asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, Willy каза: Само това не познах. Не ми призна Акула, Пей, сърце, защото не написах певците. 4-4-2 било 442! Безграмотници! Не познах и някви песни на Джена, Галин, текстовета на Оф, оф, Сърце, Няма, Делник и празник, и това също нямам идея какво е Всяка вечер пълният се очите ми, раните ги няма, само белези, пълните бутилки празня ги наред,но сърцето.................................. (2т.) 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, asylum каза: Не ми призна Акула, Пей, сърце, защото не написах певците. 4-4-2 било 442! Безграмотници! Не познах и някви песни на Джена, Галин, текстовета на Оф, оф, Сърце, Няма, Делник и празник, и това също нямам идея какво е Всяка вечер пълният се очите ми, раните ги няма, само белези, пълните бутилки празня ги наред,но сърцето.................................. (2т.) При мен го нямаше това, иначе май е от флоп дуета Добрич. И на мене не ми призна 4-4-2 и Пей сърце щото писах feat Азис, но си ги считам за познати. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, asylum каза: Не ми призна Акула, Пей, сърце, защото не написах певците. 4-4-2 било 442! Безграмотници! Не познах и някви песни на Джена, Галин, текстовета на Оф, оф, Сърце, Няма, Делник и празник, и това също нямам идея какво е Всяка вечер пълният се очите ми, раните ги няма, само белези, пълните бутилки празня ги наред,но сърцето.................................. (2т.) И на мен тях не ми ги призна... И на Ерик песента не знаех. Как да не я знаеш?? Това е най-известният дует на Michael Jackson и някакъв имитатор на Amanda Lepore, чието име забравих. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 На тези въпроси един след друг имах чувството, че попълвам тест за Галена :д Цитат Сърце за боклука си вече, сърце,пак те пипа с мръсни ръце, но мрази го, кълни го да плаче............. (2т.) Отговор Паниката хвана ме................ (2т.) Отговор Офофофоф,за тебе шефке............. (2т.) Отговор В твоите очи,пълни със сълзи......... (2т.) Отговор Кой изпълнител изрича думите: ? (следващите 10 въпроса) "Кучето у нас е зло,а синджира му китайски" (2т.) Анелия Галена Деси Слава Цвети Янева 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 И Коце не знае какъв е проблема. Ама трябва да го оправят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Айдееееее Пешооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 5 години 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 13 минути, Амброжка. каза: Айдееееее Пешооооо Милиони гледания ли имаш в канала ма!? We stan successful колега! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 2 часа , penakavalli каза: Все още не мога да преживея колко ангелски красива е Галена в този клип... Обаче една от най-красивите й визии евър е тази от диското в "100 живота". Много съм прост, добре че не си пуснах коментара в който първоначално бях писал критики че снима в клуб. ОБАЧЕ изгледах я с повече внимание и живея за това колко е артистична в тази сцена. Виж й само физиономиите като го полива и после на "По ми е любим". Жестокаа! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 20 минути, Амброжка. каза: Айдееееее Пешооооо Отишли на кафе в Перник, а пък цоца бира. Кралица на алкохолните безкофеинови кафета! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Току що, Willy каза: Обаче една от най-красивите й визии евър е тази от диското в "100 живота". Много съм прост, добре че не си пуснах коментара в който първоначално бях писал критики че снима в клуб. ОБАЧЕ изгледах я с повече внимание и живея за това колко е артистична в тази сцена. Виж й само физиономиите като го полива и после на "По ми е любим". Жестокаа! На мен като цяло актьорската и игра в 100 живота ме печели отвсякъде. Особено на сцената с колата, когато тя с шамар маха раката му от брадичката си, после сочи колата и казва "Аз или колата?, а след това се скрива, когато той замахва. И накрая колко безмилостно жестока изглежда докато отхапва от ябълката. 😍 Иначе от визиите в клипа, които като цяло са невероятни, най-любима ми е като домакиня. Толкова семпло изчистено, но и стилно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 5 минути, penakavalli каза: Отишли на кафе в Перник, а пък цоца бира. Кралица на алкохолните безкофеинови кафета! Ужасна е, и косата й една никаква. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 12 минути, Willy каза: Милиони гледания ли имаш в канала ма!? We stan successful колега! Милиони да ми паднат и да мога да ги хвана. 😲 Аз не го поддържам тоя канал, само преди съм качвал неща, които са липсвали в тубата. Кралица Фиклена ми беше докладвала микса на Преслава от концерта “17 години ТВ Планета”. 🤣 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Ужасна е, и косата й една никаква. Май всички изглеждаме така в карантината. 😁 Аз обаче продължавам да твърдя, че Деска ми изглежда отпочинала и заредена. А и гласът и също звучи отпочинал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, Амброжка. каза: Милиони да ми паднат и да мога да ги хвана. 😲 Аз не го поддържам тоя канал, само преди съм качвал неща, които са липсвали в тубата. Кралица Фиклена ми беше докладвала микса на Преслава от концерта “17 години ТВ Планета”. 🤣 Най-важното е, че присъства Шанел - Най-грозната и най-перверзната. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 10 минути, penakavalli каза: На мен като цяло актьорската и игра в 100 живота ме печели отвсякъде. Особено на сцената с колата, когато тя с шамар маха раката му от брадичката си, после сочи колата и казва "Аз или колата?, а след това се скрива, когато той замахва. И накрая колко безмилостно жестока изглежда докато отхапва от ябълката. 😍 Иначе от визиите в клипа, които като цяло са невероятни, най-любима ми е като домакиня. Толкова семпло изчистено, но и стилно. Харесвам и клиповете й където се чекне и позира по топ локации, но дано снима повече подобни видеа! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Току що, penakavalli каза: Най-важното е, че присъства Шанел - Най-грозната и най-перверзната. Голяма любимка ми е! 🤣 Топ гъзарка! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 6 минути, penakavalli каза: Май всички изглеждаме така в карантината. 😁 Аз обаче продължавам да твърдя, че Деска ми изглежда отпочинала и заредена. А и гласът и също звучи отпочинал. Ами не, моята коса е много по-добре от нейната. Тя се е изоставила и косата й толкова тънка изглежда, все едно няма коса. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, Willy каза: Харесвам и клиповете й където се чекне и позира по топ локации, но дано и повече подобни видеа! Естествено. Един туърк на мазен регетон в Монте Карло never hurt nobody.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Отсега ми е ясно кой ще подкрепя в наградите за дебют на форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, xroflx9 каза: Отсега ми е ясно кой ще подкрепя в наградите за дебют на форума. Дъртата Витрина? 🤭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, xroflx9 каза: Отсега ми е ясно кой ще подкрепя в наградите за дебют на форума. Залагам на @DurtataVirindiq, @Durtatavirindiq2, @DurtataVirindiq2.0 и @DurtataVirindiq2.o. И внучка и също, ама забравих как се казва. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, Willy каза: Дъртата Витрина? 🤭 Не,момчето с профилната на Цеца или Джена,не знам,не мога да разпозная коя е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Изтрили са парчето на крадлата Диона. Удари за Алфа отвсякъде, как да не се кефиш!? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Току що, penakavalli каза: Залагам на @DurtataVirindiq, @Durtatavirindiq2, @DurtataVirindiq2.0 и @DurtataVirindiq2.o. И внучка и също, ама забравих как се казва. +10 точки че ме цитираш с песен на секси Иви. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари