Guest Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Важно съобщение: От утре откривам сезона, заминавам за 2-3 дена в Приморско и няма да мога да гледам Хитове, избрани от дадения изпълнител и да ги записвам. Тъй, че който може да ме замести. Днес и беше първото ми голямо излизане. Край на затвора. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Току що, zai4eto82 каза: Важно съобщение: От утре откривам сезона, заминавам за 2-3 дена в Приморско и няма да мога да гледам Хитове, избрани от дадения изпълнител и да ги записвам. Тъй, че който може да ме замести. Днес и първото ми голямо излизане. Край на затвора. Добре кралице, пускаме те в заслужена почивка! Така или иначе ще имаме какво да обсъждаме покрай новия провал/хит на Галена. Прави секс като за последно и се наслади на въздуха! Целувки от мен и целия форум. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Важно съобщение: От утре откривам сезона, заминавам за 2-3 дена в Приморско и няма да мога да гледам Хитове, избрани от дадения изпълнител и да ги записвам. Тъй, че който може да ме замести. Днес и беше първото ми голямо излизане. Край на затвора. Наистина е важно, създаде ми стрес, но се радвам за теб! Дано някой те замести. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 преди 10 минути, retr0 каза: Добре кралице, пускаме те в заслужена почивка! Така или иначе ще имаме какво да обсъждаме покрай новия провал/хит на Галена. Прави секс като за последно и се наслади на въздуха! Целувки от мен и целия форум. Ши ти дам аз един провал🤧 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 7 часа , asylum каза: Супер е, как може да си го забравил! Много ме кефи как няква е наредила Романа. https://signal.bg/фолк-легендата-сашо-роман-призна-изне/ Симге. Има много яки песни. Дано не. 20 хил евро за Галена не са пари 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 час, retr0 каза: Единственото ми успокоение е, че ти и за “Ламборджини” така казваше, а се оказа къртач отвсякъде. До днес я пускам за подсилване на имунната система, ама за тази май ще се окаже наистина, че не е кой знае какво с този кадър от “изневериш ли ми” намирисва. Както казва Willy, до вкус си е.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 час, retr0 каза: Добре кралице, пускаме те в заслужена почивка! Така или иначе ще имаме какво да обсъждаме покрай новия провал/хит на Галена. Прави секс като за последно и се наслади на въздуха! Целувки от мен и целия форум. Аз като се върна може би в събота, ще върна назад и ще ги напиша тука за сряда, четвъртък и петък. . Довечера ще гледам да напиша за Крисия Д по някое време в 20;00 дето ще са. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 час , Willy каза: Много ще се радвам ако палавото Преси пусне песента 2-3 дена след Жалка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 часа , Donatella каза: Това е френска песен, между другото. преди 2 часа , zai4eto82 каза: Аз като се върна може би в събота, ще върна назад и ще ги напиша тука за сряда, четвъртък и петък. . Довечера ще гледам да напиша за Крисия Д по някое време в 20;00 дето ще са. Много си добра и организирана. Не те заслужаваме. преди 14 минути, presi_fen! каза: Много ще се радвам ако палавото Преси пусне песента 2-3 дена след Жалка. И аз ще се радвам. Особено ако и двата проекта са провали 😂 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Ду ю инглиш? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 преди 10 минути, presi_fen! каза: Много ще се радвам ако палавото Преси пусне песента 2-3 дена след Жалка. Дано Галена е мотивация за всички да си пуснат песните, да. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, DarkChild каза: Ду ю инглиш? Ама иначе много и знае устата като търси чуждите грешки. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, DarkChild каза: Ду ю инглиш? Тази песен до ден днешен си я слушам! Уникална 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 35 минути, presi_fen! каза: Тази песен до ден днешен си я слушам! Уникална Тва не ни вълнува, по интересното е ду ю спик иглиш? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 От 4.05.2020 г. от 14:43, Denis каза: Емилия да не се готви да се маха от Пайнер? Щом е почнала да развива канала и да качва и стари неща, натам вървят нещата. Е, колко пъти да напуска? На последните й 3 сингъла пише Producer | EM Productions Ltd. Това би трябвало да казва всичко. И очевидно си е прибрала цялата продукция, защото на старите песни е добавено ново инфо - Producer | Payner Ltd. & EM productions Ltd. С "Изгори ме с устни" очевидно има някакъв проблем, защото изрично са написали, че няма да качат песента отделно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Двоен пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 3 ages ago I was younger. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 12 минути, Lelqtian каза: Тва не ни вълнува, по интересното е ду ю спик иглиш? Не , но говоря почти перфектно немски 😅😅 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, presi_fen! каза: Не , но говоря почти перфектно немски 😅😅 със сигурност го владееш по-добре от нея, нали там май живееш? Някъде тя се беше изцепила, че знае немски. Може да я подпукаш с малко въпроси за проверка 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, presi_fen! каза: Не , но говоря почти перфектно немски 😅😅 Не това беше целта на въпроса, ама карай. Виш айайайай ваз соме агес юнгер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, asylum каза: със сигурност го владееш по-добре от нея, нали там май живееш? Някъде тя се беше изцепила, че знае немски. Може да я подпукаш с малко въпроси за проверка Тя не знам дали се е изцепвала баш с това, ма накой от нейните защитници се изцепи как разните и изцепки били щото немски възпитаник и не спиквала ингриш. Та не можела да прочете що били ония обуфки и кво беше още там, и защо гепи песни от немски реклами ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, Lelqtian каза: Тя не знам дали се е изцепвала баш с това, ма накой от нейните защитници се изцепи как разните и изцепки били щото немски възпитаник и не спиквала ингриш. Та не можела да прочете що били ония обуфки и кво беше още там, и защо гепи песни от немски реклами ... Айнс, цвай, пращаме й полицай! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Абе, май ми липсва едно топ награждавано име в най-гледаните на Пайнер от този период, обаче не мога се сетя. Някой има ли идея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 минути, Willy каза: Абе, май ми липсва едно топ награждавано име в най-гледаните на Пайнер от този период, обаче не мога се сетя кой. Някой има ли идея? Виждаш я точно в първия клип!Тя е тази ,която по онова време не и се купуваха гледания , а и към днешна дата не го прави! Нещо неясно?? 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари