Амброжка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 21 минути, Alter Ego каза: По-умна чалгарка от Кама в поп-фолка няма! Луна! Подкрепете ме @asylum и @Lelqtian! 🖤 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 23 часа , THE IIconic каза: От пайнерския период най- много ме кефят "Няма страшно" и "Копие" А "Копие" и на мен ми харесва много. "Хайде, вдигни й", "Така ми говори", "Недей, сърце", "Устни"..... имаше песни които много ми харесваха там! Обаче като се сетя за последните, не съм особено очарован, нито пък са нещо особено. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 42 минути, Alter Ego каза: По-умна чалгарка от Кама в поп-фолка няма! Кама е с толкова бедна музикална култура, че не съм убеден този пропуск дали я прави най-умната. Тя е интуитивна и рационално мислеща, което ѝ изигра добра роля в кариерата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 43 минути, Амброжка. каза: Луна! Подкрепете ме @asylum и @Lelqtian! 🖤 Още не съм прочел предходните мнения, но веднага подкрепям! Само тя може да излезе от всяка ситуация, бидейки винаги остроумна и шегувайке се със себе си. Чалгарите не разбират хумора й, но интелигенцията я одобрява. Никога не се е излагала в интервю. И в Капките е доста на място. Кама е готина, но дрънка едно и също от 15 години. Есил също е зациклила. Луна израства постоянно! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 часа , penakavalli каза: Явно Андреа по това време на година все изпада в някакви Стурнови дупки и преживява катаклизми. Не, просто през месец май се обострят психическите разстройства. преди 2 часа , Beat. каза: Тая па - едва ли някой я е питал, но удобен момент да си направи и тя малко ПР. 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Зайка не беше ли уволнена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Андреа в това клипче толкова си е “подострила” брадичката, че може да пука балони с нея: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 8 минути, THE IIconic каза: Зайка не беше ли уволнена? Намерила работа От 13.05.2020 г. от 22:42, zai4eto82 каза: Маска е само на затворени места. Ами аз излизах. Работа си имам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 часа , pacho каза: Кама е с толкова бедна музикална култура, че не съм убеден този пропуск дали я прави най-умната. Тя е интуитивна и рационално мислеща, което ѝ изигра добра роля в кариерата. Точно така. Сметкарка е и знае кое как, но винаги си проличава липсата на каквато и да е класа, образование и познания. Винаги простее страшно много на фона на попаджиите, до които попадне. Не знам как става този номер, че и най-смотаните попаджии стоят по-тежко от нея. Липсата на музикална култура при нея е крещяща. Освен Лепа Брена и сие милата няма понятие от нищо друго. 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 43 минути, DarkChild каза: Точно така. Сметкарка е и знае кое как, но винаги си проличава липсата на каквато и да е класа, образование и познания. Винаги простее страшно много на фона на попаджиите, до които попадне. Не знам как става този номер, че и най-смотаните попаджии стоят по-тежко от нея. Липсата на музикална култура при нея е крещяща. Освен Лепа Брена и сие милата няма понятие от нищо друго. https://www.tiktok.com/@albenavuleva?source=h5_m&loginType=google Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Деската в сторито на Фики. Пак по домашно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 20 години все на "кралските" поданици и на "десовите" гласови аналитици им липсва музикалната култура на Кама! Ама иначе и двете им фаворитки едни пращат от компетентност, че даже и нотите не познават. Иначе не е лошо да се види, че нищо друго в чаалгата не мърда, освен Камелия по БТВ, разбира се. Но нема лошо, нека върви приказката. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не знам защо, но имам чувството, че само в България не уважават по старите изпълнители или се бъркам? 🙁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 5 минути, Gentleman. каза: Не знам защо, но имам чувството, че само в България не уважават по старите изпълнители или се бъркам? 🙁 И изпълнителите не уважават феновете си и пускат само бози. Виж Брена след повече от 30 години на сцена какъв албум, какви песни и клипове пусна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 минути, Willy каза: И изпълнителите не уважават феновете си и пускат само бози. Виж Брена след повече от 30 години на сцена какъв албум, какви песни и клипове пусна. Е, нашите дъртофели откъде пари? Продуцент ги е грабил 20 години, после захвърлил, как не са се отказали не знам. Тука няма шоубизнес. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 16 минути, foxy_vd каза: 20 години все на "кралските" поданици и на "десовите" гласови аналитици им липсва музикалната култура на Кама! Ама иначе и двете им фаворитки едни пращат от компетентност, че даже и нотите не познават. Иначе не е лошо да се види, че нищо друго в чаалгата не мърда, освен Камелия по БТВ, разбира се. Но нема лошо, нека върви приказката. Глора и Деса са неграмотни. От чалгарките само Есил, Луна, Фики и още няколко сигурно, евентуално Рени, но и те замръзнали в миналото, имат някаква музикална култура. Не говорим за интелигентност. За съвремие да не говорим. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 20 минути, foxy_vd каза: 20 години все на "кралските" поданици и на "десовите" гласови аналитици им липсва музикалната култура на Кама! Ама иначе и двете им фаворитки едни пращат от компетентност, че даже и нотите не познават. Иначе не е лошо да се види, че нищо друго в чаалгата не мърда, освен Камелия по БТВ, разбира се. Но нема лошо, нека върви приказката. Е, и Фикрет мърда по Нова. Даже смятам, че се справя доста добре. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 37 минути, Gentleman. каза: Не знам защо, но имам чувството, че само в България не уважават по старите изпълнители или се бъркам? 🙁 Факт. Не познавам човек, който поне веднъж не се е пошегувал с възрастта на Лили Иванова например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кама е А листерка от звезите на поп-фолка, а Луна е А листерка но в карикатурите на поп-фолка. Кама не е била само певица, а и фигура в чалгата която е имала позиции и е знала точко кога, как и къде да си изрази мнението - хитра е. Най-талантливата не е, но най-добре си изигра картите като би казала Анче. Кама да направи remake на тази песен. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Jouey Публикувано Май 17 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 17 Тая верно не я слуша главата 😂 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 6 минути, Jouey каза: Тая верно не я слуша главата 😂 Лов, лов, пак излязла е на лов... Трябва някак да забрави Курбан Пулев. 😁 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Май 17 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 17 Някой: Човекът,който харесваш върви зад нас,дръж се нормално. Аз: 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Преслава,разбрала за скандала и веднага последва Андреа в инстаграм 😀 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 10 минути, Jouey каза: Тая верно не я слуша главата 😂 Първо да се научи да ходи. К'во се мята като пияна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 4 минути, xroflx9 каза: Някой: Човекът,който харесваш върви зад нас,дръж се нормално. Аз: Vol. 2 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари