Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Сега ме карате да си правя фейк профил за да й гледам сторитата, че ме е блокирала. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 17 минути, Гальо каза: Само тя може да си позволи да пусне въпроси и хем да си ги задава, хем да отговаря. Абсолютна ненормалница. Всички въпроси са написани в един стил и точно както тя пише Но този отговор е впечатляващ, защото започва с щати, изрежда градове и за капак споменава Холивуд. Кралица на топографските понятия! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 14 минути, Willy каза: Сега ме карате да си правя фейк профил за да й гледам сторитата, че ме е блокирала. Не си заслужава. Споменава само, че няма търпение да завърши албума си. Който, естествено, ще е чуждоезичен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 преди 1 минута, penakavalli каза: Не си заслужава. Споменава само, че няма търпение да завърши албума си. Който, естествено, ще е чуждоезичен. На какъвто и да е език, надали ще го видим и чуем в нашия lifetime. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 минута, Willy каза: На какъвто и да е език, надали ще го видим и чуем в нашия lifetime. Надявам се. От такива преживявания нямам нужда. Бих искал да чуя Оцковата песен, нищо друго.😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Кралицата на всичко. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Туй картинка като клипът на ЛоФ ис майн наобратно, вместо 4-метрови крака е с 4-метрови ръце. Кралицата на самоиронията! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Когато Сонче след един хит и проект с чуждестранна "звезда" се помисли за легенда и великан на България. Кралица! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 5 минути, Kriminal каза: Кралицата на всичко. Така, както е написала изречението, човек може да си помисли, че таматиката на песента ще е относно грешките и в здравословния начин на живот. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 2 минути, Willy каза: Когато Сонче след един хит и проект с чуждестранна "звезда" се помисли за легенда и великан на България. Кралица! А не е ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Това беше готино парче! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Няма да липсва 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 @Willy Знаеш ли, че госпожа бръснарско ножче ми е комшийка. Живеем през две къщи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Току що, THE IIconic каза: @Willy Знаеш ли, че госпожа бръснарско ножче ми е комшийка. Живеем през две къщи. Скандална е Сонче. Снощи ми излезе едно нейно интервю от промоцията на Галена през 2010 год. където говори за бившия си и е жестока. Днес я карам на нейни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 минута, Willy каза: Скандална е Сонче. Снощи ми излезе едно нейно интервю от промоцията на Галена през 2010 год. където говори за бившия си и е жестока. Днес я карам на нейни песни. Пусни си "Тя е топ" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 минута, Willy каза: Скандална е Сонче. Снощи ми излезе едно нейно интервю от промоцията на Галена през 2010 год. където говори за бившия си и е жестока. Днес я карам на нейни песни. Винаги, когато я видя, се сещам за историята за големия, вкусен дюнер на мъжа и, който даже и Галена е яла! 😁 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 минута, penakavalli каза: Винаги, когато я видя, се сещам за историята за големия, вкусен дюнер на мъжа и, който даже и Галена е яла! 😁 Паметно интервю с Азо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 44 минути, Willy каза: Няма да липсва Сега и песните и ще ги изтрият от платените сайтове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 37 минути, penakavalli каза: Винаги, когато я видя, се сещам за историята за големия, вкусен дюнер на мъжа и, който даже и Галена е яла! 😁 Денислав в момента е с друга има и дете явно е семеен вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тъпо за Кали. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 7 минути, DevilWish каза: Тъпо за Кали. Нея в Пайнер никой не я слушаше, а пък извън него не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 8 минути, DevilWish каза: Тъпо за Кали. Тъпо? Съвсем заслужено! Отдавна трябваше да я изритат и да си заеме мястото в 9-та глуха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 3 минути, BobiTo каза: Нея в Пайнер никой не я слушаше, а пък извън него не знам... Бездомните кучета и котки ще са новата публика на Кали, това разкри изпълнителката пред камерата на Мон Дьо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Сузанита: "Обичам това, което виждам в огледалото" 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 6 минути, BobiTo каза: Нея в Пайнер никой не я слушаше, а пък извън него не знам... На мен "Като те почна" ми е супер любима и си остана там най-големия й хит, но след това...... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари