Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 41 минути, THE IIconic каза: Е гледай кво казват Людмила и Константин, че е Петранка Из регистрите си е била Петя. Няма такава Петранка 84 набор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Как мога да гласувам в Чалгавизия с песните на Камелия? Сори, ама не съм влизал никога в тая тема 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Току що, Сашо каза: Как мога да гласувам в Чалгавизия с песните на Камелия? Сори, ама не съм влизал никога в тая тема Може и да участваш, ако искаш. Още не съм започнал да правя видео за втори полуфинал. Иначе тези които не участват може да гласуват на финала, давайки своят топ 3/5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, Willy каза: Може и да участваш, ако искаш. Още не съм започнал да правя видео за втори полуфинал. Иначе тези които не участват може да гласуват на финала, давайки своят топ 3/5 Трябва да избера песен, която я няма, така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Току що, Сашо каза: Трябва да избера песен, която я няма, така ли? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Разгледах този канал и ми направи впечатление, че някои клипове са без лого и плочка. Да не би да са взети от платените сайтове където пайнер качва видеоклиповете си? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 3 минути, Dominatora каза: Разгледах този канал и ми направи впечатление, че някои клипове са без лого и плочка. Да не би да са взети от платените сайтове където пайнер качва видеоклиповете си? Dailymotion или TIDAL. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 44 минути, Сашо каза: Трябва да избера песен, която я няма, така ли? Да, а и трябва да гласуваш на полуфинала, в който ти се падне песента. Ако се класираш на финал - и на финала. Ако не се класираш - пак може да гласуваш, но по друга схема, а и не е задължително. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тука си я харесвам най много❤️ 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 @Dominatora коя е дамата от аватара ти?😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, Willy каза: @Dominatora коя е дамата от аватара ти?😄 Не искаш да знаеш сигурен съм 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, Dominatora каза: Не искаш да знаеш сигурен съм Няма нещо което да ме изненада. Много готина учителка. Мяза Рени! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Когато Андра беше топ! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 минути, Dominatora каза: Тука си я харесвам най много❤️ Не знам защо ама много странно ми е да гледам пайнер клип без лого. Нещо липсва хаха Все пак този саксофон е невероятен тук 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 минута, bleron каза: Не знам защо ама много странно ми е да гледам пайнер клип без лого. Нещо липсва хаха Все пак този саксофон е невероятен тук Но на слушалки гърмят клиповете с хубаво качество на звук са 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много я копира многооо... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Как сте? Аз съм си добре,... АЗ: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 И сега каква е причината клипа на Майната ти свети Валентин да не може да се споделя във фейсбук със снимка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Лидия has officially been cancelled. We don't stan her anymore. 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Само на мен ли ми харесват тези две песни? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 6 минути, Dominatora каза: Само на мен ли ми харесват тези две песни? Песните са ОК, ама тези клипове са ужас. Какво прави на празен басейн или на фитнес с токчета и рокля 🤣🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 20 минути, zai4eto82 каза: И сега каква е причината клипа на Майната ти свети Валентин да не може да се споделя във фейсбук със снимка? Отвори този линк и постни линка от песента, след това кликни Debug, след това Scrape Again 2-3 пъти кликни на това и ще се появи линка с снимката. След това рефрешни фб профила си и опитай отново да споделиш линка. https://developers.facebook.com/tools/debug/ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 33 минути, Dominatora каза: Само на мен ли ми харесват тези две песни? Е, това са й най-хубавите песни през това десетилетие! Аз ги поставих в моя личен Топ 5 на Прилепа, веднага подир Нежен рекет и Имаш ме. Много хубаво звучене. Така трябваше да се развива. преди 19 минути, bleron каза: Песните са ОК, ама тези клипове са ужас. Какво прави на празен басейн или на фитнес с токчета и рокля 🤣🤣 Най-хубавите й клипове са това. Защо не на фитнес с токчета - нали претендират, че правят изкуство? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 часа , Blueberry каза: Да, а и трябва да гласуваш на полуфинала, в който ти се падне песента. Ако се класираш на финал - и на финала. Ако не се класираш - пак може да гласуваш, но по друга схема, а и не е задължително. Яснооо. То много сложно Ще прочета хубаво пак правилата, да не пропусна нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 35 минути, Alter Ego каза: Отвори този линк и постни линка от песента, след това кликни Debug, след това Scrape Again 2-3 пъти кликни на това и ще се появи линка с снимката. След това рефрешни фб профила си и опитай отново да споделиш линка. https://developers.facebook.com/tools/debug/ Стана, мерси много. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари