Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 30 минути, DarkChild каза:

Виждаш ли? И ти можеш да изкарваш пари онлайн.

Тя Танчето е сто пъти по-интересна. Предлагам й да води рубрика на лайв във фейса за любимите песни на хората, които те харесват. Може да е с елемент на игра - да познават поне 5 от 20 или нещо такова... Танче, задействай се, Коце, Лияна и сие ще ти помогнат с реклама и ще споделят инициативата ти - ти колко си направила за тях, цял живот има да ти се отплащат! 

Може да даваш и секссъвети, също за красота. 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, zai4eto82 каза:

Дамян е луд- 19:30 в инстаграм, 20:30 във фейсбук, 23:30- афтър парти в youtube и от 4:00 до 6-7 сутринта парти за българите по света. Ще изкара мноооого пари тази вечер, че и сутрин.

Луди са тези, които му плащат за поздрави :1000(10):

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, asylum каза:

Тя Танчето е сто пъти по-интересна. Предлагам й да води рубрика на лайв във фейса за любимите песни на хората, които те харесват. Може да е с елемент на игра - да познават поне 5 от 20 или нещо такова... Танче, задействай се, Коце, Лияна и сие ще ти помогнат с реклама и ще споделят инициативата ти - ти колко си направила за тях, цял живот има да ти се отплащат! 

Може да даваш и секссъвети, също за красота. 

И това може. Но аз имах предвид нещо по-провокативно.🤭

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, zai4eto82 каза:

Ариа се оказа много голям фен на Галена и с много добър вкус.  

Сега в 1:00 Дамян влиза в канала си в YouTube за афтър парти.  

дай линк мааааааааааааааааа

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Fast каза:

Друга част от лайфа която не ми се понрави, е че се вързала на конспирациите, че коронавирусът бил "пуснат" август миналата година, и китайците са го криели, защото е прихванала грип от някакъв неин приятел в Америка по време на турнето си, и си е помислила че го е изкарала. Намекна и за още една огромна глупост, че е проектиран. Щели сме да разберем след години. От добрата страна, поне спазва мерките и похвали Мутафчийски.

Защо да са конспирации? Сарс от 2003 година също се доказва, че е докладван доста по-късно и че китайските медии са "поощрявали" това да не се пише за него. И се е разбрало месеци след всичко. Китай е комунистическа страна, не забравяй това. 

Най-логичното нещо (от "конспирациите") в момента е този вирус наистина да се е появил много по-рано и Европа и САЩ да са се заразили още миналата година. Това би било успокояващо, защото ще означава, че пикът е отминал/е в момента, а не че тепърва предстои, както се очаква.

В България не, тук пик, ако има, ще е след Великден, когато олигофрените излязат на улиците.

@DarkChild между другото да, хиалуроновите устни подпухват при недоспиване или прекаляване с алкохол, точно както останалите части от лицето.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Blueberry каза:

@DarkChild между другото да, хиалуроновите устни подпухват при недоспиване или прекаляване с алкохол, точно както останалите части от лицето.

Може. Не съм запознат тегобите на тънкоустните.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Песни на Галена, които тя харесва: с Миле Китич- Добре ли си, Анелия с Миро- Завинаги, Глория и Азис- Не сме безгрешни, Лале ли си, зюмбюл ли си, с Гъмзата- Неудобни въпроси, Теди Александрова и Сашо Роман- Най- боли ме, Ваня и Меди- Параноя, с Деси Слава- В твоите очи, Емилия и Денис Теофиков- Тръгвай си, Преслава и Елена- Пия за тебе, Пей сърце, Пантера, Хавана тропикана. Предстои още довечера.

• Thanks 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, zai4eto82 каза:

Песни на Галена, които тя харесва: с Миле Китич- Добре ли си, Анелия с Миро- Завинаги, Глория и Азис- Не сме безгрешни, Лале ли си, зюмбюл ли си, с Гъмзата- Неудобни въпроси, Теди Александрова и Сашо Роман- Най- боли ме, Ваня и Меди- Параноя, с Деси Слава- В твоите очи, Емилия и Денис Теофиков- Тръгвай си, Преслава и Елена- Пия за тебе, Пей сърце, Пантера, Хавана тропикана. Предстои още довечера.

7 нейни песни засега. Рекорда от 13 на Райна може да бъде детрониран. :( 

• Haha 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Тази песен вече над 2 седмици не пада под 200k дневни. Доста песни за пандемията се направиха, но само една е категоричен лидер. Денис и Малката разбиха.

Някой помни ли колко беше рекорда за най-много гледания за първия месец и на кого?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, GSA каза:

Супер трак с жесток клип. Заслужава поне милион. Горката Райне.

преди 1 минута, SG каза:

Тази песен вече над 2 седмици не пада под 200k дневни. Доста песни за пандемията се направиха, но само една е категоричен лидер. Денис и Малката разбиха.

Някой помни ли колко беше рекорда за най-много гледания за първия месец и на кого?

Идвай в поп скандалите да коментираме новите песни на Селена. Мерси!

От няколко седмици стрелките спряха! Не знаем дали е понеделник или сряда, дали е март или юни, но нека спазваме карантината!

#StayHome #StaySafe #Covid19 #GorkotoMomiche 

• Like 1
  • Haha 4
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, -A. каза:

Супер трак с жесток клип. Заслужава поне милион. Горката Райне.

Колко жестоки проекта на Райна не се оцениха - много ме е яд особено за

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, -A. каза:

7 нейни песни засега. Рекорда от 13 на Райна може да бъде детрониран. :( 

Счети и тя май над 10 свои избаца.

Абе, кои са любимите песни на Ариа, които тя харесва? 

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 11.04.2020 г. от 13:20, zai4eto82 каза:

Песни, които харесва Ариа- Късай, Галена- Ламборгини, Емануела с Джордан- Купих ти сърце, Ариа- Кралица, Емануела- Направи така, Лидия, Десита и Диона- Излъжи ме, Ариа- Да те заболи, Галин- Дилема, Емилия- Джале, Ариа- Кралица, Емилия и Денис Теофиков- Тръгвай си, Анелия- Гот ми е. Довечера още.

Какво любимо хареса вечерта? 

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, asylum каза:

Какво любимо хареса вечерта? 

Преслава- Да гори в любов. Ариа- Късай, Класа, Малката- Не ме занимавай, Цветелина Янева- Видимо изневерил, май че и Болка моя имаше май. Май това бяха. Трябва по някое време да върна назад на Тв и да видя. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, -A. каза:

Е това пък е една от най-слабите и песни в последните години.

Не мисля, че е слаба. Просто не се появи в подходящия момент. Тази обаче е скандално добра:

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, -A. каза:

Идвай в поп скандалите да коментираме новите песни на Селена. Мерси!

След малко си ги пускам и идвам там да коментирам.

До тогава поздрав и от мен с Райна:

Тази песен даже ми напомни как с Константин бяха във Вот на доверие, когато тази песен беше актуална. Аз пък се бях озовал при студиото и там ги чакаха сумати фенове- Райна беше супер популярна, а покрай дуетите с нея и той си беше задържал добре славата от Черна роза. Чалга звездите бяха такива звезди, а сега почти всички ги е страх да пускат песни по време на криза, защото главната цел са им някакви си клубове, а не истинската слава...

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...