Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 5 минути, Willy каза: Радвам се че Галена е избрала две от най-яките колаборации за изминалата година. Много по-брутални и избухващи от други дуети с повече гледания като Акула и Няма да ми мине. Нито едната не може да се мери с успеха на Акула, която все още редовно е в топ 40 в попнейбъла. Освен това Акула е първоизточник на доста парчета, излезли след това. Жесток мегахит 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 преди 2 минути, Slavi каза: Нито едната не може да се мери с успеха на Акула, която все още редовно е в топ 40 в попнейбъла. Освен това Акула е първоизточник на доста парчета, излезли след това. Жесток мегахит Да не забравим че по едно време падна и на 10к . Просто сега се показва отново. Според мен Тръгвай си е по-успешната. Иначе не говоря за успех. По-любими са ми посочените две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 9 минути, Willy каза: Да не забравим че по едно време падна и на 10к . Просто сега се показва отново. Според мен Тръгвай си е по-успешната. Иначе не говоря за успех. По-любими са ми посочените две. Да не забравяме, че трупаше гледания от 5 клипа. Показва се, защото се слуша, а не обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 33 минути, Slavi каза: Нито едната не може да се мери с успеха на Акула, която все още редовно е в топ 40 в попнейбъла. Освен това Акула е първоизточник на доста парчета, излезли след това. Жесток мегахит Тръгвай си е хита, а не Акула 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 3 минути, Donatella каза: Тръгвай си е хита, а не Акула И двете са мегахитове. Най големите за миналата година. Само Пиян им е конкуренция и подобно на тях е с дълъг живот. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 И "Акула", и "Тръгвай си" бяха огромни хитове, защо трябва да е или едната, или другата... Даже смея да кажа, че още са хитове, предвид, че няма нови. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Дамян доведе своя близка приятелка за именния ден на Яворчо. Иска да ги прави гаджета. 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 час , zai4eto82 каза: В момента Слави е на живо във фейс странциата си заедно с Магърдич и той задава въпроси на Слави от хората и Слави отговаря. Утре Слави ще е по всички сайтове. Повече ме вълнуват любимите песни на Галена, които тя харесва, след 20 ч. Сподели, ако обичаш. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Топ 10 пайнерски песни за 2019, с включени фен клипове( и изтрити) 1. Добре ли си - 20.9М 2. Няма да ми мине - 20.1М 3. Акула ?м 4. Тръгвай си ?м 5. Пиян - 16.6М 6. Изтрезняваш ли 16.4М 7. Паника - 12.2М 8. Ламбо - 12.0 9. Най-боли ме - 12.0 10. Болка моя - 11.7М Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Ваня и тя при Дамян тоя път и тя предава на живо лайва на мъжа си в инстаграм.тя при Дамян тоя път и тя предава на живо лайва на мъжа си в инстаграм. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 26 минути, asylum каза: Повече ме вълнуват любимите песни на Галена, които тя харесва, след 20 ч. Сподели, ако обичаш. Утре като върна назад. Днес нямаше как да гледам в 20:00. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Галена доминира топ 10 с различна модерна песен, комерс дует с балканска звезда на първо място и мазен кючек с интересна тематика, докато при Преслава е достатъчно да кажа "Пиян - Изтрезняваш ли". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 9 минути, pechenko каза: Хааа, ревизионна. Бях убедена, че няма първа корекция, даже когато Петя каза, че е филър, изглеждаше много логично. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 @pechenko Какво щастие било да си види клонираната муцуна и да осъзнае, че вече прилича на 100 други.А за тоя доктор нещо ръкавици няма ли, че бара оперирано с голи ръце? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Ваня и тя при Дамян тоя път и тя предава на живо лайва на мъжа си в инстаграм.тя при Дамян тоя път и тя предава на живо лайва на мъжа си в инстаграм. Само не разбрах и Ваня ли е била на лайва в Инстаграм? 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 На Лидия новия нос хич не ми харесва. Преди това беше по-красива. Нейн избор-мой коментар. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Трябваше малко да й пипнат и брадичката, ама нищо... другият път пак. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Кефи ме, че Лидия не прикрива операцията и дори си говори открито за нея. Повечето от другите се ремонтират многократно през годините и даже се правят на разсеяни как са изглеждали преди (а те, за разлика от нея, са изглеждали покъртително). Някои дори отричат да имат операции, а е очевидно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 24 минути, Starboy каза: Само не разбрах и Ваня ли е била на лайва в Инстаграм? Ваня е на лайва при Дамян във фейс страницата му, но тя предаваше на живо от инстаграма си заедно с Момчил. Тая Аси при Яворчо как може 3 пъти се преоблича и сложила една впита рокля дето изобщо не е слаба и не спря да си мята косата само и да прави едни физиономии с уста. Продължава в youtube канала му: https://www.youtube.com/watch?v=1fxmaAZKWs4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Liana (Official) 11 минути · Кръстиха ме на цвете... Отговорност! Трябваше да съм като него - да разцъфвам, да радвам, но и да ме пазят, и да не искат да прекършат стебълцето ми. Много пъти откъсваха цветче по цветче от мен. Много пъти ме стъпваха и цветето започваше да линее и губи от красотата си. Много пъти бурени пускаха корени около мен и изсмукваха силите ми. Но цветето, макар и прекършено, поглеждайки нагоре към слънцето, сякаш се раждаше наново. И не спрях да гледам само нагоре, където имаше само светлина и въпреки сенките и нощта, всяко утро, след всяка буря се събуждах и разцъфвах отново и отново. Защото разбрах, че слънцето отново ще изгрее, ще ме стопли и съживи с топлата си прегръдка. Вяра, здраве и любов Ви пожелавам. Благодаря за всяка красива дума, с която ме поздравихте! Бог да Ви пази! Вашата Лили! ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Ваня е на лайва при Дамян във фейс страницата му, но тя предаваше на живо от инстаграма си заедно с Момчил. Тая Аси при Яворчо как може 3 пъти се преоблича и сложила една впита рокля дето изобщо не е слаба и не спря да си мята косата само и да прави едни физиономии с уста. Значи разбрах 2 неща: 1. Ваня слага рога на Дамян докато той се прави на маймуна за някое и друго евро. 2. @zai4eto82 е хвърлила око на Яворчо (оня шашавия дето се мята зад Дамян) ама някаква дето хич не е слаба му се слага. След тази жизнено важна емисия новини ще мога да заспя спокойно. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 34 минути, Beat. каза: Трябваше малко да й пипнат и брадичката, ама нищо... другият път пак. Не малко, а много. Нп това е сложна материя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 7 минути, Gerganafen каза: Значи разбрах 2 неща: 1. Ваня слага рога на Дамян докато той се прави на маймуна за някое и друго евро. 2. @zai4eto82 е хвърлила око на Яворчо (оня шашавия дето се мята зад Дамян) ама някаква дето хич не е слаба му се слага. След тази жизнено важна емисия новини ще мога да заспя спокойно. Нищо не си разбрал. Ваня беше на място при Дамян заедно с Момчил Спасов и тя предаваше лайва на Дамян в нейния си инстаграм въпреки, че тя беше при Дамян и хората се чудиха защо тя предава лайва му като е при него. А тая дето не е никак слаба и 3 пъти се преоблича беше изненадата от Дамян за именния ден на Явор и ако може да се харесат. Ама тя тая не спря да си мята косата и да прави едни физиономии с уста. Ужасна е. Била близка приятелка на Дамян- негова асистентка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари