HIStory Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Здравейте От маса време се мъча да се сетя как се казва една песен на Есил Дюран, ако някой може да помогне ще е супер. Балада беше, снимана на подуенската гара, леко джаз звучеше, мега непопулярна... Мерси предварително 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 15 минути, HIStory каза: Здравейте От маса време се мъча да се сетя как се казва една песен на Есил Дюран, ако някой може да помогне ще е супер. Балада беше, снимана на подуенската гара, леко джаз звучеше, мега непопулярна... Мерси предварително Мисля, че става дума за "Щастлив бъди"? Много ми е любима и на мен. В този период Есил направи супер силна серия от проекти като "Забавляваш ме". която си стана и хит, "Мразя те", "Актьор", "Обичам те", все проекти на високо ниво. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 @xroflx9, @Denis чакаме ли!?🤭😍 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 5 минути, Willy каза: @xroflx9, @Denis чакаме ли!?🤭😍 Дано наистина Оцко да е надминал себе си и текстът да не е някоя боза на Радева. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 6 минути, Willy каза: @xroflx9, @Denis чакаме ли!?🤭😍 Иначе сайта не го подържат ама в инстаграм са активни хъхъ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Андреа имам чувството, че всяка седмица има нови клипове, а не знам нито един от 2-3 години! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 29 минути, GSA каза: Мисля, че става дума за "Щастлив бъди"? Много ми е любима и на мен. В този период Есил направи супер силна серия от проекти като "Забавляваш ме". която си стана и хит, "Мразя те", "Актьор", "Обичам те", все проекти на високо ниво. Точно тази е, много мерси! Забавляваш ме е яка песничка, ама много трудно може да се нарече хит, за съжаление към онзи момент Есил отдавна нямаше такива, иначе е факт, че правеше яки песни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Андреа на лайф: ноатъпесен шсиказъигуиска скоошеизлезе 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 14 минути, Willy каза: @xroflx9, @Denis чакаме ли!?🤭😍 Очаквам с нетърпение! Усещам, че ще е нещо силно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Аз пък се сетих за тази убийствена балада 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 21 минути, Willy каза: @xroflx9, @Denis чакаме ли!?🤭😍 Откакто заряза потенциалния мегахит от Ганев нямам никакви очаквания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, Dominatora каза: Аз пък се сетих за тази убийствена балада Тя беше качила и свое изпълнение на турския оригинал, но сега установих, че е затрито 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тъй като съм нов във форума, ми се ще да засегна две теми, които едва ли сте дискутирали: - Галена или Преслава? - Коя е истинската певица на 2002-ра година? 🤔 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 7 минути, HIStory каза: Тъй като съм нов във форума, ми се ще да засегна две теми, които едва ли сте дискутирали: - Галена или Преслава? - Коя е истинската певица на 2002-ра година? 🤔 Камелия! 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, THE IIconic каза: Камелия! +1! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 14 минути, HIStory каза: Тъй като съм нов във форума, ми се ще да засегна две теми, които едва ли сте дискутирали: - Галена или Преслава? - Емилия - Коя е истинската певица на 2002-ра година? 🤔 - Кати 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 (редактирано) преди 4 минути, asylum каза: Има резон... 🤔 Редактирано Май 15 от HIStory 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 33 минути, HIStory каза: Тъй като съм нов във форума, ми се ще да засегна две теми, които едва ли сте дискутирали: - Галена или Преслава? - Коя е истинската певица на 2002-ра година? 🤔 1. Деси Слава 2. Фатме 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Мъжката Мира излезе много ума.. взела е бруталното демо на един пич дето прави супер яките песни/бийтове. Чалгарките вместо да правят едни и същи песни.. просто да се поровят в интернет. Има доста такива и специално това ми беше много любимо и чак днес видях, че този е купил песента. п.с. @asylum Позна ли текста от къде e взет? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 разкриха ме 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 17 минути, pechenko каза: Мъжката Мира излезе много ума.. взела е бруталното демо на един пич дето прави супер яките песни/бийтове. Чалгарките вместо да правят едни и същи песни.. просто да се поровят в интернет. Има доста такива и специално това ми беше много любимо и чак днес видях, че този е купил песента. п.с. @asylum Позна ли текста от къде e взет? Аз съм фен на мъжката Мира, много яки песни прави. Не познах текста Аз много не слушам текстовете, повече се поддавам на ритъма Абе, нещо на някой оркестър май беше. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, asylum каза: Аз съм фен на мъжката Мира, много яки песни прави. Не познах текста Аз много не слушам текстовете, повече се поддавам на ритъма Интересно е дали Малина знае, че този е гепил текста на нейната песен и под клипа е писал,че той е автора на текста? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, asylum каза: Аз съм фен на мъжката Мира, много яки песни прави. Не познах текста Аз много не слушам текстовете, повече се поддавам на ритъма И аз съм същя 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 7 минути, pechenko каза: Интересно е дали Малина знае, че този е гепил текста на нейната песен и под клипа е писал,че той е автора на текста? Знае - той Денис е писал тоя текст, докато е бил в на баща си ташаците! Никой от нас не е бил роден по онова време. преди 7 минути, Dominatora каза: И аз съм същя Знаеш как - и още едно Фатме! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари