Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 3 минути, presi_fen! каза: Нещо замълчахте? Това ли очаквахте? Песен стил Ашли , това ли и е топ 5?? Ми има изтънчен вкус жената, за разлика от теб. Висшата класа не е за всеки, не може всички да се задоволяваме с песни за простолюдието, като на любимия ти толбухински прилеп. А по-добре песен стил Ашли, отколкото хич 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Умирам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 преди 10 минути, presi_fen! каза: Нещо замълчахте? Това ли очаквахте? Песен стил Ашли , това ли и е топ 5?? Песента е комерс в стил Моро му и Добре ли си. Има ли нужда да ти припомням за успеха им? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 7 минути, -A. каза: Е това ми дойде ту мач. Много си я харесвам Емилия напоследък, но такива видеа са абсолютно излиши. Тя се взе за Мишел Обама. Нека прави хубави песни, но личния живот да си го пази за нея. Този парад е ненужден и накрая ще изиграе лоша шега. Емили, знам че четеш форума. Очаквам скоро да ни изненадаш с някое парче. Поздрави! Не знам защо продължава да парадира с личния си живот. Мислех, че трагедията, която преживя, й е дала урок, но не. Продължава да ни навира в очите "Вижте ме колко съм богата и щастлива". Еми ок, ама нужна ли е такава показност? Хората са 2 месеца без работа, нашта позира с тениска Данче и Гергана. После сигурно мъжът й пак ще пише километрични фермани да се оправдава като ученичка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 12 минути, -A. каза: Емили, знам че четеш форума. Очаквам скоро да ни изненадаш с някое айфонче. Поздрави! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 2 минути, Gerganafen каза: Не знам защо продължава да парадира с личния си живот. Мислех, че трагедията, която преживя, й е дала урок, но не. Продължава да ни навира в очите "Вижте ме колко съм богата и щастлива". Еми ок, ама нужна ли е такава показност? Хората са 2 месеца без работа, нашта позира с тениска Данче и Гергана. После сигурно мъжът й пак ще пише километрични фермани да се оправдава като ученичка. Не го навира в нашите очи, а в тези на феновете си от цял свят. Не забравяй, че Счети вече е световна звезда! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 14 минути, presi_fen! каза: Нещо замълчахте? Това ли очаквахте? Песен стил Ашли , това ли и е топ 5?? Точно ти ли ми говориш за комерси в стил Ашли Айде чантата, торбата и за хапчета 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Току що, asylum каза: Не го навира в нашите очи, а в тези на феновете си от цял свят. Не забравяй, че Счети вече е световна звезда! Знам това, но Короната е глобален проблем, не само в БГ. Да изнесе концерт с песни на Уитни, Гранде и Марая, за да й простим! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Току що, Wild_Style каза: Точно ти ли ми говориш за комерси в стил Ашли Айде чантата, торбата и за хапчета За какви хапчета говориш , не виждаш ли песента каква е? Като всички други въпреки ,че ми харесва , но си признайте ,че не сте очаквали такава слаба песен! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Между Преслава и Галена вече почти никаква разлика няма. Нито визуална, нито музикална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Току що, presi_fen! каза: За какви хапчета говориш , не виждаш ли песента каква е? Като всички други въпреки ,че ми харесва , но си признайте ,че не сте очаквали такава слаба песен! Какво съм очаквал смятам че си е моя работа Чакай на новата Преслава поредния комерс и не занимавай повече. Никому не е нужно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, Beat. каза: Между Преслава и Галена вече почти никаква разлика няма. Нито визуална, нито музикална. Това е добре дошло за Счети! преди 2 минути, presi_fen! каза: За какви хапчета говориш , не виждаш ли песента каква е? Като всички други въпреки ,че ми харесва , но си признайте ,че не сте очаквали такава слаба песен! Коментарът ти доказва, че Галош си е постигнала целта. Благодаря от нейно име за потвърждението. Пепе ле пю ако я пееше, ти друга песен щеше да пееш, ма нейсе 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 5 минути, Gerganafen каза: Знам това, но Короната е глобален проблем, не само в БГ. Да изнесе концерт с песни на Уитни, Гранде и Марая, за да й простим! Е, кат има корона, бурка ли да сложи? Макар че може да я попредпази малко Да изтропа Мъри Стано на двора у тях, да покаже още малко разкош - може да има златен чардак, още не сме видели 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 стоо сто сто стоо 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 28 минути, Beat. каза: Между Преслава и Галена вече почти никаква разлика няма. Нито визуална, нито музикална. Хей Преславови 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Горките Галенови за жалене сте сами си вярвате ,че това нещо е новаторско и е кой знай какво! Повече няма да коментирам след няколко дена ще видим шита и ще ви се присмея отново! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Дислайковете са по-малко от 1%. Това идва страхотно след първоначалният огромен хейт на Ламбо. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 5 минути, pacho каза: алкохоличка ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 И за "Пиян" първите коментари бяха, че е просто една от многото Ганевски песни, но в крайна сметка е един от хитовете на 2019 и се открои. Очаквам същото да се случи и със "100 живота". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Аз не знам как фен на Преслава няма срам да каже нещо лошо за новата песен на Галена, че тя Преслава с такива песни си износи кариерата бе хора, вие в момента плюете по собствения си вкус. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Що не казвате, че някаква инфлуенсърка подарява памперси на феновете си, след като излезе песента на Галена? Защо ли подарява? Сигурно са се насрали от кеф или от друго, но 100% са се насрали! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, pechenko каза: Що не казвате, че някаква инфлуенсърка подарява памперси на феновете си, след като излезе песента на Галена? Защо ли подарява? Сигурно са се насрали от кеф или от друго, но 100% са се насрали! За първи път ги подарява нали хахаха пфф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 час, retr0 каза: Аз не знам как фен на Преслава няма срам да каже нещо лошо за новата песен на Галена, че тя Преслава с такива песни си износи кариерата бе хора, вие в момента плюете по собствения си вкус. Не беше ли твърдо изискване феновете на Прилепа да нямат вкус? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари