penakavalli Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 минута, Willy каза: Галена - "100 живота" за 24ч. Гледания: 486,150 Лайкове: 30,034 Дислайкове: 415 Коментари: 1022 @presi_fen! Как си успял да си направиш 415 профила само за един ден? (Шегувам се, не го приемай насериозно) 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 +oще около 350к от 4те най-гледани клипчета в Фб. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 6 минути, pechenko каза: Поне зъбите на майка си е взел Едно се чудя! На майка си само зъбиъе, ама на никой от родителите му не прилича 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 9 минути, pechenko каза: Поне зъбите на майка си е взел Само да не вземе да заприлича повече на сестрата на Джен, че тогава ще се наложи Джен да му покаже вратата. 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 час , THE IIconic каза: Едно се чудя! На майка си само зъбиъе, ама на никой от родителите му не прилича А ЗАЩО Е С РУСА КОСА ?😲 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 (редактирано) преди 8 часа , penakavalli каза: Спокойно, Ави. Никой не е слушал песента ти, камоли пък някой да тръгне да я краде. Ново 20: Редактирано Май 7 от penakavalli 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Анелия на живо по БТВ с "Единствен ти", а Тита бичи плейбека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 В крайна сметка вече не можем да следим гледанията в нейбъла, така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 В крайна сметка дори в карантина Галоша не успя да мине 500к гледания за 24ч?! Преси и този път ще я отвее.. П.П И на мен малко повече взе да ми допада песента(предполагам,че е заради липсата на нови песни) 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 3 минути, BaGaBoNtIn каза: В крайна сметка дори в карантина Галоша не успя да мине 500к гледания за 24ч?! Преси и този път ще я отвее.. П.П И на мен малко повече взе да ми допада песента(предполагам,че е заради липсата на нови песни) След ъпдейта бяха над 500 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Durtata virindiq prestava da mirishe na zadgroben charomat premesen s esenciq na garderoben naftalin i notka na pqsuk ot grobishta v shishence ot voda ot murtvec, blagodarie na ednoimenniq unikalen frangrace na bulgarskata kralica na pop folka i am Vasko Jean. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 минута, DurtataVirindiq каза: Durtata virindiq prestava da mirishe na zadgroben charomat premesen s esenciq na garderoben naftalin i notka na pqsuk ot grobishta v shishence ot voda ot murtvec, blagodarie na ednoimenniq unikalen frangrace na bulgarskata kralica na pop folka i am Vasko Jean. Тамън за теб щях да рева днес, вириндийо! Посрещам те с малко мирис на нафталин, за да не забравиш какво е! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Току що, asylum каза: Тамън за теб щях да рева днес, вириндийо! Посрещам те с малко мирис на нафталин, за да не забравиш какво е! Блаходара ти лудницо ти си ми заклет фен на чиито мога да разчитам до гроб /който е много близо/ но за жалост не си на оцелил с песента на наборката ми грандма гло но оценявам труда Ви. ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Току що, DurtataVirindiq каза: Блаходара ти лудницо ти си ми заклет фен на чиито мога да разчитам до гроб /който е много близо/ но за жалост не си на оцелил с песента на наборката ми грандма гло но оценявам труда Ви. ❤️ Ето ти нещо по-модерно и регенериращо! Няма да пукнеш скоро, ако го слушаш редовно! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Току що, asylum каза: Ето ти нещо по-модерно и регенериращо! Няма да пукнеш скоро, ако го слушаш редовно! Блаходара ти много лоф 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 35 минути, Роско каза: Анелия на живо по БТВ с "Единствен ти", а Тита бичи плейбека. Страхотна е Анелия, много добро изпълнение и избор на песен 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 4 минути, Гальо каза: Страхотна е Анелия, много добро изпълнение и избор на песен Отпочинала е, добре и тече и мисълта. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Аз лично толкова лошо и мързеливо изпълнение на "Единствен ти"- не съм слушал от Анелия! Мисля, че не и пукаше, че е там! Мое мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Знам диангнозата изпуснах дозата !!1!1 Но все пак ще се нахрана сас стартера ми че не се знае кога ще ми е за последно, 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ави Бенеди какво се е разревал на развален африкански английски, мазен подмазвач, нито някой го интересува, че и да бяха я откраднали, уфф, че мразя разни такива търсещи внимание, ох, кралицата тя, открадна ми я песента, ама пак го направи Галена - хит... Чалгоч идилия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Основното избухна за последно грухам 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 21 минути, DurtataVirindiq каза: Основното избухна за последно грухам 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 дъртата превърша храната свършва :,( 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари