asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 1 час, DarkChild каза: Че сега да не е по градски? Вече не се тресе така 😭 преди 33 минути, presi_fen! каза: Тази Полина ми беше адски симпатична , имаше много добри попадения. А за визията беше една от най-красивите , много секси парче беше всеки би се изкушил на такава естествена красота. Точно мой вкус жена беше , сега в ден днешен незнам как изглежда , някой има ли нещо актуално от нея инстаграм , фейсбук? Показаха няколко страници назад 😭 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Четох в коментарите че е щастлива и има детенце. Явно на това се дължи напълняването й. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 7 часа , DevilWish каза: Свалячи - хит! Много ме кефи Талисман и Как съм в любовта мене. А на Магда любима ми остава НАЛИ ТИ КАЗАХ! ❤️ И на мен. Чудесен повод да си я припомним! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 2 часа , Fast каза: Четох в коментарите че е щастлива и има детенце. Явно на това се дължи напълняването й. И на лекарства и общо занемаряване. Нищо чудно Андреа да е на същите хапчета. преди 1 час, Lelqtian каза: И на мен. Чудесен повод да си я припомним! Транзит минавам! Имаше и готин ремикс. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Хитове, избрани от Трио Сопрано в 20:00 само: Галена и Десислава- В Твоите очи, Веселин Маринов- Жена на токчета, Борис Дали- Пиян. Всички останали песни се повтарят от 11:00 затова не съм ги написала. Днес ще бъдем с хитове, избрани от Тони Дачева: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 10 часа , Fast каза: Където си свикнала. Фатален петък: https://www58.zippyshare.com/v/2y4xC6rA/file.html Жадни за любов: https://www70.zippyshare.com/v/VDQHFkgl/file.html Любов нетрайна: https://www16.zippyshare.com/v/t7YRWzjq/file.html Обичах те до полуда: https://www39.zippyshare.com/v/KosjFDYC/file.html Сладко желание: https://www83.zippyshare.com/v/YcZwpaNs/file.html Ти си върхът: https://www107.zippyshare.com/v/ADr5lv0m/file.html Тежка клетва: https://www110.zippyshare.com/v/h2KsGzQg/file.html Невъзможна любов: https://www75.zippyshare.com/v/sqwHCidW/file.html Промоция на Полина- Сладко желание: https://we.tl/t-Wb7n0bljsY Аз имам голям архив клипове на Планета на всички изпълнители от предишни години повечето, от които ги няма в нета вече. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Хитове, избрани от Тони Дачева: Тони Дачева- Усмихвай се, Ивана- Ах, тези пари, Соня Немска- Правена съм за ръцете ти, Преслава- Да гори в любов, Тони Дачева- Огън и вода, Емилия и Тони Стораро- Отиваш си, Фики- Аз измръзнах, Тони Дачева- Чудото любов, Глория- Пясъчни кули, Деси Слава- След 1000 жени, Галена и Миле Китич- Добре ли си, Тони Дачева- Играч, Милко Калайджиев- Буксувай на място, Ваня- Богиня. Следва още. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 11 часа , Willy каза: Стига бе 🤭🤭 Това неможе да е онова красиво момиче Полина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 12 минути, presi_fen! каза: Стига бе 🤭🤭 Това неможе да е онова красиво момиче Полина Уви, личи си, че е тя. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Абе да не би да има някакъв скандал между Бони и Съни Мюзик. Старите и хитове имаха милиони в канала на Съни до преди няколко месеца, а сега всичко е изтрито... На Мелинда пожелавам успех. Страхотен талант, но не я виждам без компания зад гърба и. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 3 минути, Slavi каза: Абе да не би да има някакъв скандал между Бони и Съни Мюзик. Старите и хитове имаха милиони в канала на Съни до преди няколко месеца, а сега всичко е изтрито... То покрай Бонка винаги има цигански панаири. Напоследък съвсем е изкукала - тепърва ще гледаме сеир като одъртее. 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 минута, asylum каза: То покрай Бонка винаги има цигански панаири. Напоследък съвсем е изкукала - тепърва ще гледаме сеир като одъртее. Тя Бонка се взела много насериозно след “Време е” , тя наистина е изкукуригала егото и е до небето. Лорена хубаво я подреди на наградите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 4 минути, presi_fen! каза: Тя Бонка се взела много насериозно след “Време е” , тя наистина е изкукуригала егото и е до небето. Лорена хубаво я подреди на наградите! Пълен потрес е Бонка. На 2 пъти се опитах да работя с нея, но няма такава гад. Просто не става. Доколкото разбрах и Емилия, която и беше озвучител няколко години и каквото се сетиш още, ѝ е била шута. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 А Магда с първите си 2 албума беше много успешна. Почти се бе доредила до А групата. С третия обаче не и се получи и от там все на долу. Цяло чудо е, че още не се е отказала. Един от последните и хитове: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Май 3 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 3 преди 11 минути, mitak_94 каза: Пълен потрес е Бонка. На 2 пъти се опитах да работя с нея, но няма такава гад. Просто не става. Доколкото разбрах и Емилия, която и беше озвучител няколко години и каквото се сетиш още, ѝ е била шута. Емилия освен като Счетоводителка и като Озвучителка ли се изживява?? 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 51 минути, zai4eto82 каза: Хитове, избрани от Тони Дачева: Тони Дачева- Усмихвай се, Ивана- Ах, тези пари, Соня Немска- Правена съм за ръцете ти, Преслава- Да гори в любов, Тони Дачева- Огън и вода, Емилия и Тони Стораро- Отиваш си, Фики- Аз измръзнах, Тони Дачева- Чудото любов, Глория- Пясъчни кули, Деси Слава- След 1000 жени, Галена и Миле Китич- Добре ли си, Тони Дачева- Играч, Милко Калайджиев- Буксувай на място, Ваня- Богиня. Следва още. Отново След 1000 жени е тук. Имам чувството, че след Тръгвай си, В твоите очи и Болка моя, това е най избираната песен от колеги. Недоумявам как няма поне 5-6 милиона. Добра музика, силен текст, че и клип на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, xroflx9 каза: Емилия освен като Счетоводителка и като Озвучителка ли се изживява?? Мхм.😂 Жената си заряза работата в тото пункта, за да ходи по гъза на голямата звезда. Викам миналата година "Дай да направим караоке на "Време е"", при което Бони ми казва "Ооооо, не! Никъде няма да си качвам инструменталите, защото колегите ще почнат да ги пеят, няма да си изкарват участията на мой гръб."🤣 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 минути, mitak_94 каза: Мхм.😂 Жената си заряза работата в тото пункта, за да ходи по гъза на голямата звезда. Викам миналата година "Дай да направим караоке на "Време е"", при което Бони ми казва "Ооооо, не! Никъде няма да си качвам инструменталите, защото колегите ще почнат да ги пеят, няма да си изкарват участията на мой гръб."🤣 Не всички са прекрасни като страхотната Джен! Боли ме,че вече 5 месец няма нова песен от нея.😭💔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 20 минути, presi_fen! каза: Тя Бонка се взела много насериозно след “Време е” , тя наистина е изкукуригала егото и е до небето. Лорена хубаво я подреди на наградите! Бахти надувката - тя като имаше наистина големи хитове едно време, сякаш не беше толкова хахава. Егенето не прощава! Да взима пример от Софка. Рокса отрано е като Бони, че и по-зле ще е. преди 4 минути, Slavi каза: А Магда с първите си в албума беше много успешна. Почти се бе доредила до А групата. С третия обаче не и се получи и от там все на долу. Цяло чудо е, че още не се е отказала. Един от последните и хитове: Много брутално вие в тая песен. Май си прееба кариерата покрай Красьо Черния. преди 3 минути, xroflx9 каза: Емилия освен като Счетоводителка и като Озвучителка ли се изживява?? Тамън това щях да попитам, но видях, че си ме отменил. Емилия Мултитаскинга! преди 1 минута, Slavi каза: Отново След 1000 жени е тук. Имам чувството, че след Тръгвай си, В твоите очи и Болка моя, това е най избираната песен от колеги. Недоумявам как няма поне 5-6 милиона. Добра музика, силен текст, че и клип на ниво. Но и може би искат да изберат нещо на Деса и гледат кои са последните й песни, по съвет на Планета. преди 1 минута, mitak_94 каза: Мхм.😂 Жената си заряза работата в тото пункта, за да ходи по гъза на голямата звезда. Викам миналата година "Дай да направим караоке на "Време е"", при което Бони ми казва "Ооооо, не! Никъде няма да си качвам инструменталите, защото колегите ще почнат да ги пеят, няма да си изкарват участията на мой гръб."🤣 Надя Тотото не харесва това! Между другото, много певици разсъждават като нея за инструменталите. Да си вземат сръбския синбек и да й серат на сурата! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 минута, xroflx9 каза: Не всички са прекрасни като страхотната Джен! Боли ме,че вече 5 месец няма нова песен от нея.😭💔 Мисля, че сега е моментът да заснеме няколко тв версии в двора на селската им къща - минимум народни китки! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 минута, xroflx9 каза: Не всички са прекрасни като страхотната Джен! Боли ме,че вече 5 месец няма нова песен от нея.😭💔 Е... то никой няма и без това... 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, mitak_94 каза: Е... то никой няма и без това... 😂 Но тя може да прояви креативност! Колко му е да заснеме на стълбището някоя яка песен тип Задръж сърцето ми! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, mitak_94 каза: Е... то никой няма и без това... 😂 Само Андреа мачка като типична кралица с 2. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, xroflx9 каза: Само Андреа мачка като типична кралица с 2. Чудно що Цура Янева се мота, уж албум и клип щеше да пуска - никога не се е съобразявала с участия, когато издава. Може Шиши да й е набил шута и сега да изкупва греха за загубеното време с нея с дарения към държавата. Клетата, сигурно се надява на участия по съборите, а дали ще има такива езопщо таз гудинъ? 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари