Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

ЕТО КЪДЕ ЖИВЕЕ ГАЛЕНА: https://www.google.com/maps/dir//43.0905208,25.6318894/@43.0901623,25.6301245,272m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0

Галин и Галена най-после завършват огромната си къща с 11 спални и над 1900 кв. м площ

https://www.borbabg.com/2019/11/26/galin-i-galena-nay-posle-zavrshvat-ogromnata-si-kshha-s-11-spalni-i-nad-1900-kv-m-ploshh/

Сподели в други сайтове

"В крайна сметка аз мечтаех за момент в който ще съм всеки ден с децата си като нормална майка и се съдих, че не съм такава. И си казах, сега е момента да бъда майка и домакиня като една нормална жена" :wacko:

• Haha 2
  • Wow 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

"В крайна сметка аз мечтаех за момент в който ще съм всеки ден с децата си като нормална майка и се съдих, че не съм такава. И си казах, сега е момента да бъда майка и домакиня като една нормална жена" :wacko:

Пожелавам на всички нормални жени да живеят в такива имения, целувки! 

Галена е подута заради ботокс или някаква такава интервенция, не съм много запозната. Алисия е по същия начин. Забележете колко много прилича Галена на Десислава в лайфа на Дамян.

Иначе нещо я разсейва, дали деца, дали гледа, затова говори хаотично, не е като по интервюта.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Винаги е било мъчение за мен да гледам Галена в интервю, чувствам се неловко, изнервям се и обикновено успявам да изгледам 2 минути и спирам. Мисълта й винаги е била хаотична, ънка, мънка... коренна противоположност на човека, който е на сцена. Аз мисля, че тя го осъзнава и това е причината толкова рядко да се появява по телевизията, но по-добре така, отколкото да я гледаме в такава светлина. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Галена е живото доказателство, че жените, предпочели кариерата пред домакинството не са непременно лоши майки и половинки, и въпреки това се вини и заклеймява не само себе си, но и колежките й поели по този път. Не я разбирам. Трябва да се научат да отстояват правата си.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Уникална е Галенчето - истинска и неподправена. Подпухнала е, защото не е спала 36 часа, както каза. Желая ь здраве и чакаме новата тупалка. Така не помня да е хвалила проект, явно нещо грандиозно ни е подготвила.

• Like 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Fast каза:

Тя е мн нервна не виждате ли как говори, това не е никак добре изобщо не ми харесва здравословното състояния на Галена, тя има проблеми с нервите сигурен съм.

• Haha 2
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , retr0 каза:

Винаги е било мъчение за мен да гледам Галена в интервю, чувствам се неловко, изнервям се и обикновено успявам да изгледам 2 минути и спирам. Мисълта й винаги е била хаотична, ънка, мънка... коренна противоположност на човека, който е на сцена. Аз мисля, че тя го осъзнава и това е причината толкова рядко да се появява по телевизията, но по-добре така, отколкото да я гледаме в такава светлина. 

Може да мисли за няколко неща едновременно и накрая да бълва само глупости, случва се. Бе не е по приказките жената, нека си действа там! Анелия се поошлайфа и в двете. 

преди 3 часа , Fast каза:

Галена е живото доказателство, че жените, предпочели кариерата пред домакинството не са непременно лоши майки и половинки, и въпреки това се вини и заклеймява не само себе си, но и колежките й поели по този път. Не я разбирам. Трябва да се научат да отстояват правата си.

Е, какви права. Повечето жени изпитват подобна вина. Не значи непременно, че съжаляват за нещо. 

преди 2 минути, presi_fen! каза:

Тя е мн нервна не виждате ли как говори, това не е никак добре изобщо не ми харесва здравословното състояния на Галена, тя има проблеми с нервите сигурен съм.

Всички певици са невротички и с годините откачат все повече. Само Луна е спокоен и хармоничен човек. Според мен Галена се е вдъхновила за кариерата си от нея - намирам много допирни точки.

Иначе и Деса, и Галя мязат на извънземни - явно при един доктор ходят. 

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Blueberry каза:

Пожелавам на всички нормални жени да живеят в такива имения, целувки! 

Галена е подута заради ботокс или някаква такава интервенция, не съм много запозната. Алисия е по същия начин. Забележете колко много прилича Галена на Десислава в лайфа на Дамян.

Иначе нещо я разсейва, дали деца, дали гледа, затова говори хаотично, не е като по интервюта.

нали е била в депресия

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, asylum каза:

Е, какви права. Повечето жени изпитват подобна вина. Не значи непременно, че съжаляват за нещо. 

Правото да се развиват в професионален план наравно с всички. Не би трябвало да изпитват никаква вина, особено в този бранш. Кариерата не ги прави по-малко жени и майки.  Силното женско присъствие е една от причините попфолкът да бъде омразен на разни ограничени и злобни типажи, които си мислят че мястото им е само в кухнята и леглото.

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, presi_fen! каза:

Доколкото разбрах, била превъзбудена, защото довършвала работата по новата си къща и не е спала с часове.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Donatella каза:

Преса и Павел във Враца ли живеят ? 😲

В едно село в Искърското дефиле живеят - село Оселна. Намира се след Лакатник. Варачанска област се води. 

• Like 2
  • Wow 1

Сподели в други сайтове

Галена от това, което виждаме е страхотна майка, не трябва да се самобичува! Факт е, че е малко странна в това "интервю", но я разбираме, това да седнеш в домашна обстановка, да превключиш на медиен образ, да мислиш синхронизирано и да отговаряш на въпроси, докато децата са ти в другата стая не е лесно. 

• Like 3
  • Love 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

А само да попитам това момче, което стои мирно до плазмата каква му е ролята?

Screenshot-20200210-233333-Chrome.jpg.65f9b27c0bac197f7ac1d9f869c138a4.jpg

• Haha 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Песни, които харесва Ариа- Късай, Галена- Ламборгини, Емануела с Джордан- Купих ти сърце, Ариа- Кралица, Емануела- Направи така, Лидия, Десита и Диона- Излъжи ме, Ариа- Да те заболи, Галин- Дилема, Емилия- Джале, Ариа- Кралица, Емилия и Денис Теофиков- Тръгвай си, Анелия- Гот ми е. Довечера още.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Starboy каза:

А само да попитам това момче, което стои мирно до плазмата каква му е ролята?

Пуска музиката- казва се Явор и е от 13 години диджей, а Дамян чете поздравите. 

Момчето е на 32 години. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Друга част от лайфа която не ми се понрави, е че се вързала на конспирациите, че коронавирусът бил "пуснат" август миналата година, и китайците са го криели, защото е прихванала грип от някакъв неин приятел в Америка по време на турнето си, и си е помислила че го е изкарала. Намекна и за още една огромна глупост, че е проектиран. Щели сме да разберем след години. От добрата страна, поне спазва мерките и похвали Мутафчийски.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

Като говорихте и обиждахте Преслава за тунинга, аз като гледам Галена съм със същото усещане. Сега айде вземете да я оплюете, щото не е честно само Преслава.

И двете нямат общо със себе си отпреди.

• Like 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Галче просто е леко стресирана вследствие на карантината. Съвсем нормално вече да й идва в повече цялата тая ситуация. 

За визията й аз нямам забележка. Понякога сте прекалено критични. Това е жена на 35г, водеща активен нощен живот, топ име в чалгата от десетилетие, съпруга и майка на две деца. Изглежда си супер.

• Like 3
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Starboy каза:

Галена от това, което виждаме е страхотна майка, не трябва да се самобичува! Факт е, че е малко странна в това "интервю", но я разбираме, това да седнеш в домашна обстановка, да превключиш на медиен образ, да мислиш синхронизирано и да отговаряш на въпроси, докато децата са ти в другата стая не е лесно. 

Тя сама каза, че се е самоизлирала от 20 дни и не е виждала хора и е супер странно ;)

Колкото до здравословното състояние и нервите... моля неграмотни и необразовани да не коментират и да не се правят на специалистислед като не са компетенти по дадената тема :)

Да си гледат там абортиращия прилеп - Пепа Мумията и се правят на доктори.

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...