• Love 2
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

От скука и недоимък слушам и оценявам албумите на поп фолк кралиците от вчера в Спотифай и мога да заявя твърдо, че "Официално забранен" е поп фолк перфектност!!! Единствената слаба песен е заглавната, всичко друго е невъобразим топ. Сега слушам скандалния "Пази се от Зайчета" на П. Оценки - по-късно!

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 3
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Vancho каза:

Много ми харесват опитите на Джен да рапира. Отдава й се. В гласа й има дълбочина и в тая песен звучи жестоко.

А без рапиране. Искам си мелодичните и смислени песни. 

• Like 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, pechenko каза:

И аз много се изненадах от избора на песен.. тя никога не е пяла и залагала на тази песен и всеки очакваше да пее песента на Йоанна - Не идвай 

Какво очаквахте да пее? Пиян? Изтрезняваш ли? или бозата "Така ни се пада"? Да не говорим за друго ретро...

Много ясно, че ще заложи на песента, която е сложила в графа "За всеки случай, да не се изложим".

На концерта дето взе ''Идол на годината'' и пя микс с няколко песни (едната беше ''По моята кожа'') я извикаха на бис и изпя ''Горчиви спомени''. 

• Like 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

И аз съм много щастлив от представянето на най-успешната изпълнителка в поп-фолка за последните 15 години. Може и да е с грозен нос, ама никой не може да и се опре нито на таланта, нито на хитовете. 

• Like 3
  • Love 2
  • Dislike 1

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Vancho каза:

След "Горкото момиче" ме е страх от тези експерименти. 😂Не че "Достойната" и "Вижте го, жени" са цъфнали и вързали де, за съжаление.

Очакваме ли любимите хитове на Галена тази седмица?😂

• Like 1
Сподели в други сайтове

https://lifeonline.bg/bg/blagorodstvo_gloriq_i_dyshterq_i_zanesoha_hrani_i_lekarstva_na_vyzrastni_hora

Междудругото това е благотворителност. Не да те дават по телевизията в кампания с смс-и, че сметките на ментел, гробул и бтк имаж нужда от постъпления 

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, zai4eto82 каза:

Утре евентуално Галена при Дамян след като днес беше Деси Слава. 

Оти не спазват социалното дистанциране, ми си гостуват? 

преди 31 минути, mitak_94 каза:

Очакваме ли любимите хитове на Галена тази седмица?😂

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Още от любимите песни на Лазар: Преслава- Скоро, Преслава и Борис Дали- Правено е с друг, Мария и Елена- Тихо и Най-добрият, Деси Слава- В друг живот, Галена- Стара каравана, Цветелина Янева- Болка моя, Галин- парата, ако хвана.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

Още от любимите песни на Лазар: Преслава- Скоро, Преслава и Борис Дали- Правено е с друг, Мария и Елена- Тихо и Най-добрият, Деси Слава- В друг живот, Галена- Стара каравана, Цветелина Янева- Болка моя, Галин- парата, ако хвана.

А той харесва ли ги тия песни, или са му само любими? 

• Love 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...