THE IIconic Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 20 минути, asylum каза: Хитова нощ! Има ли я в урната? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 38 минути, THE IIconic каза: Има ли я в урната? Няма как. Може за такива единаци като нея и Клеа да има специално издание с общ топ 5. Певици с по една песен ☺️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Абсолютна институция в поп-фолка и терминаторка. Всяка песен е различна със смисъл и послание. Харесай коментара, ако творчеството на Юнона описва животът ти. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 23 часа , GSA каза: По-скоро “Черна кръв” тогава и беше топ-а на Кама, но не знам защо набутаха “Оргазъм”, който е просто много голота, лесбийски сцени и натискане. Една “Фалшива кожа” например е класи над него. ”Нещо Неморално”, че дори и “Грешка” си бяха достойни за награда. Все пак Нанков тогава правеше брутализми за Райна. “Големи думи” също беше еталон за времето си. “Големи думи” е един от най-любимите ми проекти в поп-фолка като цяло! ❤️ 2008 определено си беше годината на Райна. @Willy искам отново едишън с песни на чужд език. 🙄 Съвсем забравих за този брутализъм на Исмигюл Дуран Наим от лято 2002: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 58 минути, GSA каза: Абсолютна институция в поп-фолка и терминаторка. Всяка песен е различна със смисъл и послание. Харесай коментара, ако творчеството на Юнона описва животът ти. Една от любимите ми й песни. ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Една от любимите ми й песни. ❤️ Ти винаги се славиш с добър вкус, Танче. Поздравявам те много специално с тази песничка: 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 ❤️❤️❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , GSA каза: Абсолютна институция в поп-фолка и терминаторка. Всяка песен е различна със смисъл и послание. Харесай коментара, ако творчеството на Юнона описва животът ти. Този коментар заслужава да бъде корица на форума! Иска ми се да го чета по-често! преди 1 час , Амброжка. каза: “Големи думи” е един от най-любимите ми проекти в поп-фолка като цяло! ❤️ 2008 определено си беше годината на Райна. @Willy искам отново едишън с песни на чужд език. 🙄 Съвсем забравих за този брутализъм на Исмигюл Дуран Наим от лято 2002: О, то и СМС влиза в тая графа значи! Леле, Яно, Винаги, Халай и т.н.! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 24 минути, THE IIconic каза: ❤️❤️❤️ Това е любимия ми неин албум❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 3 часа , GSA каза: Абсолютна институция в поп-фолка и терминаторка. Всяка песен е различна със смисъл и послание. Харесай коментара, ако творчеството на Юнона описва животът ти. ! Райна е много адекватна и нормална певица, изглежда хубаво и има хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Най-хумористичната жена на света! Получи Нобеловата награда за хумор! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 От 24.05.2020 г. от 11:51, THE IIconic каза: Случаеност? В самата книга са публикувани много по-добри снимки от въпросната фотосесия (приложената например), можеше да стане страшна корица, ама пак заложихме на безличното и фалшивата усмивка... Тая жена не разбра ли, че хич не й ходи на физиономията да се усмихва. От друга страна бозавата корица импонира повече на съдържанието, иначе щеше да я шок - яка корица и Нов фолк вътре... Въобще въпросната книжка е едно от големите разочарования за миналата година. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 46 минути, Kriminal каза: ! Райна е много адекватна и нормална певица, изглежда хубаво и има хитове! Не знам за Райна, но творчеството на Юнона абсолютно кореспондира с моето личностно поведение и развитие: от скромно момиче с красиви виждания за света, през тежки баладични откровения и опования на Бог, до поквара, разврат, снушения в църковните храмове и убийства. Кралица на провокацията, Яница с лампиона пасти да яде! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Лидия и Десита ft. Теди Александрова - GPS-a, този четвъртък (28.05) от 16:00 часа. Имам големи очаквания за този проект, дано се оправдаят. Тедка май се връща към стила, с който проби. Дано се окажа прав. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, Gadinata каза: Лидия и Десита ft. Теди Александрова - GPS-a, този четвъртък (28.05) от 16:00 часа. Имам големи очаквания за този проект, дано се оправдаят. Тедка май се връща към стила, с който проби. Дано се окажа прав. В какво се изразяват очакванията ти? От сега ще ти кажа какво ще ти предложат: - пошлотия; - бездарност; - преславов нос; - сезонен комерс; Язък за Десита, може да бъде страхотна певица, а тя ще остане в сянката на Миндила и Демона. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, stereoto_ каза: В какво се изразяват очакванията ти? От сега ще ти кажа какво ще ти предложат: - пошлотия; - бездарност; - преславов нос; - сезонен комерс; Язък за Десита, може да бъде страхотна певица, а тя ще остане в сянката на Миндила и Демона. Напълно подкрепям. Супер смешни са ми всички в тая компания. Иначе са талантливи, ама то само с комерс не става. Еднообразие то дупка, Пашев и Ганев дори повече разнообразяват. Не напразно Даймънд ги мачкат отвсякъде. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 8 минути, GSA каза: Не знам за Райна, но творчеството на Юнона абсолютно кореспондира с моето личностно поведение и развитие: от скромно момиче с красиви виждания за света, през тежки баладични откровения и опования на Бог, до поквара, разврат, снушения в църковните храмове и убийства. Кралица на провокацията, Яница с лампиона пасти да яде! Кралица! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 7 минути, stereoto_ каза: В какво се изразяват очакванията ти? От сега ще ти кажа какво ще ти предложат: - пошлотия; - бездарност; - преславов нос; - сезонен комерс; Язък за Десита, може да бъде страхотна певица, а тя ще остане в сянката на Миндила и Демона. Очакванията ми се изразяват в това, че според мен ще е доста добро лятно предложение, и че пазарът в момента има нужда от нови песни, особено от актуални имена, каквито са горепосочените три. Лидия и Десита далеч не са бездарни, Теди Александрова също. Това, че са комерсиални, не ги прави бездарни. И аз не понасям някои изпълнители, но в последно време избягвам да слагам подобни етикети и прякори на въпросните, защото е грозно, в предвид, че всеки изпълнител малко или много полага труд за проектите си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час, Gadinata каза: Лидия и Десита ft. Теди Александрова - GPS-a, този четвъртък (28.05) от 16:00 часа. Имам големи очаквания за този проект, дано се оправдаят. Тедка май се връща към стила, с който проби. Дано се окажа прав. То хубаво тия две малки скумрии, ама що трябваше и Теда...??? Никой друг ли не се е навил на молбите Галинови? 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Сериозно ли в тази музикална суша се намират мрънкачи? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , Kriminal каза: Най-хумористичната жена на света! Получи Нобеловата награда за хумор! Singer playing with a cock 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час , stereoto_ каза: В какво се изразяват очакванията ти? От сега ще ти кажа какво ще ти предложат: - пошлотия; - бездарност; - преславов нос; - сезонен комерс; Язък за Десита, може да бъде страхотна певица, а тя ще остане в сянката на Миндила и Демона. Каза всичко. Язък за Теда, че се е навила да участва в тая помия. преди 17 минути, pechenko каза: Това май на промоцията на Траяна. Боже това Галин ли е!? Мяза на селски ерген и Драго Чая федно! Биляна заби този хит! Тоти Тяло кърши снага! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 5 минути, asylum каза: Каза всичко. Язък за Теда, че се е навила да участва в тая помия. Това май на промоцията на Траяна. Боже това Галин ли е!? Мяза на селски ерген и Драго Чая федно! Биляна заби този хит! Тоти Тяло кърши снага! Хит ли? Не съм я чувал. На кьор кьопек знам само "Любовта ме промени".. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари