Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Дамян прави рекорд днес. Почти 8000 души гледат Dj Дамян в момента онлайн дискотеката му. Манеее, почти 9000 гледат Дамян в момента и той танцува с прахосмукачката. Лошо няма. Стига да върви алъш вериша на селскостопанска техника и не само, както и ако пуска Мерцедеси мамо, Шефа и шефката и Моли се на иконите през 20 минути, нека станат и 20 хиляди. @Амброжка. Специален поздрав за откривателя на този мега хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Дамян направи рекорд. Близо 12 000 души го гледат. Той и озвучителят са голи и развяваха тоалетна хартия. Откачиха тотално. После в 22:00 от Сикретс ще предава Дамян. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Сега Дамян спря лайфа, за да отиде до Сикретс и оттам ще предава на живо в 22:00 часа до 00:00 часа. Трябвало му 30 мин. за да стигне дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 28 минути, zai4eto82 каза: Дамян направи рекорд. Близо 12 000 души го гледат. Той и озвучителят са голи и развяваха тоалетна хартия. Откачиха тотално. После в 22:00 от Сикретс ще предава Дамян. 6 метра поне пазеха ли, или разчитат на клозетната хартия като предпазно средство Иначе ако е бил актово излъчване, би обяснило тоя интерес. Иначе ми е непонятно що, от целия интернет, толкоз народ ша гледа баш това kuku, дето даже и kurva не е (поне доколкото ни е известно) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 3 минути, Lelqtian каза: 6 метра поне пазеха ли, или разчитат на клозетната хартия като предпазно средство Иначе ако е бил актово излъчване, би обяснило тоя интерес. Иначе ми е непонятно що, от целия интернет, толкоз народ ша гледа баш това kuku, дето даже и kurva не е (поне доколкото ни е известно) Той си имаше хора и преди да се съблече. Каза,че ако стигне 9000 май ще танцува с прахосмукачката или 8000 май, вече не помня, а ако стигне 10 000 ще се съблече и той. И оня Явор озвучителят му какъв е там се съблече, после и Дамян и откачиха тотално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Айде в 22:00 продължава партито с Дамян в Сикретс на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Близо 4000 души гледат Дамян в Сикретс и пусна Кома. Много върти Коце тоя Дамян. Мина 5000. Дамян вика за жена си шефката пее като пуска Параноя и се кланя. Aйдее и салфетки. Почти 6000 вече. Наближава 8000. Голямо пиене има при Дамян и целият клуб е в салфетки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Не им блазя на тези, които ще чистят клуба след Дамян- толкова много салфетки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Минавам да кажа, че сърцето ме боли за всичките години, в които любимата ми певица е била Преслава, а не Емилия. Много съм изпуснала. 3 1 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 20 минути, Blueberry каза: Минавам да кажа, че сърцето ме боли за всичките години, в които любимата ми певица е била Преслава, а не Емилия. Много съм изпуснала. Винаги съм мислил, че ти е първата любимка! Извини й се, като изкараш някой счетоводен курс! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 52 минути, Blueberry каза: Минавам да кажа, че сърцето ме боли за всичките години, в които любимата ми певица е била Преслава, а не Емилия. Много съм изпуснала. Абсолютно съм съгласен. Вместо някаква си мижава пица, еднократно, тва толкова айфони сме изпуснали! Но няма да тъгуваме, идва време за новия айКовид 20 Про Макс! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Короно, максимално Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Лидия много яко е пяла "Не идвай" на лайф! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Хмм, Емилия на запис, или няква грешна душица с нов нос, която даже чипс не раздава, на живо? Отговора, мисля е ясен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Още от песните, които харесва Ивета Костова- Глория с Тони Дачева- Жените са цветя, Преслава- Моето Слабо място, Джена- Яко ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 https://signal.bg/милко-калайджиев-освободил-съм-всичк/ Изпълнителят направи импровизирана акапелната рок версия на тоталния хит “Къде си, батко”, със специалното участие на водещия. Стана ясно и че не кой да е, а фолк звездата Емилия пее култовата фраза от едноименната песен “Къде си, батко”. Имала е хит още преди да дебютира! Колко е скромна, никога не го е натяквала! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 12 часа , Blueberry каза: Минавам да кажа, че сърцето ме боли за всичките години, в които любимата ми певица е била Преслава, а не Емилия. Много съм изпуснала. Първа жертва на карантината. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Разкажете историята на счети и айфоните. Изтървал съм🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Любими песни на Роксана- За всеки има ангел, Ивана-Благодаря ти, Господи, Преслава- Ако утре ме губиш, Теди Александрова и Емрах- Сърце мое, Цветелина Янева и Денис Теофиков- Грешка беше, Галена и Фики- Кой, със Софи Маринова- Един живот, Деси Слава и Джордан- Ангелите плачат, Галин- На Египет фараона, Спомени, Мария Петрова- И за първи път, Джена- Да видя какво е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Само смислени по-сериозно песни и изведнъж... "На Египет Фараона". 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Поздрав с тая песен с качествен текст и музика, за разлика от някои псевдохитове *кхм*итоващеотмине*кхм*всякадругапесеннаденистеофиков*кхм* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 2 часа , Slavi каза: Разкажете историята на счети и айфоните. Изтървал съм🤣 Стана публично достояние информацията, че е закупила по един iPhone най нов модел на всичките си дуетни партньори от Djale, Djale, а и не само... 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Честит Рожден Ден на президента на република България! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Sad reacts only. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари