Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Ох, друго търсех, но какво ми изпадна 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, asylum каза: А той харесва ли ги тия песни, или са му само любими? Гледай, че харесват много Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Гледай, че харесват много Галена. Моля те, уважи новата ми теми а сподели своите любими песни, които харесваш ❤️ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Зайке, къде си, мина 12 ч. и се притеснявам? Да не си изпаднала във вчерашното състояние? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Тоя концерт е пълна идиотия и посланието на всички "звезди" мога да го разчета само по един начин "давай, народе прост, дари и последните си стотинки". След безумните забрани, още по-безумните глоби и никаквите мерки за икономиката това да събират пари от хората вече е върхът на наглостта. От чалгата единствено лицемерката от Добрич се вписва в тази концепция, въобще не ме изненадва появата й там. Изпълнението - нищо особено. Тая равна песничка и Андреа може да я изпее. Домързяло я даже сингбек да пусне. Тя може и да няма такъв де - за какво са ти сингбеци като не си отваряш устата на живо. 4 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 часа , Fast каза: Беше уникална! 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 часа , pechenko каза: Желязно? Трябва да звънна на пожарната за отпушване на уши Пя много измъчено с остатъците от гласа си... много се измъчи с това изпълнение и през цялото време се напъваше, напъваше и напъваше... Бива като цяло, но е далеч от желязно. Спрете да я величаете за най-малкото нещо, което направи.. Чуват се някакви проблясъци от емоцията и сладоста на гласът, но нищо повече.. Ето това е желязно: Пее страхотно и не се мъчи и напъва... просто отваря устата и капе мед Пя желязно, да. Не можеш да съпоставяш изпълнение от концерт с техника, микрофон и сингбек, с това което е пяла в дома си акапелно, без грам музика. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 4 минути, Сашо каза: Пя желязно, да. Не можеш да съпоставяш изпълнение от концерт с техника, микрофон и сингбек, с това което е пяла в дома си акапелно, без грам музика. Акапелно е по-лесно, между другото. На синбек има по-голяма вероятност да се оплеска. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 8 минути, Сашо каза: Пя желязно, да. Не можеш да съпоставяш изпълнение от концерт с техника, микрофон и сингбек, с това което е пяла в дома си акапелно, без грам музика. Ми мога да сравнявам с други акапелни изпълнения, и нейни, и на други. Ма щом ви е харесало, айде здраве да е. Твърде много внимание отделихме на участието и към кампания в полза на мобилните оператори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Някои си направиха реклама на новите песни, други си направиха реклама на самите себе си, трети да напомнят за себе си и после били загрижени за хората. А ти какво направи мрънкало? Какво направи ти? Всеки ден пишеш тъпи постове и се оплакваш от живота си, без да правиш нищо!!! Твое решение. Остави обаче другите, които искат да направят нещо и да помогнат на хора в нужда. Които наистина нямат дори това, което имаш ти. Те нямаг удобството в момента да си седят на гъза и да слушат Дамян и да се чудят какъв малоумен коментар да публикуват. Остави хората да дадат пример как трябва да си помагаме в трудни моменти и ако не можеш да подкрепиш или зарадваш на това, поне не показвай простотията си. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 15 минути, asylum каза: Акапелно е по-лесно, между другото. На синбек има по-голяма вероятност да се оплеска. Много по добре звучи на сингбек. Най-малко музиката допринася за повече емоция. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Да живее стойностната българска музика. Поздрав за всички с този шедьовър: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук https://streamable.com/2dnx1k 2 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 38 минути, Willy каза: Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук https://streamable.com/2dnx1k Гнусна мангалка 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 2 часа , Willy каза: Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук https://streamable.com/2dnx1k Браво, казала си е истината. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Имам въпрос към @Сашо. Интересно ми е как така изведнъж промени отношението си към Преслава? Странно ми е. От човек, който не я харесваше и я нареждаше с години, изведнъж започна да й симпатизираш. Трябва да има причина за тази рязка смяна на убежденията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 35 минути, Vancho каза: Имам въпрос към @Сашо. Интересно ми е как така изведнъж промени отношението си към Преслава? Странно ми е. От човек, който не я харесваше и я нареждаше с години, изведнъж започна да й симпатизираш. Трябва да има причина за тази рязка смяна на убежденията. Щото стана кифла, той май топ гъзарки ги наричаше тия, дялканите преди 9 часа , Willy каза: Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук https://streamable.com/2dnx1k Ох, малко й е рано да изтрещява, но нека! Нека има пушек и искри в Димитровград! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Днес с любимите песни на Таня Маринова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 53 минути, Vancho каза: Имам въпрос към @Сашо. Интересно ми е как така изведнъж промени отношението си към Преслава? Странно ми е. От човек, който не я харесваше и я нареждаше с години, изведнъж започна да й симпатизираш. Трябва да има причина за тази рязка смяна на убежденията. Чак пък да не я е харесвал. Онези години с шитовете Аматьорка и Чуплива и влюбена, всички я хейтихме. Сега визията е топ. Песните са топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 14 часа , Fast каза: Жесток акапел. Топ избор на песен! Галена кога? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 10 часа , Willy каза: Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук https://streamable.com/2dnx1k Мара да и сере в устата дано! Ломската да и яде милиардерските лайна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 10 часа , Willy каза: Теди е скандализирала. Не знам как не е коментирано тук https://streamable.com/2dnx1k Ария може и да може да пее, но Класа слага в малкия си джоб 10 години напъни за “творчество” на Ломската. Една от най-бруталните чалги в последните години! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 57 минути, Slavi каза: Чак пък да не я е харесвал. Онези години с шитовете Аматьорка и Чуплива и влюбена, всички я хейтихме. Сега визията е топ. Песните са топ. Въобще нямам наблюдения за периода, който ти визираш. Не съм бил във форума. Аз говоря за преди 2010-та ... Сашо си я хранеше редовно и стабилно още от онези години. И определено му беше анти ... тогава той, фокса и онзи третия фен на Камелия(не помня кой беше) не спираха да я принизяват. И точно заради това ми е интересно, какво е променило мнението му. С какво Преслава го спечели така изведнъж? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 49 минути, Slavi каза: Мара да и сере в устата дано! Ломската да и яде милиардерските лайна Ко оПщо има Мара? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Положението с Ариа и Теди е малко "хвани едната, удари другата"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари