Starboy Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 16 минути, Putin каза: Почерпи ни ти. Само кажи с какво 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тази версия е в пъти по-брутална от оригинала! Някой случайно има ли идея къде мога да си я намеря с по-добро качество? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 От сигурно 2000 въпроса тя избира тези, които са писани от нея. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Това излъчвано ли е по Фен ТВ? Някой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 5 часа , Dominatora каза: https://www.deezer.com/en/album/6884249 Какво намерих Чудесно. Може да му направя и ревю в съответната тема, като ми дойде музата. преди 3 часа , asylum каза: Насладете се на истината! Коя истина съм изтървал? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 23 минути, Willy каза: Това излъчвано ли е по Фен ТВ? Някой? Всичко от Ара, Диапазон и Съни се излъчва по Фен Тв 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Имаме ли връзка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тарикат ли си? Язък. По приличаш на балък! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 4 часа , Kriminal каза: От сигурно 2000 въпроса тя избира тези, които са писани от нея. Много си личи, че ги е задала сама. Много е жалка и то за да се изкара жертва на медии и простотии. Поне да спре с това musika 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Днес в От А До Я с песните на Малката. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Днес с любимите песни на Юнона по Планета, а в 11:00 часа с песните на Константин по Фен Тв. Аз ще съм на Фен ТВ определено 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Днес Малката има рожден ден затова в От А до Я беше с нейни песни. Айдееее сега само песни на Константин по Фен Тв. Много Яко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Днес е супер ден. В рубриката Песните на.... 30 мин само песни на Коце по Фен Тв. Всичките ги пуснаха- Любов ли е, Майната ти Свети Валентин , 107 дни, Кома, Един грам срам и Не си ти. Беше много яко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Любими песни на Юнона- от нейните В друг живот, Джулия- Чужда, Денис Теофиков и Малката- И това ще отмине, Анелия- Гъзарка, Юнона- Колко пъти, Яница- Въртележката, Юнона- Само, Теди Александрова и Емрах- Сърце мое, Димана- Враг, Юнона- Изход, Лидия- Да мога да обичам, Магда- Тегля майни. Довечера пак. Другата седмица пак с песните на Коце: : Понеделник в 14:00, вторник от 10:00 часа, а в сряда я 1:00 часа сутринта по Фен Тв. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 10 часа , Lelqtian каза: Чудесно. Може да му направя и ревю в съответната тема, като ми дойде музата. Коя истина съм изтървал? преди 10 часа , pechenko каза: Всичко от Ара, Диапазон и Съни се излъчва по Фен Тв преди 8 часа , Амброжка. каза: Тарикат ли си? Язък. По приличаш на балък! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 58 минути, zai4eto82 каза: Днес е супер ден. В рубриката Песните на.... 30 мин само песни на Коце по Фен Тв. Всичките ги пуснаха- Любов ли е, Майната ти Свети Валентин , 107 дни, Кома, Един грам срам и Не си ти. Беше много яко. А защо не му пускат старите песни - Като сън, Да те усещам, Ти си само 8 клас, Кой живее в гаража, Обади ми се, тоест песните преди пайнерския период. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Андри е страшно забавна с високопарните си коментари, все едно е българската Марая Кери. Понеже е искала единствено да ПЕЕ, затова има един истински лайв за цялата си кариера, половин песен с Борис Дали. Андреа, Малина, Гергана и Камелия - най-големите гласове на България! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 37 минути, asylum каза: @Lelqtian, беше лайв на Луна Президент! @pechenko, по едно време Сънини песни се излъчнаха и по Планета ТеВе. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 40 минути, Slavi каза: А защо не му пускат старите песни - Като сън, Да те усещам, Ти си само 8 клас, Кой живее в гаража, Обади ми се, тоест песните преди пайнерския период. Тези песни дето ги даваха днес са песни дето се продуцира сам вече, само две са от Пайнер. . Другите песни дето си ги изброил са много стари и може и качество да нямат, за да се излъчват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 17 минути, zai4eto82 каза: Тези песни дето ги даваха днес са песни дето се продуцира сам вече, само две са от Пайнер. . Другите песни дето си ги изброил са много стари и може и качество да нямат, за да се излъчват. Едва ли това е причината - питай го. Излъчват си редовно Бягайте, крачета, Митничарю, Петят етаж, Ох, банана, Лунна нощ и т.н. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 14 часа , Putin каза: Добре, прощавам ти, иначе щях да те прокълна. Гледам това видео с отворена уста и не мога да повярвам. То прическа, то движения, маниери, мимики - тотален евтинджос и безвкусица, а Преслава ми се е виждала върха на съвършенството тогава. Разбирам защо нашите не ми даваха да слушам чалга. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 10 минути, Blueberry каза: Гледам това видео с отворена уста и не мога да повярвам. То прическа, то движения, маниери, мимики - тотален евтинджос и безвкусица, а Преслава ми се е виждала върха на съвършенството тогава. Разбирам защо нашите не ми даваха да слушам чалга. Тогава поне не приличаше като паднала от Марс. Пък и песните и бяха на светлинни години от комерса, който предлага в момента. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 1 час, Blueberry каза: Гледам това видео с отворена уста и не мога да повярвам. То прическа, то движения, маниери, мимики - тотален евтинджос и безвкусица, а Преслава ми се е виждала върха на съвършенството тогава. Разбирам защо нашите не ми даваха да слушам чалга. 😂 Жестока е, невероятна е ерата “Пази се от приятелки”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 10 часа , Гальо каза: Много си личи, че ги е задала сама. Много е жалка и то за да се изкара жертва на медии и простотии. Поне да спре с това musika и на мен не ми е ясно защо на кирилица пише муЗика а на латиница муСика😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Бившите фенове на Преслава които сега я плюят ще са -и да пишат във форума за неограничен период време! disclaimer за буквалисти: Това е шега и не представя официалното мнение на фирмата „Рамания-БГ” ООД 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари