Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 12 минути, DevilWish каза: Утре късно е е един от първите клипове на Магда. Вярно. Ама е от 2003 и няма много хубаво качество като се пусне на ТВ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 1 минута, asylum каза: Чудна е, по едно време затъна с много тъпи песни. Чувствай се поздравен с любимата ми нейна песен от първия й албум, която много ми харесва! Жалко, че остана без клип. Тази е готина. Благодаря! След "любовчетата" вярно затъна, особено тази "Ходи се лекувай" е някакъв Химн! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 1 минута, DevilWish каза: Тази е готина. Благодаря! След "любовчетата" вярно затъна, особено тази "Ходи се лекувай" е някакъв Химн! Тази е много успокояваща и лежерна. Магда е терапевт! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Току що, asylum каза: Тази е много успокояваща и лежерна. Магда е терапевт! От тия без клип най-любима на мен ми е "Вземи ме", иначе най-много си харесвам Море и суша и Случаен флирт в албума. Като цяло клипираните й песни са ми любими, но има и такива които и без клип са страхотни - Вземи ме, Желание, Отмъщение, По пътя на греха, Любов на ръба 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Току що, DevilWish каза: От тия без клип най-любима на мен ми е "Вземи ме", иначе най-много си харесвам Море и суша и Случаен флирт в албума. Като цяло клипираните й песни са ми любими, но има и такива които и без клип са страхотни - Вземи ме, Желание, Отмъщение, По пътя на греха, Любов на ръба И тези са супер! 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 13 минути, asylum каза: И тези са супер! Аз даже имам промоцията на Магда. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Любов на ръба е от промоцията на албума "Спаси ме любов", която имам. Много е готина с дрехите тем на тази промоция. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 1 час, asylum каза: И тези са супер! Точно тия бяха доста хитови. Плачеха си за клип даже! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Бог на любовта си беше хит и без клип. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 1 минута, asylum каза: Бог на любовта си беше хит и без клип. Така е. Много я въртяха. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Дамян днес ще предава от Велинград. Дамян предава от фоайето на хотел Арте във Велинград сега и стартира с Коце- Майната ти свети Валентин. Сега и Един грам срам. Много са луди Дамян с Яворчо. То възглавници се мятат, скача се по дивани. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Магда е топ. И аз и бях голям фен. Поздрав с Мегахита 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Брутален трак. Преоткрих го. Не си спомням хит ли беше, има си 6 милиона 3 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 40 минути, Гальо каза: Брутален трак. Преоткрих го. Не си спомням хит ли беше, има си 6 милиона Хит си е и още кефи. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Дамян, Яворчо и Ася по халат в спа хотела във Велинград. Никой не е водил парти по халат. 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 @аsylum днес Дамян предава от спа- хотела Арте във Велинград заедно с Яворчо и Ася и са по халати и тримата. Много са откачени. Даже Дамян ходи и на спа. Сега и на афтър партито също са по халати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 19 минути, zai4eto82 каза: @аsylum днес Дамян предава от спа- хотела Арте във Велинград заедно с Яворчо и Ася и са по халати и тримата. Много са откачени. Даже Дамян ходи и на спа. Сега и на афтър партито също са по халати. Дай му някой бакшиш и ще разтвори халата специално за теб. 😋 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 1 минута, penakavalli каза: Дай му някой бакшиш и ще разтвори халата специално за теб. 😋 Не ми трябва. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Хитове, избрани от Джордан в 20:00: Джордан- Не те боли, Емануела с Константин- Не ме заслужаваш, Галин- Парата, ако хвана, с Емануела- Купих ти сърце, Анелия- Проба- грешка, Цветелина Янева- Влез, Ангелите плачат, В твоите очи, Кой, Джордан- Муцуна, Тръгвай си, Преслава с Константин- Не ми пречи, Джена- Да те бях ранила. За утре не се знае с на кой хитовете ще бъдем, ама поне видях Коце по Планета покрай Джордан. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Вкъщи с Деси Слава https://www.xploremusic.net/systemPlaylist/54347535/BG Вкъщи с Фики https://www.xploremusic.net/systemPlaylist/54347462/BG 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 16 минути, Fast каза: Вкъщи с Деси Слава https://www.xploremusic.net/systemPlaylist/54347535/BG Вкъщи с Фики https://www.xploremusic.net/systemPlaylist/54347462/BG Ами да, пак има неизлъчвани. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Е, Фики минавал ли е изобщо по телевизията с любимите песни? Май не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 4 минути, Beat. каза: Е, Фики минавал ли е изобщо по телевизията? Май не. Май не и няма нито една песен на Преслава той. Може утре да е Фики. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Току що, zai4eto82 каза: Май не и няма нито една песен на Преслава той. Може утре да е Фики. Джулия ще е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Май не и няма нито една песен на Преслава той. Може утре да е Фики. Очаквано от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари