Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 3 минути, presi_fen! каза:

Хора защо си мисля ,че Галена има здравословен проблем , дано греша две златни дечица има жената. 😞😞

Тия дето нямаме дечица не заслужаваме ли и ние да сме здрави? :( 

Иначе не знам защо си го мислиш, но не е хубаво да се спекулира с такива неща. Надявам се да е наред всичко.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Willy каза:

Ужасна е. Малките са направили сиг 3.5 от 4. Няма как да се кефя на подобни простотии само защото чалгата мачка.

Не мисля. Все пак два пъти я даваха по новините. А това е достатъчно, за да е много по широк кръга на слушатели. Още повече, че текста е за текущата ситуация. Такива гледания Галена и Преслава не са правили. 

преди 7 часа , Wild_Style каза:

Всеки един изпълнител на тяхно място ако беше пуснал песен на онази дата (27 Март мисля че беше) щеше да постигне същите резултати! Просто масовката решиха да се покрият като мишки, да чакат да стане лято за да избълват в 2 седмици готовите си проекти. 

преди 6 часа , Wild_Style каза:

Азис е бита карта! Замина и той при Андреа :lol:

Ти не си в час. Май не живееш в България... 🤣 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Blueberry каза:

Тия дето нямаме дечица не заслужаваме ли и ние да сме здрави? :( 

Иначе не знам защо си го мислиш, но не е хубаво да се спекулира с такива неща. Надявам се да е наред всичко.

Казах дано греша!

Разбира се ,че всеки заслужава да е здрав , що за въпрос , просто така се казва в случая не намирайте под вола теле!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, presi_fen! каза:

Казах дано греша!

Разбира се ,че всеки заслужава да е здрав , що за въпрос , просто така се казва в случая не намирайте под вола теле!

Боб ли хвърля, или ти се иска просто? 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Боб ли хвърля, или ти се иска просто? 

Заклевам се как ще ми се иска , но просто жена ми е по принцип голяма фенка на Галена и с нея си помислихме това ,че изглежда нещо подута в лицето , но пак ще го кажа дано грешим!

Иначе днес Софи публикува снимки с Галена , а Преслава им даде лайк хихих

• Confused 1
Сподели в други сайтове

Най-яката песен правена НЯКОГА

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Love 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Putin каза:

Време беше да го признаеш!

Нужни ми бяха само 6 питиета, а имам чувството, че съм изпил само 4

• Like 1
  • Haha 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Още от любимите песни на Таня Маринова- Анелия- Генерал, Галена- Сърце и Добре ли си, Джена- Моли се да не почна, Преслава- Пиян, Цветелина Янева- Ангелът, Емануела- Аре дърпай.

• Like 1
Сподели в други сайтове

В крайна сметка, разбрахме, че Галена и Преслава освен да водят до спорове, водят и до любов. Хората са женени, макар и да си бодат очите всяка вечер със спор коя е най-добра.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, gabbati каза:

В крайна сметка, разбрахме, че Галена и Преслава освен да водят до спорове, водят и до любов. Хората са женени, макар и да си бодат очите всяка вечер със спор коя е най-добра.

Няма като теб........

• Like 1
  • Love 2
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, gabbati каза:

Хах това е доста вярно. Жена ми преди да се оженим беше фенка на Преслава ,но заради мен я намрази макар че си и слуша песните и си признава ,че и харесват повече последните песни на Преслава отколкото на Галена.

Сподели в други сайтове

Почерпете се всички с този топ трак, който разгръща всички чакри едновременно

• Like 1
Цитат

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...