Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 15 минути, Kriminal каза:

Бившите фенове на Преслава които сега я плюят ще са 

-и да пишат във форума за неограничен период време!

disclaimer за буквалисти: Това е шега и не представя официалното мнение на фирмата „Рамания-БГ” ООД

37E28D2A-88CB-4808-B8E8-3E0D1495F6FC.jpeg

C5B5B73F-62B7-41AB-BF24-CEE2AA8A0B6D.jpeg

C2A5FF76-A997-4AFC-B719-7E16B38E3A58.jpeg

E8C85D83-62DA-4047-A119-A3386E88A4CF.jpeg

592513E0-A08A-41DF-968E-4AC23E4F8B8A.jpeg

83EF3362-9AE3-4CDB-82DE-B89B76853407.jpeg

• Haha 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Kriminal каза:

и на мен не ми е ясно защо на кирилица пише муЗика а на латиница муСика😂

Набива мусака от тавата, докато пише. Прояви разбиране. 

• Haha 6
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, zai4eto82 каза:

Тези снимки са плашещи. 

Дебил, бе, дебил, урод и мумия! Трябва някой да докладва тия снимки, да спре да плаши челядта. 

• Haha 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Дебил, бе, дебил, урод и мумия! Трябва някой да докладва тия снимки, да спре да плаши челядта. 

Аз не знам мъжа й как я гледа и дъщеря й. Тя сигурно затова все гримирана иска да е ,защото може да се плаши от себе си. 

• Like 1
  • Dislike 3
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , zai4eto82 каза:

Любими песни на Юнона- от нейните В друг живот, Джулия- Чужда, Денис Теофиков и Малката- И това ще отмине, Анелия- Гъзарка, Юнона- Колко пъти, Яница- Въртележката, Юнона- Само, Теди Александрова и Емрах- Сърце мое, Димана- Враг, Юнона- Изход, Лидия- Да мога да обичам, Магда- Тегля майни. Довечера пак.

Имат възможност да я избират, а за сега само Юнона? Срам и позор. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, zai4eto82 каза:

Слави Трифонов пусна нова песен, каза истината и му я изтриха от youtube. Истината на някой не му е приятна. Когато си прям, не е хубаво.

В каква "истина" пак си повярвала? Всяка дума от известен приемаш за чиста монета.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, zai4eto82 каза:

Тогава недей пиши излишно като дори не си я слушал. 

Питам те най-човешки каква е истината за която говориш, ти ми се репчиш. Нали била изтрита песента, как да я чуя?:1000(10):

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Gerganafen каза:

Питам те най-човешки каква е истината за която говориш, ти ми се репчиш. Нали била изтрита песента, как да я чуя?:1000(10):

Да, свалена е от канала на Слави. Но други са я качили и хората коментират защо е свалена:

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GSA каза:

Тогава поне не приличаше като паднала от Марс. Пък и песните и бяха на светлинни години от комерса, който предлага в момента. 

Като цяло попфолка си е комерсиална музика. Дори в най хубавите и силните и години, си беше комерс, но просто песните, които правеха бяха по лирични и с по дълъг срок на годност, но все пак комерсиални. Малко са некомерсиалнире парчета в жанра

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

Най-открояващите се чалга изпълнителки за 2020 досега- Малката, Емилия, Диона, Лидия

Може пък да се окаже добре, че Преслава, Галена, Анелия и други жадни за върха имена са решили пак да се съобразяват с дискотеките и да не пускат песни. Не знам дали друга година от последните десетина е започвала с такава засилка главно на новите имена и на счетоводителките.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SG каза:

Най-открояващите се чалга изпълнителки за 2020 досега- Малката, Емилия, Диона, Лидия

Може пък да се окаже добре, че Преслава, Галена, Анелия и други жадни за върха имена са решили пак да се съобразяват с дискотеките и да не пускат песни. Не знам дали друга година от последните десетина е започвала с такава засилка главно на новите имена и на счетоводителките.

Луна и Фики също се открояват - шуменска сила!

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Луна и Фики също се открояват - шуменска сила!

Те винаги ще се открояват. :D

В горния си списък забравих да спомена предишната ми изгора Коя? и нейния приличен сезонен хит.:aj:

• Love 1
Сподели в други сайтове

Ден на Константин днес по Фен Тв:
Не си ти- 8:48
В 11:00 до 11:25 часа- Песните на.... Константин- Любов ли е, Майната ти Свети Валентин, 107 дни, Кома, Един грам срам и Не си ти пак.
Майната ти свети Валентин- 15:19- втори път
18:41- Не си ти- трети път
19:06- Кома- втори път
  • Like 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...