Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 6 часа , pechenko каза: Култово интервю Аз го имам предаването и колко още имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 🤐 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 22 минути, zai4eto82 каза: Аз го имам предаването и колко още имам. Имаш ли го цялото? Случайно да имаш дневника от турнето през 2010 година, където Цура казва как едни хора от един форум казвали, че нямала място на турнето? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 2 минути, pechenko каза: Имаш ли го цялото? Случайно да имаш дневника от турнето през 2010 година, където Цура казва как едни хора от един форум казвали, че нямала място на турнето? Цветелина Янева няма как да имам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Цветелина Янева няма как да имам. Може ли цялото интервю на Пепа и Лена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Преслава с Борето във Фолкмаратон- 17.06.2006- много интересен брой на Фолкмаратон беше. Архива е жив. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Галена и Фики 2019 Marvin 2018 Lamix 2017 Галена е купила крадена песен от Marvin?🤣🤣🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 15 минути, pechenko каза: Може ли цялото интервю на Пепа и Лена? Няма как. Това е голямо търсене диск по диск, а не ми се занимава. Мислих, че може да е в NAS, ама не съм го качила там. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Няма как. Това е голямо търсене диск по диск, а не ми се занимава. Мислих, че може да е в NAS, ама не съм го качила там. В мазето ли си оставила дисковете? щото казваш, че не е у вас 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 31 минути, pechenko каза: В мазето ли си оставила дисковете? щото казваш, че не е у вас Ти имаш ли си представа какво е NAS? Нищо общо с у нас. NAS е една черна кутия- хардуер с хардискове, в които можеш да си качваш снимки, филми, и всякаква друга информация и да си ги пускаш оттам, да си ги триеш, пак да си качваш каквото искаш. Има определен размер- моя е 1 терабайт и се влиза с парола и потребителско име. Но брат ми го е направил в 00:00 часа да се изкючва NAS <че много шуми и свети. Утре чак сутринта в 8;00 автоматично се включва, но както казах това предаване не е качено в NAS. А пък дискове абсурд да седна да търся. На един диск има тоолкова качени неща, че 1 ден няма да стигне да ги проверя всички. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Утре ще бъдем с хитове, избрани от Фики: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Хитове, избрани от Фики: Фики- Пате, Емилия и Емрах- По такива си падам, Деси Слава- И на всички като тебе, Фики- Въртолета, Яница- Въртележката, Галена- Феноменален, Фики- Аз измръзнах, Емрах и Тони Стораро- На твое място, Галена- Сърце, Фики- Бум, Борис Дали- Пиян, Галена- Пантера. Довечера пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Чудя се какво правят Яница и Борис Дали сред избора на Фики? Нито са му били кумове, нито са му братя и сестри, защо така се излага да им вдига акциите излишно? 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Какво се случва с лицето на Алисия? Никога не е била хубава, но сега съвсем е заприличала на Донатела Версаче, а няма 40г. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 26 минути, zai4eto82 каза: Хитове, избрани от Фики: Фики- Пате, Емилия и Емрах- По такива си падам, Деси Слава- И на всички като тебе, Фики- Въртолета, Яница- Въртележката, Галена- Феноменален, Фики- Аз измръзнах, Емрах и Тони Стораро- На твое място, Галена- Сърце, Фики- Бум, Борис Дали- Пиян, Галена- Пантера. Довечера пак. Само да беше посмял да избере Преса , Гюлджан щеше да го убие 🤣🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Абе Преслава да не би да е искала да направи bored in the house, а да е объркала песните? За последното й видео в тик ток говоря. 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 ЧЕСТИТО ГАЛЕНОВИ! 10 млн !!! напред към 20 млн ! топ коментари на раманиа гурутата: Цитат Чух я на сила до първата минута. Не издържах. Егати и боклука От 25.11.2019 г. от 19:50, ChudoTy каза: Дъното! ПРЕСЛАВА пече баница по този повод. 😄 Цитат Не ми харесва. Накъсана е, няма й смисъл. Жалко за Галена тая година. Цитат Много, ама много зле. Ужас! Клипът е с брутални цветове, много ме изкефи. Обаче какво значение има, като песента е такава пръдня. Цитат Не ми хареса никак, за тоя як бийт просто това накъсано пеене и ужасния текст направо са убили всичко. Не знам какво става с Галена, честно. От 25.11.2019 г. от 15:22, Cally-Pressyfan' каза: Ужасна песен. Някакъв опит за повтаряне успеха на "Феноменален", но се съмнявам че ще се случи. п.с. Хиляда пъти предпочитам клишираната "Така ни се пада" (и изобщо нямам предвид пристрастията ми към изпълнителите) пред това. От 25.11.2019 г. от 15:55, Cally-Pressyfan' каза: Гледайте колко слабо тръгва. За 1 час - 5,4 хил. лайквания и 46 хил. гледания. За сравнение дуета на Галин и Преслава за същото време имаше 9,7 хиляди лайквания и 80 хиляди гледания. Не, че ги сравнявам умишлено, просто нечии фенове не спряха да изтъкват кое било флоп и как щяла да ни размаже смядовската. И при това за втори път тази година го правят, след неуспешното ни изпадане в "паника" през лятото и тоталния разгром който изживяха с "Пиян". Та следващия път по-кротко с прогнозите, че освен да се излагате друго не постигате. Кейли жив ли си ? 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Преслава за новата песен 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 16 минути, Fast каза: Преслава за новата песен Не вярвам да няма нищо за пиене в текста. Но да се надяваме звученето да е различно! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 32 минути, Fast каза: Преслава за новата песен кючек ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 4 минути, Donatella каза: кючек ? Знаеме коя е кючекинята на Амет , така че кючек очаквай от нея 100% съм сигурен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Runevski Публикувано Април 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 26 преди 12 минути, presi_fen! каза: Знаеме коя е кючекинята на Амет , така че кючек очаквай от нея 100% съм сигурен! От 2:45 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 преди 5 минути, Runevski каза: От 2:45 Страшен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 "Даниел Ганев" и "песен, която не прилича на никоя друга"? Това ще е интересно да се види и чуе. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 5 минути, Beat. каза: "Даниел Ганев" и "песен, която не прилича на никоя друга"? Това ще е интересно да се види и чуе. “Дай ми любов” 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари