Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

Гледай, че харесват много Галена. 

Моля те, уважи новата ми теми а сподели своите любими песни, които харесваш ❤️ 

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тоя концерт е пълна идиотия и посланието на всички "звезди" мога да го разчета само по един начин  "давай, народе прост, дари и последните си стотинки". След безумните забрани, още по-безумните глоби и никаквите мерки за икономиката това да събират пари от хората вече е върхът на наглостта.

От чалгата единствено лицемерката от Добрич се вписва в тази концепция, въобще не ме изненадва появата й там. Изпълнението - нищо особено. Тая равна песничка и Андреа може да я изпее. Домързяло я даже сингбек да пусне. Тя може и да няма такъв де - за какво са ти сингбеци като не си отваряш устата на живо.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Dislike 6
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , pechenko каза:

Желязно? Трябва да звънна на пожарната за отпушване на уши

Пя много измъчено с остатъците от гласа си... много се измъчи с това изпълнение и през цялото време се напъваше, напъваше и напъваше...

Бива като цяло, но е далеч от желязно. Спрете да я величаете за най-малкото нещо, което направи.. 

Чуват се някакви проблясъци от емоцията и сладоста на гласът, но нищо повече..

Ето това е желязно:

Пее страхотно и не се мъчи и напъва... просто отваря устата и капе мед 

Пя желязно, да. Не можеш да съпоставяш изпълнение от концерт с техника, микрофон и сингбек, с това което е пяла в дома си акапелно, без грам музика. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Сашо каза:

Пя желязно, да. Не можеш да съпоставяш изпълнение от концерт с техника, микрофон и сингбек, с това което е пяла в дома си акапелно, без грам музика. 

Акапелно е по-лесно, между другото. На синбек има по-голяма вероятност да се оплеска. 

• Like 4

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Сашо каза:

Ми мога да сравнявам с други акапелни изпълнения, и нейни, и на други. 

Ма щом ви е харесало, айде здраве да е. 

Твърде много внимание отделихме на участието и към кампания в полза на мобилните оператори. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , zai4eto82 каза:

Някои си направиха реклама на новите песни, други си направиха реклама на самите себе си, трети да напомнят за себе си и после били загрижени за хората.

А ти какво направи мрънкало? Какво направи ти? 

Всеки ден пишеш тъпи постове и се оплакваш от живота си, без да правиш нищо!!! Твое решение. 

Остави обаче другите, които искат да направят нещо и да помогнат на хора в нужда. Които наистина нямат дори това, което имаш ти. Те нямаг удобството в момента да си седят на гъза и да слушат Дамян и да се чудят какъв малоумен коментар да публикуват. Остави хората да дадат пример как трябва да си помагаме в трудни моменти и ако не можеш да подкрепиш или зарадваш на това, поне не показвай простотията си. 

• Like 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

Акапелно е по-лесно, между другото. На синбек има по-голяма вероятност да се оплеска. 

Много по добре звучи на сингбек. Най-малко музиката допринася за повече емоция. 

• Like 5
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Имам въпрос към @Сашо. Интересно ми е как така изведнъж промени отношението си към Преслава? Странно ми е. От човек, който не я харесваше и я нареждаше с години, изведнъж започна да й симпатизираш. 

Трябва да има причина за тази рязка смяна на убежденията.  

• Like 3
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Vancho каза:

Имам въпрос към @Сашо. Интересно ми е как така изведнъж промени отношението си към Преслава? Странно ми е. От човек, който не я харесваше и я нареждаше с години, изведнъж започна да й симпатизираш. 

Щото стана кифла, той май топ гъзарки ги наричаше тия, дялканите :D

преди 9 часа , Willy каза:

Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук

https://streamable.com/2dnx1k

Ох, малко й е рано да изтрещява, но нека! Нека има пушек и искри в Димитровград! 

• Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Vancho каза:

Чак пък да не я е харесвал. Онези години с шитовете Аматьорка и Чуплива и влюбена, всички я хейтихме. Сега визията е топ. Песните са топ. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Willy каза:

Мара да и сере в устата дано! Ломската да и яде милиардерските лайна

• Confused 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Willy каза:

Ария може и да може да пее, но Класа слага в малкия си джоб 10 години напъни за “творчество” на Ломската. Една от най-бруталните чалги в последните години!

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Slavi каза:

Чак пък да не я е харесвал. Онези години с шитовете Аматьорка и Чуплива и влюбена, всички я хейтихме. Сега визията е топ. Песните са топ. 

Въобще нямам наблюдения за периода, който ти визираш. Не съм бил във форума. Аз говоря за преди 2010-та ... Сашо си я хранеше редовно и стабилно още от онези години. И определено му беше анти ... тогава той, фокса и онзи третия фен на Камелия(не помня кой беше) не спираха да я принизяват.

И точно заради това ми е интересно, какво е променило мнението му.  С какво Преслава го спечели така изведнъж?

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...