Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Donatella каза:

ох не мога + още:roll1::roll1::roll1:алооо тая жена снима едно и сищо нещо повече от 10г.

image.png.1964b136c97c1cb07d479a910d41faed.png

Тя не е все пак артистка,модел или нещо друго, Преслава е певица ,която е пробила с глас и все още го прави. За твоята можеш да кажеш ,че държи на клиповете , но не и Преслава. Но на кой пука за видеото ако песента е тотален хит.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, presi_fen! каза:

Тя не е все пак артистка,модел или нещо друго, Преслава е певица ,която е пробила с глас и все още го прави. За твоята можеш да кажеш ,че държи на клиповете , но не и Преслава. Но на кой пука за видеото ако песента е тотален хит.

По участия го прави, ама само когато снимат клипове за канала и. 😁 Иначе само си отваря устата и се слива с танцьорките. 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, presi_fen! каза:

Защо тогава не ги пуска само с slideshow като Цеца, щом е само певица? На всички ни пука за видеото, поне там може да се надхвърлят и да правят интересни неща. Песните в повечето случаи сме ги чували, а при Преслава и клиповете вече сме ги гледали.

Само за Не се изтриваш се постара.

• Like 5

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Danger. каза:

Най-лайкваният коментар под Тита и Боро.

А едно време този жанр беше конкуренция на чалгата..

C5E45B26-83E9-44BA-8B10-9C1E71179F20.jpeg

Да не забравим че им смаза и предишният дует. Не се научиха да не пускат дуетите си по едно време с Галена. 

Screenshot-20200513-205146-You-Tube.jpg

• Love 3

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, presi_fen! каза:

Всички се водят артистКи. Да не снима клипове, ако не се чувства артистКа. Да си стои по кръчмите и пиано баровете. 

преди 20 минути, Donatella каза:

ох не мога + още:roll1::roll1::roll1:алооо тая жена снима едно и сищо нещо повече от 10г.

И Я СРАВНЯВАТЕ С ГАЛЕНА ?????????

image.png.4ec1129c477bb0a69d8850af1fff0d45.png

Есил Дюран? 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Willy каза:

Защо тогава не ги пуска само с slideshow като Цеца, щом е само певица? На всички ни пука за видеото, поне там може да се надхвърлят и да правят интересни неща. Песните в повечето случаи сме ги чували, а при Преслава и клиповете вече сме ги гледали.

Само за Не се изтриваш се постара.

Е, в последно време клиповете и не са лоши. Не е като преди, когаво "визиите" и бяха главно фанелки с щампи. За Пиян, Изтрезняваш ли (въпреки че няма никакъв смисъл видеото) и Обратно в играта според мен се е постарала.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, penakavalli каза:

Е, в последно време клиповете и не са лоши. Не е като преди, когаво "визиите" и бяха главно фанелки с щампи. За Пиян, Изтрезняваш ли (въпреки че няма никакъв смисъл видеото) и Обратно в играта според мен се е постарала.

Пиян е ОК, Изтр ли обаче е пълен ужас

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Пиян е ОК, Изтр ли обаче е пълен ужас

Като за начало бих искал да спре да работи със Стоян Стоянски... Ми, не му се получава. Или прави супер натруфени визии, или са супер безвкусни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

И аз не разбирам защо Аматьорка не стана топ хит. Като за Преслава беше много различна. За първи път не пееше за алкохол, бой и драма. Музиката не беше типичната на Оцко в този период.

Това ''3 на 0 падаш от мен'' го пее много надъхано. Дано като TH на Lizzo преживее някога втори живот.

• Like 3
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, -A. каза:

И аз не разбирам защо Аматьорка не стана топ хит. Като за Преслава беше много различна. За първи път не пееше за алкохол, бой и драма. Музиката е от най-различните на Оцко. 

Това ''3 на 0 падаш от мен'' го пее много надъхано. Дано като TH на Lizzo преживее някога втори живот.

Мина оцковата ера, едва ли. По-скоро от 2015 С тебе или с никой друг звучи като комерс на Ганев от 2019 и продължава да прави най-много гледания от песните й от този период.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Beat. каза:

Това последно с Галин или с Фики ще е? По гласа прилича на втория.

Ама така питаш, все едно някой го интересува кой е беквокалист в дебютното парче на поредната никому неизвестна бедна жена от народа ... 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

Ама така питаш, все едно някой го интересува кой е беквокалист в дебютното парче на поредната никому неизвестна бедна жена от народа ... 

Ама теб като те не интересува подминаваш и не спамиш излишно.

• Like 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, -A. каза:

И аз не разбирам защо Аматьорка не стана топ хит. Като за Преслава беше много различна. За първи път не пееше за алкохол, бой и драма. Музиката не беше типичната на Оцко в този период.

Аз съм прал кючеци на тая песен. По това време други Пресови не чувах в дискотеките. Въпреки мазната кражба от ТеЛдора, ставаше... Но оргиналът е един пАт! 

преди 6 минути, Beat. каза:

Ама теб като те не интересува подминаваш и не спамиш излишно.

Е, не е спам. Коментира по темата...

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Някой да знае защо не може да се споделя клипа на Коце- Майната ти Свети Валентин във фейса?

Не показва снимката, а изписва за Участия на Константин и т.н. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

Някой да знае защо не може да се споделя клипа на Коце- Майната ти Свети Валентин във фейса?

Не показва снимката, а изписва за Участия на Константин и т.н. 

Споделяла си го прекалено много и на Марк Зъкърбърг му е омръзнало. 😁

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, penakavalli каза:

Споделяла си го прекалено много и на Марк Зъкърбърг му е омръзнало. 😁

Напротив, не съм. Нещо е станало. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, zai4eto82 каза:

Напротив, не съм. Нещо е станало. 

Нещо не са го настроили правилно. И на мен не ми излиза, а аз Коце не съм споделял. 😁

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, penakavalli каза:

Нещо не са го настроили правилно. И на мен не ми излиза, а аз Коце не съм споделял. 😁

Ама досега като го споделяш и нямаше проблем. 

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...