Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 14 часа , zai4eto82 каза:

За мен този концерт Помогни от вкъщи беше напълно безсмислен. Ще искат хората да пращат SMS-и да дават по 1 лв в това положение дето хората се чудят как да си платят сметките, как да си купят храна и как ще оцелеят. Преслава като е толкова "мила" да беше дарила някаква сума вместо да се прави на загрижена или просто да се покаже по Тв. 

Е па за дарения 1 лв нямат пари, ама 10 евро за поздрав в лайфа на Дамян намират.

• Like 7
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Преса не е опряла на никого пистолет или нож - който има възможност и желание, да праща SMS-и, който няма - да не праща. Просто е. Вместо да се зарадвате, че изобщо са поканили някой от чалгата и в крайна сметка този някой се представи достойно, намерихте един милион кусури. Да беше вярно забила комерс като "Пиян" или "Изтрезняваш ли", поне да има за какво да я плюят.

• Like 6
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Vancho каза:

Имам въпрос към @Сашо. Интересно ми е как така изведнъж промени отношението си към Преслава? Странно ми е. От човек, който не я харесваше и я нареждаше с години, изведнъж започна да й симпатизираш. 

Трябва да има причина за тази рязка смяна на убежденията.  

Здрасти, да доста я храних навремето, верно. Ама с годините осъзнах, колко е тъпо да храниш някой, само защото симпатизираш повече на друг. 

А и Преслава последните 2 години няма грешка. Наиситна няма какво лошо да кажа за нея. Просто ме кефи много :)

• Like 8
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Olay каза:

Е па за дарения 1 лв нямат пари, ама 10 евро за поздрав в лайфа на Дамян намират.

А Пепа, междудругото, да е известно да е направила дарение? Или някой друг от участниците? Та да държим сметка кой има и кой няма левче за закъсалите мобилни оператори ... 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Само Преслава ли е пяла акапелно от дома си?

Не съм гледал концерта, но хванах Криско на сцена, с музиканти и микрофон, а единствената от чалгата у тях по анцуг, пее един от най-големите си хитове. Между другото супер избор за песен, отдавна трябваше да започне да я лансира като златен хит.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

А Пепа, междудругото, да е известно да е направила дарение? Или някой друг от участниците? Та да държим сметка кой има и кой няма левче за закъсалите мобилни оператори ... 

Какво общо има едното с другото. Коментара ми беше за онези българи, които не намирали 1 лв за дарения, а се поздравяват за средно 10 евро на поздрав.

Теленор е дарила голяма сума вече. Сигурен съм, че и другите оператори така. Отделно, сигурни ли сме че за дарения изобщо прибират някаква такса? И който не иска да дарява с СМС по телевизията са били показани всички други възможни начини за даряване без такса към мобилен оператор.

Избщо ...като цяло говориш празни приказки с 0 връзка към темата.

• Like 7
Сподели в други сайтове

Всъщност, коментара ми даже не е за това, че хората нямат пари да даряват но раздават бакшиши на Дамян.

Коментара ми е към Зайка, която плюе по Преслава и компания, че апелирали хората да даряват пари, а в същото време се кефи на Дамян, който прави същото. Само, че при едните, парите отиват за дарения, а при другия в личния му джоб.

• Like 8
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Olay каза:

Какво общо има едното с другото. Коментара ми беше за онези българи, които не намирали 1 лв за дарения, а се поздравяват за средно 10 евро на поздрав.

Теленор е дарила голяма сума вече. Сигурен съм, че и другите оператори така. Отделно, сигурни ли сме че за дарения изобщо прибират някаква такса? И който не иска да дарява с СМС по телевизията са били показани всички други възможни начини за даряване без такса към мобилен оператор.

Избщо ...като цяло говориш празни приказки с 0 връзка към темата.

Ми не, точно по темата си е. 

Въпроса ми косвено беше защо не търсиш сметка на тия, дето за ден изкарват колкото средностатистическия българин за мен, защо не са дарили и по 1 ст, доколкото ни е известно - примерно Пепа  си я знаем ква е, нямаше да изпусне повода да си прочете заглавието някъде из пресата по какъвто и да е повод - преди да търсиш сметка на остатъка със заплати от по 300 лв, ако не са останали безработни, как си бил харчил парите. 

Вкрайна сметка, който както иска да си харчи парите, но щом не търсиш сметка на едните, не търси сметка и от другите. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Olay каза:

Всъщност, коментара ми даже не е за това, че хората нямат пари да даряват но раздават бакшиши на Дамян.

Коментара ми е към Зайка, която плюе по Преслава и компания, че апелирали хората да даряват пари, а в същото време се кефи на Дамян, който прави същото. Само, че при едните, парите отиват за дарения, а при другия в личния му джоб.

Какво прави Дамян и кой му дава пари какво общо има с това как Пепа и Компания апелират народа да дарява, а те самите не се забелязва да дават същия пример? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Какво прави Дамян и кой му дава пари какво общо има с това как Пепа и Компания апелират народа да дарява, а те самите не се забелязва да дават същия пример? 

Съгласявам се, че горе не съм обяснил ясно какво имам впредвид. Атаката ми не е към хората, които нямат какво да дарят или към тези, които си дават парите за поздрави.

Атаката ми е към двойния аршин, как Преслава се плюе, че била агитира 'бедния българин' да дари, а Дамян е царя на купона след като се прави на маймуна за да вземе 20 пъти по-голяма сума от същия човек.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Любими песни на Таня Маринова: Ще ме помниш, Преслава- Да гори в любов, Цветелина Янева- Болка моя, Спомените те убиват, Яница- Въртележката, Теди Александрова и Емрах- Сърце мое, С теб, любов, Джена- Яко ми е, Галена- Феноменален, Уникат, Деси Слава- Много съм добра, Емануела- Аре дърпай, Бум, шака-лака, Цветелина Янева- Ангелът. Довечера още.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Olay каза:

Съгласявам се, че горе не съм обяснил ясно какво имам впредвид. Атаката ми не е към хората, които нямат какво да дарят или към тези, които си дават парите за поздрави.

Атаката ми е към двойния аршин, как Преслава се плюе, че била агитира 'бедния българин' да дари, а Дамян е царя на купона след като се прави на маймуна за да вземе 20 пъти по-голяма сума от същия човек.

Именно. Не може Преслава и остатъка да се поощтряват как агитират "бедния българин" да дарявал, а те самите не само по един лев не се е чуло да са дарили, и най-вероятно дори са взели някоя кинта за тази проява на "благотворителност". 

Сподели в други сайтове

Току що, Beat. каза:

Въпрос: Мислиш ли вече за деца? 
Андреа: Откъде знаеш, може би не казвам всичко?

????? 

Явно е родила преди 3-4 години, крие бебето и се мъчи да отслабне! 

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Willy каза:

Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук

https://streamable.com/2dnx1k

Теди няма нито един проект на нивото на тези на Ариа, да си пее там кючеците и чалга пеперудките. При нея всичко е на толкова ниско ниво, че е пълна излагация тя да дава оценки на когото и да било. Завистлива и злобна

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...