Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 час, Willy каза:

Топ 10 пайнерски песни за 2019, с включени фен клипове( и изтрити)

1. Добре ли си - 20.9М

2. Няма да ми мине - 20.1М

3. Акула ?м

4. Тръгвай си ?м

5. Пиян - 16.6М

6. Изтрезняваш ли 16.4М

7. Паника - 12.2М

8. Ламбо - 12.0

9. Най-боли ме - 12.0

10. Болка моя - 11.7М

Ако ще Добре ли си да има и 50 милиона гледания, доста зад дуетите на Ема и Денис и Пиян е като обобщен успех. Жалко, че не живееш в БГ, за да разбереш какво имам впредвид. Просто парчетата, които изброих освен милионите, имат дълъг живот, бяха сензация сред младите и т.н

Тоест пуешкия нос на Лидия е бил резултат от несполучлива ринопластика? Сега е по добре определено. 

• Like 2
  • Dislike 2

image.png

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

Ама това нещо онлайн дискотеките още ли е модерно,че само за това се пише?

To се разраства ти питаш още ли е модерно. Дамян вече прави и афтър парти в момента в youtube канала си. Вчера е бил до 5:30 сутринта за българите по света. Даже като мине карантината ще продължи с партитата онлайн , защото хората ги искали. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Slavi каза:

Ако ще Добре ли си да има и 50 милиона гледания, доста зад дуетите на Ема и Денис и Пиян е като обобщен успех. Жалко, че не живееш в БГ, за да разбереш какво имам впредвид. Просто парчетата, които изброих освен милионите, имат дълъг живот, бяха сензация сред младите и т.н

Тоест пуешкия нос на Лидия е бил резултат от несполучлива ринопластика? Сега е по добре определено. 

на 15 каква ринапластика WTF !!?! новите тийнове са луди

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, zai4eto82 каза:

To се разраства ти питаш още ли е модерно. Дамян вече прави и афтър парти в момента в youtube канала си. Вчера е бил до 5:30 сутринта за българите по света. Даже като мине карантината ще продължи с партитата онлайн , защото хората ги искали. 

И все пак предпочитам безплатния Порнхъб Премиум.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Slavi каза:

Пиян пък по какво точно се различава? Определено е голям хит, но в клубовете не се приема по по-различен начин от всичките десет песни в списъка. Сензационен беше единствено новият нос на Преси...

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, penakavalli каза:

Пиян пък по какво точно се различава? Определено е голям хит, но в клубовете не се приема по по-различен начин от всичките десет песни в списъка. Сензационен беше единствено новият нос на Преси...

Не е сензационно ,че цяла България я пееше и отвсякъде се чуваше , но все пак това е заради носа на Преслава. Наистина понякога незнаете какво говорите.

Пиян е самостоятелния хит на 2019 искате неискате това е...!

• Like 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , SG каза:

Кефи ме, че Лидия не прикрива операцията и дори си говори открито за нея. Повечето от другите се ремонтират многократно през годините и даже се правят на разсеяни как са изглеждали преди (а те, за разлика от нея, са изглеждали покъртително). Някои дори отричат да имат операции, а е очевидно.

Ами тя буквално е била обезобразена с първата си операция. Трябва публично да оповести, кой е некадърника, за да няма други пострадали. 

Турците обаче са номер 1 във всякакви хирургични интервенции. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , SG каза:

Кефи ме, че Лидия не прикрива операцията и дори си говори открито за нея. Повечето от другите се ремонтират многократно през годините и даже се правят на разсеяни как са изглеждали преди (а те, за разлика от нея, са изглеждали покъртително). Някои дори отричат да имат операции, а е очевидно.

То стана мода да се хвалят с тъпите операции. Мит е, че българките са красиви - пълни уродки са повечето, воглаве с известните. Бетер Иран сме - всяка втора с кълцан нос. Аман, аман! 

преди 2 часа , Beat. каза:

Трябваше малко да й пипнат и брадичката, ама нищо... другият път пак.

Полумесец. Баба Яга - само брадавицата липсва. Като наострен молив е. 

преди 1 час , Beat. каза:

Очаквам маратон с песните на брат му

И гледаш ся нито една Фикиева песен. :D

• Like 2
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, presi_fen! каза:

Не е сензационно ,че цяла България я пееше и отвсякъде се чуваше , но все пак това е заради носа на Преслава. Наистина понякога незнаете какво говорите.

Пиян е самостоятелния хит на 2019 искате неискате това е...!

Явно аз съм от друга България, защото не съм чувал Пиян никъде извън клубовете. За сметка на това Най боли ме - песен, която лично не ми харесва, съм я чувал от доста коли и къщи. Освен това в клубовете съм чул не един път как повече се избухва на Тръгвай си и Най боли ме, отколкото на Пиян, на която пък се избухва повече, отколкото например на Паника, ако това ще те успокои. 😊

Редактирано от penakavalli
  • Like 2
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, penakavalli каза:

Явно аз съм от друга България, защото не съм чувал Пиян никъде извън клубовете. За сметка на това Най боли ме - песен, която лично не ми харесва, съм я чувал от доста коли и къщи. Освен това в клубовете съм чул не един път как повече се избухва на Тръгвай си и Най боли ме, отколкото на Пиян, на която пък се избухва повече, отколкото например на Паника, ако това ще те успокои. 😊

Кой какво избухва или незнам как избухва ,но не крий очевидното , а и в ден днешен “Пиян” е най-задържалата се!

• Dislike 3
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, presi_fen! каза:

Кой какво избухва или незнам как избухва ,но не крий очевидното , а и в ден днешен “Пиян” е най-задържалата се!

Пффф, стига завижда как към днешна дата никой не помни тая уникална кражба на Пепа Урода. Явно най боли те как е просто поредната минала и заминала песен на толбухинската мумия.

Поздрави се с най-останалия хит на Кокошарника от 2019 досега, и оди си слушай Валя, тя поне може да пее.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Мит е, че българките са красиви - пълни уродки са повечето

Абсолютен факт. Да не говорим, че остаряват като прясно мляко. Освен това нямат и никакъв вкус. 

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Любими песни на Галена-Не сме безгрешни, Вана и Меди- Пароноя, В твоите очи, Трэгвай си, Пей сърце, Пантера, Хавана Тропикана,, Най- боли ме и другите са същите дето съм ги писала в 11:00 часа. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Офиса, от който предава Дамян онлайн дискотеките си всяка вечер е на Ваня. 

В сряда Дамян има рожден ден и Ваня ще бъде ори него на партито. 

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, zai4eto82 каза:

Офиса, от който предава Дамян онлайн дискотеките си всяка вечер е на Ваня. 

В сряда Дамян има рожден ден и Ваня ще бъде ори него на партито. 

За какво й е на певица офис? За специални промо услуги?:scratch::fuck:

• Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Olay каза:

Някой ще обясни ли как Як мотору стана тик ток хит в Румъния? Има 50 хиляди клипчета.

Това е благодарение на темата "Любими песни, които харесваме". @asylum - Млад меринджей на 2020, Хабиби - Певица на годината!

• Haha 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Сашо каза:

Ами тя буквално е била обезобразена с първата си операция. Трябва публично да оповести, кой е некадърника, за да няма други пострадали. 

Турците обаче са номер 1 във всякакви хирургични интервенции. 

Според мен го е счупила и набързо, докато са я оправяли, са й го направили така. На нормалния й нос не видях да му има нещо кой знае какво, че да тръгне да го оперира тъкмо навършила 18.

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...