Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 преди 33 минути, Denis каза: Емилия да не се готви да се маха от Пайнер? Щом е почнала да развива канала и да качва и стари неща, натам вървят нещата. А дано! Време е всички топ имена да напуснат Пайнер и да си развият канали. Всяка да си намери собствен силен тим, който да им обмисля всеки ход с стратегия, докато още ги бива. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Хитове, избрани от Десита- Десита и Лидия- Боже мой, Яница- Твоето ферари, Преслава- Пиян, Десита- Твоите игри, Емануела и Коце- Не ме заслужаваш, Лидия-Да мога да обичам, Данна и Десита- Имаш да взимаш, Анелия- Кажи ми, Галена и Цветелина Янева- Пей сърце, Диона, Лидия- Излъжи ме, Галин- Как си, кажи, Деси Слава- След 1000 жени, Преслава- Право в очите, Цветелина Янева- Честито, Следва още. аре стига беееееееееееееееееееееееее :@:@:@ нали беше голяма фенка на Га;лена ? Десита - Феноменален, live at Night Club The Moon 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 19 часа , asylum каза: Уникален също е яка! Много кефи текстът на Обичах те до полуда - "преди да паднеш в черната бездна". Много мрачен текст. Сигурно майка й още завижда, че не го е изпяла тя 😂 Чуйте интервютата на Поля. Много хубаво разсъждава, включително деликатно критикува майка си и анализира фактори като семейната среда за добро психично здраве. Жалко, че се срина. Всъщност текста на "Обичах те до полуда" на Мариета Ангелова ли е или? Уникален не е лоша, но не ми е сред фаворитите, аз си харесвам най-много "Мъжете са лесни" и след нея "Кой, кого нарани" и "Не случайно спря до мене". Тая последната "Тебе искам" също е яка! Много яка музика! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Емануела - "Направо в коша" (скоро) музика: Деян Асенов 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 1 час, Lelqtian каза: А според мен тази А най-много ми харесва безумната хореография на гърлите зад нея. Май вече си намерих запис за следващия тираж с лайф изпълнения, тва го бях забравил. И аз ги загледах наскоро преди 1 час, DevilWish каза: Всъщност текста на "Обичах те до полуда" на Мариета Ангелова ли е или? Уникален не е лоша, но не ми е сред фаворитите, аз си харесвам най-много "Мъжете са лесни" и след нея "Кой, кого нарани" и "Не случайно спря до мене". Тая последната "Тебе искам" също е яка! Много яка музика! Текстът май е на Лиляна Димова Неслучайно е най-яката Милицова тупалка. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 42 минути, Beat. каза: Емануела - "Направо в коша" (скоро) музика: Деян Асенов Отсега знам, че ще е хитът на годината. Бленувам да го чуя, но и да не го - шестицата я написах току-що! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 7 минути, asylum каза: И аз ги загледах наскоро Текстът май е на Лиляна Димова Неслучайно е най-яката Милицова тупалка. Много яка песничка. Забавна, такава! На Димова? Интересно.... Иначе оригинала беше на Сека Алексич. Сръбска е, както и Сладкото желание. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 3 минути, DevilWish каза: Много яка песничка. Забавна, такава! На Димова? Интересно.... Иначе оригинала беше на Сека Алексич. Сръбска е, както и Сладкото желание. И Петъкът е сръбски. Защо в ютюб я няма Няма друга!? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 1 минута, asylum каза: И Петъкът е сръбски. Защо в ютюб я няма Няма друга!? Това вече не го знаех! А "Невъзможна любов" на кого е? Тя също ми бие на кавър, но нямам идея. "Петъкът" да не е пак нещо на Сека? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Fast Публикувано Май 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 4 4 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 7 минути, Fast каза: Честно казано, екстра! Слушаше ми се нещо ново от нея, пък и нали има имен ден. Айде, успех и да пусне нещо готино. На времето се сещам за "Спри ме".... тогава я беше пуснала горе-долу в този интервал. Честно казано ми се слуша нещо такова, но дали...? 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 8 минути, Fast каза: Най-сетне някоя да се сети. Дано поведе крак и другите кокошки да си пуснат песните в скоро време. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 Жесток кадър! Чакаме хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 оригинала на Андреа - Само мой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Айде Галоша чакаме хит ама да не е кючек! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 преди 3 минути, presi_fen! каза: Айде Галоша чакаме хит ама да не е кючек! Едва ли подобна визия, идея и като цяло определянето за един от най-добрите й проекти в кариерата е за кючек, но от всичко ще съм доволен, стига да е яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 3 минути, presi_fen! каза: Айде Галоша чакаме хит ама да не е кючек! поне до септември няма да отварят дискотеките,защо пуска нова песен 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 31 минути, Fast каза: Ако "100 живота" е заглавието, не ми звучи като някой мазен кИчек. По-скоро като нещо комерсиално-баладично като След 1000 жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 3 минути, Donatella каза: поне до септември няма да отварят дискотеките,защо пуска нова песен Защото явно е една от малкото, на която не и дреме кое кога ще отвори. Евала Галя! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 3 минути, GSA каза: Защото явно е една от малкото, на която не и дреме кое кога ще отвори. Евала Галя! мисля че без ваксина няма да отварят.. представете си само един да е с коронавирус.......... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 53 минути, DevilWish каза: Това вече не го знаех! А "Невъзможна любов" на кого е? Тя също ми бие на кавър, но нямам идея. "Петъкът" да не е пак нещо на Сека? Невъзможна е на Ганев. И петъкът е на Сека, да. преди 9 минути, Danger. каза: 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 27 минути, penakavalli каза: Ако "100 живота" е заглавието, не ми звучи като някой мазен кИчек. По-скоро като нещо комерсиално-баладично като След 1000 жени. това е песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Евала на Галена, че ще си пусне песента. Ще се оцени според мен, а и след цялата изолация всеки иска нови песни 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари