asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 11 минути, DevilWish каза: Ами да.... Не ми се вярва тя да е такъв човек или поне не ми изглеждаше така момичето.... Наистина пееше много носово и някак ми беше една такава монотонна, но просто си имаше своите готини песни. Аз винаги съм гледал във всеки един изпълнител да намирам по някоя хубава песничка. Вярно, че тогава не можеше да се мери с Димана например, аз бях луднал по 1000 градуса любов, то и до днес ми остава любимата нейна песен. Аз мразех Димана, може би защото я налагаха много, а не беше интересна. Но просто го правеха правилно. Може би Поля също щеше да се поналжи с Фильо, но след няколко песни я оставиха да се оправя сама - все пак добри песни селектира за двата си албума! Доста по-сериозно седеше от Биляна, Милица. Соня и Елена бяха бесни селянки по онова време. Към днешна дата Димитричка ми е симпатична, но Полина имаше по-звездна осанка. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 4 часа , boy_07 каза: Винаги съм се чудил каква трябва да е дебютната песен. Тук не говорим само за фолк музика. Но това е Мелинда, признавам си, че харесвам пеенето й и ще видим какво е измислила, но тя се е доверила на имена, които знаят наклона на музиката в днешно време и се надявам да ви хареса. Днешно време: Драганински и Мариета Ангелова? Да не сме 2005та 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Ето каква трябва да бъде дебютната ти песен, за да гръмнеш от раз! От онези дебюти Хабиби най-добре се разви. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 10 минути, Olay каза: Днешно време: Драганински и Мариета Ангелова? Да не сме 2005та О, Мариета е ужасна. Може би най-омразната ми текстописка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 12 минути, asylum каза: Аз мразех Димана, може би защото я налагаха много, а не беше интересна. Но просто го правеха правилно. Може би Поля също щеше да се поналжи с Фильо, но след няколко песни я оставиха да се оправя сама - все пак добри песни селектира за двата си албума! Доста по-сериозно седеше от Биляна, Милица. Соня и Елена бяха бесни селянки по онова време. Към днешна дата Димитричка ми е симпатична, но Полина имаше по-звездна осанка. Мен Соня Немска си ме кефи още от I want you, baby и Недей, но тя си направи бум с "В сряда се приготви", но и на Елена "Тук и сега" ми беше страшно любима. Просто знаеха какви песни да им направят. То едната е гръцки кавър, а Елена тогава с Драганински работеше. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Това вярно ли е,че Полина е била упоявана с наркотици, алкохол да не казва и да не помни нищо и че Пайнер са й казали да се откаже от майка си, от Пайнер, от пеенето, от парите, от апартамента си в София, хубавите си дрехи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Това вярно ли е,че Полина е била упоявана с наркотици, алкохол да не казва и да не помни нищо и че Пайнер са й казали да се откаже от майка си, от Пайнер, от пеенето, от парите, от апартамента си в София, хубавите си дрехи? Не вярвам на подобни неща.... На теб вярва ли ти се? Прекалено е наивно.... Жълти клюки..... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Това вярно ли е,че Полина е била упоявана с наркотици, алкохол да не казва и да не помни нищо и че Пайнер са й казали да се откаже от майка си, от Пайнер, от пеенето, от парите, от апартамента си в София, хубавите си дрехи? По-скоро обвинения на майка й, за да накара Поля да се прибере, мислейки, че я спасява. Поля още беше с всичкия си, когато излизаха тия блогови публикации. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 13 минути, DevilWish каза: Мен Соня Немска си ме кефи още от I want you, baby и Недей, но тя си направи бум с "В сряда се приготви", но и на Елена "Тук и сега" ми беше страшно любима. Просто знаеха какви песни да им направят. То едната е гръцки кавър, а Елена тогава с Драганински работеше. Соня имаше нещо за Маслинката зелена, но вече всичките й песни са забравени. Яд ме е, че на Магда се забравиха Море и суша и Нямам душа, особено втората беше визитната й картичка. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 24 минути, asylum каза: Ето каква трябва да бъде дебютната ти песен, за да гръмнеш от раз! От онези дебюти Хабиби най-добре се разви. 1:55 Галена открива twerkването. Десетилетие след това това е най-популярната танцово движение в цял свят. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 1 минута, asylum каза: Соня имаше нещо за Маслинката зелена, но вече всичките й песни са забравени. Яд ме е, че на Магда се забравиха Море и суша и Нямам душа, особено втората беше визитната й картичка. Свалячи - хит! Много ме кефи Талисман и Как съм в любовта мене. А на Магда любима ми остава НАЛИ ТИ КАЗАХ! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 3 минути, Olay каза: 1:55 Галена открива twerkването. Десетилетие след това това е най-популярната танцово движение в цял свят. 3:14 - огън и жупел. Много ме кефеше как по селски набиваше крак едно време. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 П р а щ а й м е н а с е л о 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 30 минути, THE IIconic каза: ❤️ Е, тая е Мннннннннннннннооооооооооооооооооогооооооооооооо якааааааа!!!!! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 57 минути, DevilWish каза: Е, тая е Мннннннннннннннооооооооооооооооооогооооооооооооо якааааааа!!!!! ❤️ Всичките й клипове на Полина са заличени. Добре, че ги имам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Всичките й клипове на Полина са заличени. Добре, че ги имам. Метни насам, ако са с DVD (.vob) качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 7 минути, Fast каза: Метни насам, ако са с DVD (.vob) качество. Любов нетрайна и Фатален петък са от DVD. Сладко желание е записвано от Планета. Обичах те до полуда също е от Планета с хубаво качество. Ти си върхът е записвано от поздрави на Планета, но хубаво се гледа. Жадни за любов и Тежка клетва много не стават. Къде да ги кача? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Поздрав, но САМО за живеещите с гадже в карантината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 5 часа , asylum каза: 3:14 - огън и жупел. Много ме кефеше как по селски набиваше крак едно време. Че сега да не е по градски? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Тази Полина ми беше адски симпатична , имаше много добри попадения. А за визията беше една от най-красивите , много секси парче беше всеки би се изкушил на такава естествена красота. Точно мой вкус жена беше , сега в ден днешен незнам как изглежда , някой има ли нещо актуално от нея инстаграм , фейсбук? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Wow click click. 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 1 час, zai4eto82 каза: Любов нетрайна и Фатален петък са от DVD. Сладко желание е записвано от Планета. Обичах те до полуда също е от Планета с хубаво качество. Ти си върхът е записвано от поздрави на Планета, но хубаво се гледа. Жадни за любов и Тежка клетва много не стават. Къде да ги кача? Където си свикнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 преди 28 минути, presi_fen! каза: Тази Полина ми беше адски симпатична , имаше много добри попадения. А за визията беше една от най-красивите , много секси парче беше всеки би се изкушил на такава естествена красота. Точно мой вкус жена беше , сега в ден днешен незнам как изглежда , някой има ли нещо актуално от нея инстаграм , фейсбук? преди 23 часа , Runevski каза: И самата Полина сега 😲 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари