-A. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 @GSA @zai4eto82 Райне: Феновете ми заслужават нови тракове. Ще победим Ковид. Както винаги скандална - пее за колене на агнета. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Е, вие пък, скъпа била песента... тя Галена от ноември не е пускала песен, щото събира пари за проекта, сигурно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 15 часа , retr0 каза: Че ще си пусне песента и ще активизира поредица от нови песни и хитове и ще празнуваме падането на карантията!!! Хубава ли е песента, я кажи? Сега я чух и само се питам дали това е песента, която Галена слага в ТОП 5 на нейните.😂 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 3 години от този хит! 900 000 от YouTube и 200 000 от FB, но има 200К купени, така че 900К реални гледания! 🤓 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Ама сериозно ли утре ви падат всички мерки? Много лош ден е избрала Галена за премиера. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 14 часа , Gadinata каза: Фактите също говорят - на първо място в тренда е FYRE, който лично аз чувам за пръв път. Ади, порасни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 преди 29 минути, mitak_94 каза: Сега я чух и само се питам дали това е песента, която Галена слага в ТОП 5 на нейните.😂 Може би проект като цяло, с видео итн.. но помня коментара ти преди двете песни в ноември, че това е в пъти по-яко от Ламбо.😂 Явно е до вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 3 минути, Willy каза: Може би проект като цяло, с видео итн.. но помня коментара ти преди двете песни в ноември, че това е в пъти по-яко от Ламбо.😂 Явно е до вкус. И до днес така, макар че и на Ламбото почнах да се кефя. Винаги така става.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Емануела без спонсор ли е останала? До вчера не спираше да плюе по бившия и да прави песни за него, а сега е наспамила сторита как не му е сърдита, той си бил такъв и може пак да са заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 49 минути, Willy каза: Емануела без спонсор ли е останала? До вчера не спираше да плюе по бившия и да прави песни за него, а сега е наспамила сторита как не му е сърдита, той си бил такъв и може пак да са заедно. Емануела копае дъното, за съжаление. 2018 беше един от лидерите в чалгата, а от началото на 2019 пуска провал след провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 час , Willy каза: Ама сериозно ли утре ви падат всички мерки? Много лош ден е избрала Галена за премиера. А, не мисля, че ще повлияе. Май още не се знае кога ще отварят заведенията, колко ще отворят и изобщо как ще протекат нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Галена каза, че песента за нея е в личен топ 5. Което значи, че при всеки ще е различно. При някои от нас може да ни стане в топ 3 дори, но пък има шанс и да е чак в топ 15 примерно. Въпрос на вкус е и как всеки ще я приеме. А фенове на Джена да не дават мнения за “проекти”, моля. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 часа , Denis каза: Ади, порасни. Баси добрата песна! И е снимана в двора на даскалото ми преди 26 минути, Danger. каза: Галена каза, че песента за нея е в личен топ 5. Което значи, че при всеки ще е различно. При някои от нас може да ни стане в топ 3 дори, но пък има шанс и да е чак в топ 15 примерно. Въпрос на вкус е и как всеки ще я приеме. А фенове на Джена да не дават мнения за “проекти”, моля. Добре, Галена, извиняваме се. 2 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 12 минути, Willy каза: Рут Колева изглежда прекрасно на тази снимка. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 14 минути, Willy каза: Музика: Даниел Ганев Режисьор: Виктор Антонов - Rikk 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Току що, penakavalli каза: Рут Колева изглежда прекрасно на тази снимка. 😁 Май ще е драматично видео с по-бавна и умерена песен като Дай ми любов или Сърце, само да не флопнем като с Да ти олекне. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Току що, Willy каза: Май ще е драматично видео с по-бавна и умерена песен като Дай ми любов или Сърце, само да не флопнем като с Да ти олекне. Да, определено ще има драма, щом го заплашва със сешоар, докато той лежи във вана. 😁 Тя между другото и за Да ти олекне казваше, че и била много любима песен, но я направила главно за себе си, щото знаела, че няма да се оцени. Надявам се, че тази няма да флопне, тя има нюх. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 7 минути, Willy каза: Май ще е драматично видео с по-бавна и умерена песен като Дай ми любов или Сърце, само да не флопнем като с Да ти олекне. Дано е нещо такова, да.... Ама ако е като "Спри ме", подобна.... отлично! Такова ми се слуша! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Време и' е за албум на Галена. Мен ми се слуша песен като тази... 😍 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Психо ще станеееееееееш, ако останешшшшшш..... но ще си ми благодарен след това! Има ли лудиииииии??? Цял ден ми е в главата тая песен. Уникална музика!!! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 https://music.apple.com/de/album/да-мога-да-обичам/1500795796?i=1500795797&l=en Х*йл Х*тл*р 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Май 5 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 5 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 4 часа , mitak_94 каза: Сега я чух и само се питам дали това е песента, която Галена слага в ТОП 5 на нейните.😂 Единственото ми успокоение е, че ти и за “Ламборджини” така казваше, а се оказа къртач отвсякъде. До днес я пускам за подсилване на имунната система, ама за тази май ще се окаже наистина, че не е кой знае какво с този кадър от “изневериш ли ми” намирисва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 преди 2 часа , Senhor каза: А, не мисля, че ще повлияе. Май още не се знае кога ще отварят заведенията, колко ще отворят и изобщо как ще протекат нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари