Beat. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Очаквам маратон с песните на брат му 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 А тоя Явор изобщо не ми харесва, да не съм луда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Току що, zai4eto82 каза: А тоя Явор изобщо не ми харесва, да не съм луда. Ма как ще си луда, моля ти се.. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 час, Willy каза: Топ 10 пайнерски песни за 2019, с включени фен клипове( и изтрити) 1. Добре ли си - 20.9М 2. Няма да ми мине - 20.1М 3. Акула ?м 4. Тръгвай си ?м 5. Пиян - 16.6М 6. Изтрезняваш ли 16.4М 7. Паника - 12.2М 8. Ламбо - 12.0 9. Най-боли ме - 12.0 10. Болка моя - 11.7М Ако ще Добре ли си да има и 50 милиона гледания, доста зад дуетите на Ема и Денис и Пиян е като обобщен успех. Жалко, че не живееш в БГ, за да разбереш какво имам впредвид. Просто парчетата, които изброих освен милионите, имат дълъг живот, бяха сензация сред младите и т.н Тоест пуешкия нос на Лидия е бил резултат от несполучлива ринопластика? Сега е по добре определено. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Ама това нещо онлайн дискотеките още ли е модерно,че само за това се пише? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 5 минути, xroflx9 каза: Ама това нещо онлайн дискотеките още ли е модерно,че само за това се пише? To се разраства ти питаш още ли е модерно. Дамян вече прави и афтър парти в момента в youtube канала си. Вчера е бил до 5:30 сутринта за българите по света. Даже като мине карантината ще продължи с партитата онлайн , защото хората ги искали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 13 минути, Slavi каза: Ако ще Добре ли си да има и 50 милиона гледания, доста зад дуетите на Ема и Денис и Пиян е като обобщен успех. Жалко, че не живееш в БГ, за да разбереш какво имам впредвид. Просто парчетата, които изброих освен милионите, имат дълъг живот, бяха сензация сред младите и т.н Тоест пуешкия нос на Лидия е бил резултат от несполучлива ринопластика? Сега е по добре определено. на 15 каква ринапластика WTF !!?! новите тийнове са луди 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 5 минути, zai4eto82 каза: To се разраства ти питаш още ли е модерно. Дамян вече прави и афтър парти в момента в youtube канала си. Вчера е бил до 5:30 сутринта за българите по света. Даже като мине карантината ще продължи с партитата онлайн , защото хората ги искали. И все пак предпочитам безплатния Порнхъб Премиум. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 37 минути, xroflx9 каза: Ама това нещо онлайн дискотеките още ли е модерно,че само за това се пише? Какво общо има Зайка с модерното? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 44 минути, Slavi каза: Ако ще Добре ли си да има и 50 милиона гледания, доста зад дуетите на Ема и Денис и Пиян е като обобщен успех. Жалко, че не живееш в БГ, за да разбереш какво имам впредвид. Просто парчетата, които изброих освен милионите, имат дълъг живот, бяха сензация сред младите и т.н Тоест пуешкия нос на Лидия е бил резултат от несполучлива ринопластика? Сега е по добре определено. Пиян пък по какво точно се различава? Определено е голям хит, но в клубовете не се приема по по-различен начин от всичките десет песни в списъка. Сензационен беше единствено новият нос на Преси... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 часа , pechenko каза: Изглежда супер добре!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 35 минути, penakavalli каза: Пиян пък по какво точно се различава? Определено е голям хит, но в клубовете не се приема по по-различен начин от всичките десет песни в списъка. Сензационен беше единствено новият нос на Преси... Не е сензационно ,че цяла България я пееше и отвсякъде се чуваше , но все пак това е заради носа на Преслава. Наистина понякога незнаете какво говорите. Пиян е самостоятелния хит на 2019 искате неискате това е...! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 часа , SG каза: Кефи ме, че Лидия не прикрива операцията и дори си говори открито за нея. Повечето от другите се ремонтират многократно през годините и даже се правят на разсеяни как са изглеждали преди (а те, за разлика от нея, са изглеждали покъртително). Някои дори отричат да имат операции, а е очевидно. Ами тя буквално е била обезобразена с първата си операция. Трябва публично да оповести, кой е некадърника, за да няма други пострадали. Турците обаче са номер 1 във всякакви хирургични интервенции. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 часа , SG каза: Кефи ме, че Лидия не прикрива операцията и дори си говори открито за нея. Повечето от другите се ремонтират многократно през годините и даже се правят на разсеяни как са изглеждали преди (а те, за разлика от нея, са изглеждали покъртително). Някои дори отричат да имат операции, а е очевидно. То стана мода да се хвалят с тъпите операции. Мит е, че българките са красиви - пълни уродки са повечето, воглаве с известните. Бетер Иран сме - всяка втора с кълцан нос. Аман, аман! преди 2 часа , Beat. каза: Трябваше малко да й пипнат и брадичката, ама нищо... другият път пак. Полумесец. Баба Яга - само брадавицата липсва. Като наострен молив е. преди 1 час , Beat. каза: Очаквам маратон с песните на брат му И гледаш ся нито една Фикиева песен. 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 (редактирано) преди 42 минути, presi_fen! каза: Не е сензационно ,че цяла България я пееше и отвсякъде се чуваше , но все пак това е заради носа на Преслава. Наистина понякога незнаете какво говорите. Пиян е самостоятелния хит на 2019 искате неискате това е...! Явно аз съм от друга България, защото не съм чувал Пиян никъде извън клубовете. За сметка на това Най боли ме - песен, която лично не ми харесва, съм я чувал от доста коли и къщи. Освен това в клубовете съм чул не един път как повече се избухва на Тръгвай си и Най боли ме, отколкото на Пиян, на която пък се избухва повече, отколкото например на Паника, ако това ще те успокои. 😊 Редактирано Април 12 от penakavalli 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 29 минути, penakavalli каза: Явно аз съм от друга България, защото не съм чувал Пиян никъде извън клубовете. За сметка на това Най боли ме - песен, която лично не ми харесва, съм я чувал от доста коли и къщи. Освен това в клубовете съм чул не един път как повече се избухва на Тръгвай си и Най боли ме, отколкото на Пиян, на която пък се избухва повече, отколкото например на Паника, ако това ще те успокои. 😊 Кой какво избухва или незнам как избухва ,но не крий очевидното , а и в ден днешен “Пиян” е най-задържалата се! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 50 минути, presi_fen! каза: Кой какво избухва или незнам как избухва ,но не крий очевидното , а и в ден днешен “Пиян” е най-задържалата се! Пффф, стига завижда как към днешна дата никой не помни тая уникална кражба на Пепа Урода. Явно най боли те как е просто поредната минала и заминала песен на толбухинската мумия. Поздрави се с най-останалия хит на Кокошарника от 2019 досега, и оди си слушай Валя, тя поне може да пее. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 3 часа , asylum каза: Мит е, че българките са красиви - пълни уродки са повечето Абсолютен факт. Да не говорим, че остаряват като прясно мляко. Освен това нямат и никакъв вкус. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Любими песни на Галена-Не сме безгрешни, Вана и Меди- Пароноя, В твоите очи, Трэгвай си, Пей сърце, Пантера, Хавана Тропикана,, Най- боли ме и другите са същите дето съм ги писала в 11:00 часа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Офиса, от който предава Дамян онлайн дискотеките си всяка вечер е на Ваня. В сряда Дамян има рожден ден и Ваня ще бъде ори него на партито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 35 минути, zai4eto82 каза: Офиса, от който предава Дамян онлайн дискотеките си всяка вечер е на Ваня. В сряда Дамян има рожден ден и Ваня ще бъде ори него на партито. За какво й е на певица офис? За специални промо услуги? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Някой ще обясни ли как Як мотору стана тик ток хит в Румъния? Има 50 хиляди клипчета. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 42 минути, Olay каза: Някой ще обясни ли как Як мотору стана тик ток хит в Румъния? Има 50 хиляди клипчета. Това е благодарение на темата "Любими песни, които харесваме". @asylum - Млад меринджей на 2020, Хабиби - Певица на годината! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 10 часа , Сашо каза: Ами тя буквално е била обезобразена с първата си операция. Трябва публично да оповести, кой е некадърника, за да няма други пострадали. Турците обаче са номер 1 във всякакви хирургични интервенции. Според мен го е счупила и набързо, докато са я оправяли, са й го направили така. На нормалния й нос не видях да му има нещо кой знае какво, че да тръгне да го оперира тъкмо навършила 18. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари