Fast Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ако са канили Амет на всичките промоции докато е бил активен изпълнител, реално целия Пайнер са друсали кючеци с него. Той винаги имаше нови песни. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 2 минути, asylum каза: Неее, Тотото също е там, с къдравата коса. Олееееее, винаги съм си мислил, че е някаква танцьорка. 😲 Благодаря, че ми отвори очите любима моя лудницо! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 5 минути, Амброжка. каза: Ама това е дубайската труженичка Милица, не Надя тотото. 😲 Бруталната песен на Милица! Как не се сетих да участвам с нея... Това от промоцията на Траяна ли беше? Помня, че Теди Александрова и Сиана пяха нови песни там Даже тук в форума май се шегуваха и казваха, че Преса трябва да направи тази песен ( щот е брутална ) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 2 минути, pechenko каза: Бруталната песен на Милица! Как не се сетих да участвам с нея... Това от промоцията на Траяна ли беше? Помня, че Теди Александрова и Сиана пяха нови песни там Даже тук в форума май се шегуваха и казваха, че Преса трябва да направи тази песен ( щот е брутална ) Да, парчето е мноооого яко. Имаш добра памет, промоцията на Траяна е. Сиана изпя английската версия на “Още ме държи”, а Теди Александрова “Още ме боли”. На тази промоция присъства и любимата ми терминаторка Яница, но не се сещам какво е пяла. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Милица с какво се занимава в момента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 6 минути, Амброжка. каза: Олееееее, винаги съм си мислил, че е някаква танцьорка. 😲 Благодаря, че ми отвори очите любима моя лудницо! Не помня коя песен пя там, че да ти я споделя. Не беше Плейбой, някаква друга, май дуетна. преди 5 минути, pechenko каза: Бруталната песен на Милица! Как не се сетих да участвам с нея... Това от промоцията на Траяна ли беше? Помня, че Теди Александрова и Сиана пяха нови песни там Даже тук в форума май се шегуваха и казваха, че Преса трябва да направи тази песен ( щот е брутална ) Това е супер добро от Милито. Много ми е за секс тая песньовка Вбокс не ми тръгва тук, а я няма в тубата, много песни липсват, а и ми се слушат https://www.vbox7.com/play:1ff5900b36 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 17 минути, Fast каза: Милица с какво се занимава в момента? Живее в Дубай от доста време. Чувал съм, че е платена, но не съм сигурен на 100%. @asylum аз нищо нейно не харесвам, освен “Тебе искам”. Много ми е лигав гласа и, а на визия ми бие на някоя разгонена кобила. Неслучайно “Мистър Фентъзи” е сниман на конна база. 😲Помниш ли скандалното и участие в Румъния, на кастинга на Кости за нов вокал на група Сахара? 🤣 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 13 минути, Амброжка. каза: Живее в Дубай от доста време. Чувал съм, че е платена, но не съм сигурен на 100%. @asylum аз нищо нейно не харесвам, освен “Тебе искам”. Много ми е лигав гласа и, а на визия ми бие на някоя разгонена кобила. Неслучайно “Мистър Фентъзи” е сниман на конна база. 😲Помниш ли скандалното и участие в Румъния, на кастинга на Кости за нов вокал на група Сахара? 🤣 Много е смешна, дори нелепа, но има няколко яки песни - Изгаряй ме, Червена точка, Сексът продава! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 58 минути, Амброжка. каза: Ама това е дубайската труженичка Милица, не Надя тотото. 😲 Много яка песен. Тая имаше добри попадения и визията и не беше зле.. Ама нещо бе можа да прокопса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 7 часа , Blueberry каза: Обаче админа на Цеца май ни чете, беше поствал "Ще издържиш ли" на Гергана, сега и скрийншотове от ТВ версиите на Цветелина от "Мога пак". Твърде случайно ми е да се е сетил просто така за тях Нещо ме дразни той/тя/то, прекалено често и явно демонстрира как не Гергана и се изказва като последна инстанция.Все пак има попадения и не съм отследвал все още, току виж пусне нещо наистина забавно. "Есен" на Мили е топ балада! Съгласен съм, че и "Тебе искам" беше брутална, "Mr. Fantasy" също... Както всички, и тя има някое и друго попадение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Хитове , избрани от Дамян Попов: с Анелия- Копакабана, Емилия- Джале, Трио Сопрано и Миро- Ей така, Галена - Te Quiero, Ивана- Миг като вечност, Мария- Червеният картон, Цветелина янева- Още колко нощи, Малина- При теб ми е сърцето, Дамян Попов- Твоето момче, Лазар- Заместител, Галена- Мама Ураган, Цветелина Янева- Кажи ми, ало, Дамян Попов- Не вдигай, Преслава- Феномен, Анелия- Аз и ти, 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Спомняте ли си ахаха 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 20 минути, xroflx9 каза: Спомняте ли си ахаха Плаче си за отговор "А ти ще пишеш на обкръжението си относно МАЖКИТЕ им, не на мен" Не смятам, че едно Здр заслужи такава реакция. После защо масовата публика не я харесва.... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Честит рожден ден на кралица Лидия! Качила е клипчета на стори с благодарности, развълнувана от всенародната любов 🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 1 час, xroflx9 каза: Спомняте ли си ахаха Hahahahaahahhhahahahah това колаж ли еее 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 2 часа , xroflx9 каза: Спомняте ли си ахаха Разбира се, че си спомняме. Може ли да се забрави Гюра - първата псуваща при здрасти?! Но трябва периодично да се поставя това тук - ей тъй, за поколенията. 1 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 1 час, NazzkO каза: Hahahahaahahhhahahahah това колаж ли еее Не е ;( 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Един от емблематичните моменти в БГ ТВ историята. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 15 часа , Амброжка. каза: Ама това е дубайската труженичка Милица, не Надя тотото. 😲 А, тая песновка беше много готина. И аз се сещам, от промоцията на Траяна, когато и Теди участва, Сиана с английската версия на Още ме държи.. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 15 часа , Fast каза: Милица с какво се занимава в момента? Ето и една новина за Милица, която излезе преди месец, родила е: https://show.blitz.bg/folk/iznenada-folk-pevitsa-rodi-tayno-ot-snimki 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 1 час , z_o_ каза: Ето и една новина за Милица, която излезе преди месец, родила е: https://show.blitz.bg/folk/iznenada-folk-pevitsa-rodi-tayno-ot-snimki В Дубай може да е залюбила някой филипинец или индиец и да го крие от родителите си 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 От 26.04.2020 г. от 12:34, penakavalli каза: Аз като цяло не разбрах какъв е проблемът една певица да върти добри кючеци... Та чак и като обида да се ползва. 😁 Галя не е певица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Да си припомним този топ дует. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Набутали противният Емрах в оркестъра , който акомпанира на Фики в Капките. ☹️ Фики обаче е най-добре се представя в шоуто , но вероятно победата е обещана на Саня Дара. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари