Slavi Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 11 минути, meleto каза: Има хитове момчето. И за 800 лв да се предлага, пак като направи 20-25 участия, сети се колко получава на месец. Според мен е на хонорар около 1500-2000 лв. Доколкото знам си прави музиката на повечето песни и спестява и от това. Добре му се получават нещата. Признай! Получават му се да, но според мен не взима повече от 1000,но впредвид, че няма продуценти, с които да дели, му идват предоволно. Да не говорим, че треторазрядните Пайнерки са с по високи хонорари... Логично е клубовете да го предпочитат... преди 6 минути, DarkChild каза: Горе-долу имате еднакъв тен 🤔 Да, след седмица плажове може и да го доближа... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 преди 54 минути, Slavi каза: В един момент и на спонсора и ще му писне от нея и ще я затири в първара канавка. Ариа: 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 Счети е тотална сила в момента с най-актуалните хитове в момента! ❤ За лидерка отдавна е изпуснала влака обаче.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 13 минути, Willy каза: Счети е тотална сила в момента с най-актуалните хитове в момента! ❤ За лидерка отдавна е изпуснала влака обаче.. То реално изявен лидер последно 2016 имаше и това беше Галена. От там нататък почнаха много да си подават топката изпълнителите. Но в този период от годината, Емилия цепи и дано така остане до края на 2020г. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 преди 6 минути, gabbati каза: То реално изявен лидер последно 2016 имаше и това беше Галена. От там нататък почнаха много да си подават топката изпълнителите. Но в този период от годината, Емилия цепи и дано така остане до края на 2020г. Така е, Емилия е най-силна от миналият Април насам, но не можем да я наречем лидерка, не знам. И Емануела беше най-силна две години, но и на нея и липсваха куп качества за да е идолът. От друга страна Преслава по интерес мачкаше и 2016, когато поне 10 имена имаха по-големи хитове от нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Не видях някой да е отразил, но вече има инструментал на DJEALE Какво друго му е нужно на човек в такива дни? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 2 часа , Slavi каза: Що за органическа омраза изпитваш, че да казваш на черното бяло. Очевидно е, че Фики е талантлив и се представя най добре засега в актуалния сезон. Доста по добре от Преслава или Азис в техните сезони. Трудно ми е да повярвам на някой, чиято цялостна кариера е изградена с връзки и побутване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Яница е на живо онлайн с Dj Дамян сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Dj Дамян как се кефи като пуска песен на жена си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Преди нямаше ли възможност само един клип от даден канал да е в трендинг? Гледам в момента и Джулия, и малката с Денис са там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Рени ми е скучна на лайфа. Тези хора откачиха в коментарите в онлайн дискотеката при Dj Дамян- продавали прасета, кози, гуми. Голям смях. 😂😂😂😂😂 Някаква пък писала търся си мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 2 часа , Fast каза: Трудно ми е да повярвам на някой, чиято цялостна кариера е изградена с връзки и побутване. Ми имаш очи и уши. Не виждаш ли, не чуваш ли? То е очеизвадно, че във всички епизоди до момента се справя без грешка. Такова старание от чалгарите е нямало. Азис, Преслава, че и Деса имаха мега излагации в доста образи, лигавеха се и т.н.т. Фики направи много добро впечатление със скромно държание, дисциплина и техника. Аз не мисля, че комплексно някой е по-добре от него. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 😶 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 11 минути, Donatella каза: 😶 На Лидия и предлагам да се връша назабавно към русото, че е заприличала съвсем на Пепа Мумията. То ясно, че фризьори в момента не работят, но не е причина да се занимара съвсем, една боя поне да си тегли. преди 40 минути, zai4eto82 каза: Рени ми е скучна на лайфа. Тези хора откачиха в коментарите в онлайн дискотеката при Dj Дамян- продавали прасета, кози, гуми. Голям смях. 😂😂😂😂😂 Някаква пък писала търся си мъж. Не са откачили, а се гаврят. Очевадна препратка към фейсбук евента за концерта им, дето ги спукаха от бъзик. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 22 минути, Donatella каза: 😶 Брутално яка е! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 1 минута, Сашо каза: Брутално яка е! E, кое й е якото? Че не прилича на нищо? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 1 минута, stereoto_ каза: E, кое й е якото? Че не прилича на нищо? Плашило мисля, че все още влиза в категорията нещо Но със сигурност не е на далавера, че не може да излиза и да плаши гаргите и малки деца. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 10 минути, stereoto_ каза: E, кое й е якото? Че не прилича на нищо? Един нормален да има. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 1 час, Сашо каза: Ми имаш очи и уши. Не виждаш ли, не чуваш ли? То е очеизвадно, че във всички епизоди до момента се справя без грешка. Такова старание от чалгарите е нямало. Азис, Преслава, че и Деса имаха мега излагации в доста образи, лигавеха се и т.н.т. Фики направи много добро впечатление със скромно държание, дисциплина и техника. Аз не мисля, че комплексно някой е по-добре от него. Ако прибягва до манипулации, какво значение има дали е талантлив и се старае? Не е честно спрямо другите. А и не е единствения силен участник. Толкова гадно ми стана за Маги, която се представи в пъти по-добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 31 минути, stereoto_ каза: E, кое й е якото? Че не прилича на нищо? Как на нищо? На крастава невестулка го докарва. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 9 минути, Fast каза: Ако прибягва до манипулации, какво значение има дали е талантлив и се старае? Не е честно спрямо другите. А и не е единствения силен участник. Толкова гадно ми стана за Маги, която се представи в пъти по-добре. Какви манипулации, какви пет лева? Това да не са ти награди на Планета, че ше манипулира? Отделно Халваджиян мрази чалгата, едва ли ще бута Фикрет срешу каквото и да е, има достатъчно пари. А и то се вижда, че той се справя много добре, ако беше некадърен са се замислиш, но при положение, че и жури и публика, че и участниците гласуват за него, не знам кое ти е странно. преди 40 минути, stereoto_ каза: E, кое й е якото? Че не прилича на нищо? На мен ми харесва! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Лидия е на лайф с Галин в инстаграм 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Още от песните, които харесва Ивета Костова- Емилия- Не виждам, Преслава- Не идвай, Галена и Деси Слава- В твоите очи, Цветелина Янева- Счупени неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари