Gadinata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 33 минути, penakavalli каза: Даже Педя певец, Восък лице, по паспорт Галин от Толбухин, е агитирал за Фикрет Али в сторито си. 😮 Тъкмо щях да отразя сторито на Галин тук. Изглежда взаимоотношенията им вече са гладки, но в предвид брилянтното представяне на Фики не само като талант, но и като поведение, напълно в реда на нещата си е целият жанр да го подкрепи. Стискам палци да победи именно той, защото беше най-голямата изненада за всички и заслужава победата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 25 минути, penakavalli каза: Даже Педя певец, Восък лице, по паспорт Галин от Толбухин, е агитирал за Фикрет Али в сторито си. 😮 Продължава да се мазни за дуети с по-успешните от него. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 7 минути, asylum каза: Продължава да се мазни за дуети с по-успешните от него. Фики не е по-успешен от Галин. Галин направи немалко за жанра и заслужава уважение. Гони си целите и изобщо не му пука какво се говори по негов адрес. Че на моменти изпростява е така, но целия хейт към него лично според мен е крайно преувеличен. В крайна сметка е талантлив, успешен, че и подава ръка на млади изпълнители. Факт е, че вече не прилича на себе си, но пък явно той се харесва повече така и е окей с тия грозни джуки. Че е заслепен е факт, но това не означава, че не е успешен. Мое мнение. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 8 минути, Gadinata каза: Фики не е по-успешен от Галин. Галин направи немалко за жанра и заслужава уважение. Гони си целите и изобщо не му пука какво се говори по негов адрес. Че на моменти изпростява е така, но целия хейт към него лично според мен е крайно преувеличен. В крайна сметка е талантлив, успешен, че и подава ръка на млади изпълнители. Факт е, че вече не прилича на себе си, но пък явно той се харесва повече така и е окей с тия грозни джуки. Че е заслепен е факт, но това не означава, че не е успешен. Мое мнение. Галин няма нито един хит, за който да се сетя сега, а от Фикичовия репертоар мога мигом да ти изброя поне 5. По-разпознаваем е и като личност. По-талантлив несъмнено. Приносът на Галин е това, че подава ръка на млади изпълнители - не отричам. Но това не го прави по-успешен от Фики. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Как не е по успешен от Галин??? Фики колко песни има над 20 млн .Галин колко?? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 8 минути, asylum каза: Галин няма нито един хит, за който да се сетя сега, а от Фикичовия репертоар мога мигом да ти изброя поне 5. По-разпознаваем е и като личност. По-талантлив несъмнено. Приносът на Галин е това, че подава ръка на млади изпълнители - не отричам. Но това не го прави по-успешен от Фики. Това, че ти не можеш да се сетиш е въпрос на личен избор и вкус. Фактите говорят друго. Държи един от топ 5 хитове за миналата година ("Няма да ми мине"), хитът му "Момче без сърце" се слуша и до днес, доказват го коментарите от сорта "Харесай, ако слушаш и през 2020", които имат доста на брой харесвания като за песен от 2013 година. "На Египет фараона" си му е като визитна картичка, за 2015 и 2016 беше най-успешният мъжки изпълнител на Пайнер и това е неоспорим факт - почти нямаше слабо тогава. Това, че залага на по-модерно звучене и не прави кючеци не означава, че песните му са еднодневки. Фики имаше гърба на баща си, дуети с Галена и други големи имена, които му помогнаха още в дебютния му период. Галин тръгна с Гергана, но на кого изобщо му пука за проектите му с нея? Чу се за него именно след "Момче без сърце", която е самостоятелна песен, следващата му също беше самостоятелна. И преди да намесите спонсорите му - в България е много трудно да пробиеш без връзки/парите на вашите, а той успя да го направи, макар че уж се продаде. Твърдо против такива неща съм, но и не го съдя, защото политиката на Пайнер го налага конкретно в неговия случай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 28 минути, Gadinata каза: Фики не е по-успешен от Галин. Галин направи немалко за жанра и заслужава уважение. Гони си целите и изобщо не му пука какво се говори по негов адрес. Че на моменти изпростява е така, но целия хейт към него лично според мен е крайно преувеличен. В крайна сметка е талантлив, успешен, че и подава ръка на млади изпълнители. Факт е, че вече не прилича на себе си, но пък явно той се харесва повече така и е окей с тия грозни джуки. Че е заслепен е факт, но това не означава, че не е успешен. Мое мнение. Абсолютно подрекпям. Нека не зсбравяме, че Фики има доста песни с купени гледания. Реално до 2015 може би беше над Галин или в някакви моменти бяха на кантар, но от 4 години насам Галин е с по-големи успехи. И то успехите му не се изчерпват с песните, които пуска, ами и с това че има 2 доста успешни певици за момента, прави сам музика, текстове и т.н.т. Успехите са му категорично много повече. А това, че подкрепя Фикрет показва, колко е над нещата. Той вианги е казвал, че момчето е талантливо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Приятно впечатление прави, че толкова много колеги подкрепят Фики. Хубаво е, че от чалгата се показват като сплотен колектив. Фики е страшно талантлив и се представи повече от достойно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Мигом ви пускам този смях в началото за подкрепа на Фики и всички на които дъртия Стораро се обади да го подкрепят! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 52 минути, Gadinata каза: Тъкмо щях да отразя сторито на Галин тук. Изглежда взаимоотношенията им вече са гладки, но в предвид брилянтното представяне на Фики не само като талант, но и като поведение, напълно в реда на нещата си е целият жанр да го подкрепи. Стискам палци да победи именно той, защото беше най-голямата изненада за всички и заслужава победата! Иска ми се истината да е, че Митко Пайнера е накарал изпълнителите си да агитират за Фики. Искам да накара Преса и Джулия също да го подкрепят. 😈 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 8 минути, penakavalli каза: Иска ми се истината да е, че Митко Пайнера е накарал изпълнителите си да агитират за Фики. Искам да накара Преса и Джулия също да го подкрепят. 😈 Да, а след това, в знак на благодарност, Фикича да си бие камшика от курника! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 13 минути, asylum каза: Да, а след това, в знак на благодарност, Фикича да си бие камшика от курника! Стига да има още курник ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Другият месец става 1 година от последната песен на Карлос и се надявам да направим нов едишън на Чалгавизията за неактивни изпълнители, за да спечеля с това: П.П. Защо има толкова малко гледания? Навремето се купуваха и правеха много гледания, а песента си беше нещо като хит за нивото на Карлос... 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 50 минути, Blueberry каза: Другият месец става 1 година от последната песен на Карлос и се надявам да направим нов едишън на Чалгавизията за неактивни изпълнители, за да спечеля с това: П.П. Защо има толкова малко гледания? Навремето се купуваха и правеха много гледания, а песента си беше нещо като хит за нивото на Карлос... Карлос има брутални песни, Юнона също, но за жалост и двамата са крайно недооценени по неизвестна за мен причина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, Gadinata каза: Карлос има брутални песни, Юнона също, но за жалост и двамата са крайно недооценени по неизвестна за мен причина. Юнона си е оценена подобаващо, моля, моля. Кралицата на форума! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Почти няма известна личност актуална, която да не е подкрепила Фики. Дано спечели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Гергана ни даде Галин, а той - Лидия, нека сме благодарни на съдбата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Изнамерихте актуални снимки на Полина, а за Орнела някой неща знае ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, Blueberry каза: Изнамерихте актуални снимки на Полина, а за Орнела някой неща знае ли? За Орнела най-често съм чувал, че е чистачка в банка. Но това беше още когато Рамания беше нов форум Може да е израснала до мениджър на отдела за почистване. преди 5 минути, Beat. каза: Гергана ни даде Галин, а той - Лидия, нека сме благодарни на съдбата Даваш ми повод да намразя Гергана... 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, Blueberry каза: Изнамерихте актуални снимки на Полина, а за Орнела някой неща знае ли? https://bg.wikipedia.org/wiki/Орнела Според уикипедия, пее в чужбина. Към днешна дата - кой знае... http://blife.bg/article-7387?page=2 https://www.kliuki.net/мая-и-магапаса-потънаха-забвение-миз/ https://blitz.bg/article/17486 Но и тя, подобно на Надя Тотото, живее в Красна поляна! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Потърсих аз из дебрите на Рама и @foxy_vd казва, че Орнела се е оженила малко след старта на кариерата си за син на някакъв цигански баровец и са имали епична сватба с розов кадилак. Вярвам в това повече, отколкото във версията за чистачката! И друг потребител споменава, че Азис й е съсипал кариерата, което не е изключено, защото са били в една компания. Фокса казва и че е циганка, макар да не ми прилича на мен на такава... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ако това фиаско с грамотата на Стораро не ви е убедило, че го е побутвал през цялото време, не знам какво може. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Fast каза: Ако това фиаско с грамотата на Стораро не ви е убедило, че го е побутвал, не знам какво може. Защо толкова мразиш Сторарови? Интересно ми е от къде идва тази омраза и ненавист към тях.. ?!? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, pechenko каза: Защо толкова мразиш Сторарови? Интересно ми е от къде идва тази омраза и ненавист към тях.. ?!? Не мразя самите тях като хора, а системните им манипулации. Никога не са играли честно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Fast каза: Не мразя самите тях като хора, а системните им манипулации. Никога не са играли честно. Този път, с побутване или без, си заслужава победата. Всички са за него, това не може вече да го направи баща му 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари