Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 3 минути, zai4eto82 каза:

Дамян прави рекорд днес. Почти 8000 души гледат Dj Дамян в момента онлайн дискотеката му.

Манеее, почти 9000 гледат Дамян в момента и той танцува с прахосмукачката.

Лошо няма. Стига да върви алъш вериша на селскостопанска техника и не само, както и ако пуска Мерцедеси мамо, Шефа и шефката и Моли се на иконите през 20 минути, нека станат и 20 хиляди. 

@Амброжка. Специален поздрав за откривателя на този мега хит! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

Дамян направи рекорд. Близо 12 000 души го гледат. Той и озвучителят са голи и развяваха тоалетна хартия. Откачиха тотално. После в 22:00 от Сикретс ще предава Дамян. 

• Haha 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

Сега Дамян спря лайфа, за да отиде до Сикретс и оттам ще предава на живо в 22:00 часа до 00:00 часа. Трябвало му 30 мин. за да стигне дотам. 

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, zai4eto82 каза:

Дамян направи рекорд. Близо 12 000 души го гледат. Той и озвучителят са голи и развяваха тоалетна хартия. Откачиха тотално. После в 22:00 от Сикретс ще предава Дамян. 

6 метра поне пазеха ли, или разчитат на клозетната хартия като предпазно средство ;) 

Иначе ако е бил актово излъчване, би обяснило тоя интерес. Иначе ми е непонятно що, от целия интернет, толкоз народ ша гледа баш това kuku, дето даже и kurva не е (поне доколкото ни е известно) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

6 метра поне пазеха ли, или разчитат на клозетната хартия като предпазно средство ;) 

Иначе ако е бил актово излъчване, би обяснило тоя интерес. Иначе ми е непонятно що, от целия интернет, толкоз народ ша гледа баш това kuku, дето даже и kurva не е (поне доколкото ни е известно) 

Той си имаше хора и преди да се съблече. Каза,че ако стигне 9000 май ще танцува с прахосмукачката или 8000 май, вече не помня, а ако стигне 10 000 ще се съблече и той. И оня Явор озвучителят му какъв е там се съблече, после и Дамян и откачиха тотално. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Близо 4000 души гледат Дамян в Сикретс и пусна Кома. Много върти Коце тоя Дамян. 

Мина 5000. Дамян вика за жена си шефката пее като пуска Параноя и се кланя. :D

Aйдее и салфетки. Почти 6000 вече. 

Наближава 8000. Голямо пиене има при Дамян и целият клуб е в салфетки. 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Blueberry каза:

Минавам да кажа, че сърцето ме боли за всичките години, в които любимата ми певица е била Преслава, а не Емилия. 

Много съм изпуснала. :ba: 

Винаги съм мислил, че ти е първата любимка! Извини й се, като изкараш някой счетоводен курс! 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Blueberry каза:

Минавам да кажа, че сърцето ме боли за всичките години, в които любимата ми певица е била Преслава, а не Емилия. 

Абсолютно съм съгласен. Вместо някаква си мижава пица, еднократно, тва толкова айфони сме изпуснали! 

Но няма да тъгуваме, идва време за новия айКовид 20 Про Макс! 

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

https://signal.bg/милко-калайджиев-освободил-съм-всичк/

Изпълнителят направи импровизирана акапелната рок версия на тоталния хит “Къде си, батко”,  със специалното участие на водещия. Стана ясно и че не кой да е, а фолк звездата Емилия пее култовата фраза от едноименната песен “Къде си, батко”.

Имала е хит още преди да дебютира! Колко е скромна, никога не го е натяквала! 

• Love 5

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Blueberry каза:

Първа жертва на карантината.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Любими песни на Роксана- За всеки има ангел, Ивана-Благодаря ти, Господи, Преслава- Ако утре ме губиш, Теди Александрова и Емрах- Сърце мое, Цветелина Янева и Денис Теофиков- Грешка беше, Галена и Фики- Кой, със Софи Маринова- Един живот, Деси Слава и Джордан- Ангелите плачат, Галин- На Египет фараона, Спомени, Мария Петрова- И за първи път, Джена- Да видя какво е.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Поздрав с тая песен с качествен текст и музика, за разлика от някои псевдохитове *кхм*итоващеотмине*кхм*всякадругапесеннаденистеофиков*кхм*

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Slavi каза:

Разкажете историята на счети и айфоните. Изтървал съм🤣

Стана публично достояние информацията, че е закупила по един iPhone най нов модел на всичките си дуетни партньори от Djale, Djale, а и не само... 

• Haha 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...