Dominatora Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 @asylum @Lelqtian малко ретро хъхъ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 28 минути, Gerganafen каза: Ето кой е строшил на Преси носа Изненадващо, не е Павел този, който й нанася домашен тормоз: Чудя се защо изобщо публикува такива неловки видеа. За да покаже и да докаже, че е првицата на народа! 😃 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 преди 3 минути, penakavalli каза: За да покаже и да докаже, че е првицата на народа! 😃 Ивана кучетата я яли! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 5 минути, penakavalli каза: За да покаже и да докаже, че е првицата на народа! 😃 На кой народ? На народа, чиито деца се омъжват на 12 години ли? 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Denis Публикувано Май 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 11 Най-яката песен на Андреа от Кости. Няма омръзване толкова години! 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 В интерес на истината нито Преслава, нито Галена вълнуват категорията 35-40+. Но на кой му пука!? Да не би те да ходят по дискотеки, да им изкарват парите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 5 минути, Danger. каза: На кой народ? На народа, чиито деца се омъжват на 12 години ли? Ааа, не! За нея този народ е само за подигравки! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 11 минути, penakavalli каза: За да покаже и да докаже, че е првицата на народа! 😃 Къде се бута, да не чуе Ивана само - Преса Тъпанарката 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 8 часа , WindWalkerMonk каза: https://signal.bg/ивана-има-хора-които-са-ме-прекарали/ Никой не го ебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Луна в жестока със зелената коса 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 час, Gerganafen каза: много се хиля 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 12 минути, Slavi каза: Луна в жестока със зелената коса Тази жена си е направила доста успешни процедури, изглежда по-млада отколкото преди 10 години. След като навярно няма да дадат шанс на Анди да отиде на финал, вече Фики ми е фаворита за победа. Този път няма да имам против да спечели и протежето на Саня (както навярно ще стане), горе-долу наравно добра е с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 29 минути, Gerganafen каза: Къде се бута, да не чуе Ивана само - Преса Тъпанарката Само че Преса на Ванча няма да и влезне кадър, ами в шамара. 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 36 минути, Willy каза: В интерес на истината нито Преслава, нито Галена вълнуват категорията 35-40+. Но на кой му пука!? Да не би те да ходят по дискотеки, да им изкарват парите. В интерес на истината не са малко хората около 30-35+, които симпатизират на Преслава и Галена. Все пак тези, които през 2005,6,7 са били по на 17,18 години и редовно са ходили по дискотеки, вече са на 35. А и самите Преслава и Галена са на тая възраст, не можеш да ме убедиш, че няма техни набори, които да ги слушат. 35-40-годишните не са пенсии. Според мен точно Преслава и Галена успяват да покрият най-широк таргет от хора. Слушат ги и малки лапенца, и тийнове, и младежи, и със сигурност и хора 35-40+... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 час, Denis каза: Най-яката песен на Андреа от Кости. Няма омръзване толкова години! Най-яката песен НА Кости изобщо. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Открих нещо скандално за Стораро. Бил разследван за изнасилване на 14 г. момиче по жалба на 53 г. жена (майката?) . https://www.vbox7.com/play:0432ba3b Начинът, по който разказва случая (правенето на жертва, премълчаването на факти, набеждаването на жалбоподателката в психически проблеми) е пример по учебник как един насилник процедира, когато го хванат. Все документирани тактики. Иде ми да потъна в земята, че този изверг е пуснал толкова дълбоки пипала в поп фолка, и е работил с почти всички големи имена. Според мен е бил прекрит от полицията. През 2013 във в. "Всеки ден" е публикувана статия, където е споменато, че е подпомагал Денислав (бившия на Немска, с който правеха циркове във Вип Брадър) в сводическата му дейност в Холандия. https://m.slava.bg/news/53318.html Обърнете внимание какво е казал някакъв служител на МВР. "Срещу Тони Стораро имаше оперативни данни, но бивш директор на МВР в Шумен беше забранил да ровим около него. Все пак е възможно той да е просто приятел на тези хора, без да се занимава с другите неща", коментира служител на полицията в североизточния град, пожелал анонимност. @foxy_vd Ти си в тези среди. Знаеш ли някакви подробности по двата казуса? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 2 часа , Dominatora каза: @asylum @Lelqtian малко ретро хъхъ Очаквах тези песни с нетърпение по Оникс, редом с тази! https://vbox7-mp3.info/гледай-vbox7-aa03c6db1e-Даная - Ех Бил - By Planetcho.html преди 1 час , Willy каза: В интерес на истината нито Преслава, нито Галена вълнуват категорията 35-40+. Но на кой му пука!? Да не би те да ходят по дискотеки, да им изкарват парите. По-скоро вълнуват точно тая аудитория. Хора под 25, по-трудно. преди 1 час, SG каза: Тази жена си е направила доста успешни процедури, изглежда по-млада отколкото преди 10 години. Винаги е имала божествено тяло, но сега в лице е по-хубава от всички. преди 9 минути, Fast каза: Иде ми да потъна в земята, че този изверг е пуснал толкова дълбоки пипала в поп фолка, и е работил с почти всички големи имена. Винаги си е изглеждал такъв, но нищо не може да докажем. Казвали са ми, че брат му върти курви в Германия. Това винаги ми е обяснявало защо понякога поема участия на нисък хонорар, хем уж е звезда. Явно не само с това се издържа родата. Но Фики е светец и точка! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Честит вторник с този хит на Стара Десислава, който преди два дни е навършил една година. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Днес от А до Я с рожденичката Джулия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 12 часа , Fast каза: Открих нещо скандално за Стораро. Бил разследван за изнасилване на 14 г. момиче по жалба на 53 г. жена (майката?) . https://www.vbox7.com/play:0432ba3b Начинът, по който разказва случая (правенето на жертва, премълчаването на факти, набеждаването на жалбоподателката в психически проблеми) е пример по учебник как един насилник процедира, когато го хванат. Все документирани тактики. Иде ми да потъна в земята, че този изверг е пуснал толкова дълбоки пипала в поп фолка, и е работил с почти всички големи имена. Според мен е бил прекрит от полицията. През 2013 във в. "Всеки ден" е публикувана статия, където е споменато, че е подпомагал Денислав (бившия на Немска, с който правеха циркове във Вип Брадър) в сводическата му дейност в Холандия. https://m.slava.bg/news/53318.html Обърнете внимание какво е казал някакъв служител на МВР. "Срещу Тони Стораро имаше оперативни данни, но бивш директор на МВР в Шумен беше забранил да ровим около него. Все пак е възможно той да е просто приятел на тези хора, без да се занимава с другите неща", коментира служител на полицията в североизточния град, пожелал анонимност. @foxy_vd Ти си в тези среди. Знаеш ли някакви подробности по двата казуса? За този на Соня Немска съм писал отдавда. Той се е занимавал с всичко, но принципно бе в бизнеса с крадени автомобили на наследниците на Карамански в Дупница. За това си лежа и в Италия и тук. А за Тони Стораро и сводничество не съм чул. Може би го бъркат с Кондьо, който лежа за сводничество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 34 минути, zai4eto82 каза: Днес от А до Я с рожденичката Джулия. Коя? 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 8 минути, foxy_vd каза: За този на Соня Немска съм писал отдавда. Той се е занимавал с всичко, но принципно бе в бизнеса с крадени автомобили на наследниците на Карамански в Дупница. За това си лежа и в Италия и тук. А за Тони Стораро и сводничество не съм чул. Може би го бъркат с Кондьо, който лежа за сводничество. Денислав лежа в Холандия. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нали някъде се говореше, че Персил Дюран не била в добри отношения с Митко, след като напуснала. Току-що пуснаха последната и песен по Планета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 19 минути, penakavalli каза: Нали някъде се говореше, че Персил Дюран не била в добри отношения с Митко, след като напуснала. Току-що пуснаха последната и песен по Планета. Забравили са да я изтрият от плейлистата, то и аз бях забравил, че е излетяла от Кокошарника. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Май 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 12 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари