Wild_Style Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 35 минути, Willy каза: Добре де, не виждат ли че дискотеките няма да им ги отворят поне до юли..да си пускат песните вече. Дискотеки ще има на есен, какъв Юли Режим за плаж ще има, дискотеки обаче йок 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Дискотеки ще има чак през септември. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 час , Gerganafen каза: Съседът е надул "Планета", та се зачудих как така са се сетили за "Като летен грип", а то била избрана от Устата. Почна Коя с "Твоя бях" и човекът превключи на друг канал. Ами нищо чудно. “Като летен грип” си е мега хит и още се котира. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Все повече ме карат да осъзнавам колко е нелепо в тоя форум да защитаваме позициите на жанр и на певачки, на които от край време не им дреме да имат такова нещо като творчество, а само сезонен ритъм на конкретно място. Да си чакат дискотеките, аз пък ги чакам с интерес тях после да изсипят 50 песни накуп и да се разочароват, когато любимите им ди джеи както винаги отберат само няколко от тях. Ако хората въобще тръгнат отново по дискотеки скоро, имайки в предвид преживения страх напоследък и засилващата се финансова криза. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не ни трябват дискотеки, имаме си Чалгавизия и Любимите хитове! 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 От 30.04.2020 г. от 14:11, Амброжка. каза: https://lifeonline.bg/bg/eto_istinata_kak_izglezhdashe_andrea_v_las_vegas__snimka_bez_fotoshop Това не е истина. Фотошопират я и ѝ разтеглят снимките, за да изглежда дебела! Как може една 40-килограмова жена, висока 470см, да бъде дебела? 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 4 минути, Kriminal каза: Това не е истина. Фотошопират я и ѝ разтеглят снимките, за да изглежда дебела! Как може една 40-килограмова жена, висока 470см, да бъде дебела? Мда, реалната Дора е истински шедьовър на експерименталната физика. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 час, SG каза: Все повече ме карат да осъзнавам колко е нелепо в тоя форум да защитаваме позициите на жанр и на певачки, на които от край време не им дреме да имат такова нещо като творчество, а само сезонен ритъм на конкретно място. Да си чакат дискотеките, аз пък ги чакам с интерес тях после да изсипят 50 песни накуп и да се разочароват, когато любимите им ди джеи както винаги отберат само няколко от тях. Ако хората въобще тръгнат отново по дискотеки скоро, имайки в предвид преживения страх напоследък и засилващата се финансова криза. Подкрепям напълно. Да продължават да си чакат дискотеките да отворят през 2021. Но и дори тогава ако хората нямат пари, пак няма да им ходят по участията и съответно никой управител няма да се навие да даде 5 бона за един гол плейбек. Да се ориентират към концертната сцена, поне билетите са на по-нормални цени. Само че, с тези клубни песньовки голяма зала не се пълни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 час, SG каза: Все повече ме карат да осъзнавам колко е нелепо в тоя форум да защитаваме позициите на жанр и на певачки, на които от край време не им дреме да имат такова нещо като творчество, а само сезонен ритъм на конкретно място. Да си чакат дискотеките, аз пък ги чакам с интерес тях после да изсипят 50 песни накуп и да се разочароват, когато любимите им ди джеи както винаги отберат само няколко от тях. Ако хората въобще тръгнат отново по дискотеки скоро, имайки в предвид преживения страх напоследък и засилващата се финансова криза. Подкрепям напълно. Да продължават да си чакат дискотеките да отворят през 2021. Но и дори тогава ако хората нямат пари, пак няма да им ходят по участията и съответно никой управител няма да се навие да даде 5 бона за един гол плейбек. Да се ориентират към концертната сцена, поне билетите са на по-нормални цени. Само че, с тези клубни песньовки голяма зала не се пълни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 2 часа , GSA каза: Ами нищо чудно. “Като летен грип” си е мега хит и още се котира. Еми, лятото явно ще си мине под знака на грипа, така че Райна уцели от тотото - ще се въртят гюбеци вкъщи, като нема дискотеки. преди 2 часа , SG каза: Ако хората въобще тръгнат отново по дискотеки скоро, имайки в предвид преживения страх напоследък и засилващата се финансова криза. На мен пък ми се ходи повече отвсякога. Сал да ги отворят, веднага отивам! Искам да разпусна под звуците на Шефът и Шефката! Винаги ще се намерят 5-10 лв за вход! преди 1 час , Beat. каза: Не ни трябват дискотеки, имаме си Чалгавизия и Любимите хитове! И ти си прав! ❤️ Ако и това го нямаше, отдавна да съм се самоубил! 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Слушаме ли майски хитове? Странно как Анче досега не е изръсила някой бисер по повод коронавируса. 😁 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, Alter Ego каза: Слушаме ли майски хитове? Странно как Анче досега не е изръсила някой бисер по повод коронавируса. 😁 В лайфа на Дамян беше много заета да разказва как е чистила барбекюто си. 😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 преди 10 минути, Alter Ego каза: Слушаме ли майски хитове? Странно как Анче досега не е изръсила някой бисер по повод коронавируса. 😁 Май 2016 е родил три песни с над 20М, две от които вече гонят 30М. Паметен месец! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 4 минути, Willy каза: Май 2016 е родил три песни с над 20М, две от които вече гонят 30М. Паметен месец! Императрицата заслужава повече милиони! 😥 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 преди 4 минути, Alter Ego каза: Императрицата заслужава повече милиони! 😥 Да, сетих се и за нея. Жесток проект, даже Ката изкопира идеята за видеото.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Клик клик! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, Willy каза: Да, сетих се и за нея. Жесток проект, даже Ката изкопира идеята за видеото.😁 иконични хитове 😂 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Някой е надул фолклорният албум на Райна на макс. Голяма звезда стана в Мк с фолк песните, не знам как досега не са я поканили да гостува. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, Willy каза: Някой е надук фолклорният албум на Райна на макс. Голяма звезда стана в Мк с фолк песните, не знам как досега не са я поканили да гостува. Aз сложих песните на USB на баба ми, да си ги слуша по радиото. 😂 Тази ми е фаворит 🤗 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 преди 2 минути, Alter Ego каза: Aз сложих песните на USB на баба ми, да си ги слуша по радиото. 😂 Тази ми е фаворит 🤗 Страхотни са. На мен особено ми харесват тези две: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 24 минути, Kriminal каза: Клик клик! Андреа — Клик Клик Музика и аранжимент: Оцко Текст: ДжейХепс Продакшън #СУУН Клипът е сниман в 8-мата димензия 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 18 минути, Kriminal каза: Клик клик! Явно се готви за пробив у Холивуд като го отворят. 100% ще я вземат за следващата версия на Пришелеца, дори ще спестят сумати мънгизи от специални ефекти - хем ще е в главната роля, хем сама ще си прави обработката! Успеха и е в кърпа вързан. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 12 минути, Willy каза: Някой е надул фолклорният албум на Райна на макс. Голяма звезда стана в Мк с фолк песните, не знам как досега не са я поканили да гостува. Тя е имала много турнета, дори през 2013 ако не се лъжа, беше обявена за най-популярната българка в Македония. Нямам търпение за новия фолклорен албум, който излиза веднага след като падне извънредното положение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 преди 6 минути, GSA каза: Тя е имала много турнета, дори през 2013 ако не се лъжа, беше обявена за най-популярната българка в Македония. Нямам търпение за новия фолклорен албум, който излиза веднага след като падне извънредното положение. Да, ама след Тежко мина младостта не минава събиране без нейна фолклорна песен. Иначе от поп-фолк песните й, Като летен грип е една от малкото Бг песни които се пускат всяко лято. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 2 минути, Willy каза: Да, ама след Тежко мина младостта не минава събиране без нейна фолклорна песен. Иначе от поп-фолк песните й, Като летен грип е една от малкото Бг песни които се пускат всяко лято. Жестока е тая песен. На мен Райна винаги ми е била в топ 5! Преслава, Глория, Анелия, Райна.... обожавам почти всяка една тяхна песен. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари