FikLena Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 10 млн !!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Андреа и Alek Sandar с нова песен днес Предполагам, че ще е с тематика за коронавируса, както новата на Малката и Денис. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 1 час, Beat. каза: Андреа и Alek Sandar с нова песен днес Предполагам, че ще е с тематика за коронавируса, както новата на Малката и Денис. Разбирам, че е актуално, но малко в повече ми идва всичко това около коронавируса. Не ни стига, че във всички социални мрежи и 24/7 по телевизията слушаме за него, а сега и всяка втора песен трябва да е с подобна тематика ли? Не го разбирам. Дано отминава по-бързо този отвратителен период. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ако и балове няма, чалгарките ще са останали на улицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Че то кой не остана на улицата, приключили сме всички, но това не ми е важно, тия неща се оправят за 5-6 години. Въпроса е дали малката ще избухва днес? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Какво е тъпотий? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Преди малко даваха реклама на новия фолклорен албум на Райна по Планета. Любими песни на Мария- от нейните новата й С мен, Галена- Дай ми любов, Преслава и Галин- Така ни се пада, с Азис Чуй ме, Анеия- Дай ми още, Цветелина Янева- Болка моя, от нейните Нямо такава жена, Деси Слава- Много съм добра, В твоите очи,, Кажи й, Преслава- Не те забравям, Цветелина Янева- Давай, разплачи ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час, zai4eto82 каза: Преди малко даваха реклама на новия фолклорен албум на Райна по Планета. Любими песни на Мария- от нейните новата й С мен, Галена- Дай ми любов, Преслава и Галин- Така ни се пада, с Азис Чуй ме, Анеия- Дай ми още, Цветелина Янева- Болка моя, от нейните Нямо такава жена, Деси Слава- Много съм добра, В твоите очи,, Кажи й, Преслава- Не те забравям, Цветелина Янева- Давай, разплачи ме Тоест любимите и песни по няква случайност остро не се различават от стандартната плейлиста на Кокошарник ТВ? алелелелелей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Брутална ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Като цяло тая карантина еб. майката на всичко и всички. Изпълнители, актьори, бармани, сервитьори, гримьори , фризьори, фотографи и т.н. .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Още 2 седмици, дами и господа, след това чалгата ще избухне. Впрочем, интересно ще бъде ако се удължи кризисното положение и след 13 април. Тогава наистина няма да е библейско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Кой ще плаща загубите на Пайнерааааааааа ?? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 56 минути, Gadinata каза: защо не те кефи ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ъъъ? Нов клип на стара песен? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 57 минути, meleto каза: Още 2 седмици, дами и господа, след това чалгата ще избухне. Впрочем, интересно ще бъде ако се удължи кризисното положение и след 13 април. Тогава наистина няма да е библейско. Много ясно, че ще се удължи. Тая година да не си правят големи сметки. Да стават влогърки овреме. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 4 минути, Beat. каза: Ъъъ? Нов клип на стара песен? Извадили са нафталина. И без това няма да изкарат нищо от пускането на подобен проект. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 56 минути, meleto каза: Още 2 седмици, дами и господа, след това чалгата ще избухне. Впрочем, интересно ще бъде ако се удължи кризисното положение и след 13 април. Тогава наистина няма да е библейско. Не виждам начин да не се удължи. И да не се, пак ще има рестрикции със сигурност, може би просто не толкова строги. Това е нещо, ефектите от което ще се усещат минимум още половин година, не и повече. Който има надежди, че след 2 седмици животът ще си продължи постарому, му препоръчвам един reality check. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Андреа: през 2020 ще съм по-продуктивна, ще има и песен от Оцко! Андреа през 2020: *пуска песни, направени през 2014 и 2018* 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Някой: Супер, има нови песни! Дай ги чуя да се разсея малко, писна ми да слушам само за тоя коронавирус! Всичките нови песни, посветени единствено на коронавируса: 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 часа , Роско каза: Като цяло тая карантина еб. майката на всичко и всички. Изпълнители, актьори, бармани, сервитьори, гримьори , фризьори, фотографи и т.н. .... Да ти кажа аз съм по-притеснен за обикновения българин, а не за гореспоменатите, които са фрашкани с пари и се чудят в коя дискотека за бяло да ги похарчат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 БОЛЯМ БОКЛУК Е ПАВЕЛ !!!!!!!1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари