Fast Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Започна рубриката Любими песни на дадения изпълнител. Емануела си харесва от нейните песни Като теб, Емануела харесва Деси Слава- Много съм добра, да видим още какво. Емануела харесва още Преслава- Да гори в любов. Знаех, че си сред любимите песни на Емануела ще е и Преслава. Сред любимите песни на Емануела е и Не Ме заслужаваш, Джордан с Мармалад.,Анелия с Илиян- Не исках да те нараня. Емануела има добър вкус. Прави впечатление, че Емануела има повече любими песни на свои колеги, а при Джена вчера беше повече Джена си харесваше нейните си песни отколкото на колеги. Емануела харесва и ламборгини- познах за Галена. Вкуса на Емануела съм го познала определено. Сега и В твоите очи. Сред любимите песни на Емануела е и общата им песен с Ариа- Бензин. @mitak_94 предлагам да правите плейлисти в Spotify след излъчване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Какво се случва с ютюб? Да не са наложили рестрикции заради тежкия трафик? Пускат ми се някакви реклами безкрайни, невъзможно превъртане и прочие..? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Емануела: "Защо затворихте кръчмите?! Всеки ден от рак умират 42345 човека. От диабет 35343 човека." Ген. Мутафчийски: "Когато седейки до някого се заразиш от рак или диабет ми се обади и ще ти отворя чалготеките." 2 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 14 минути, Fast каза: @mitak_94 предлагам да правите плейлисти в Spotify след излъчване. Засега ще има в A1. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Вече не е частно видео: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 България най-накрая има хубава лятна песен на чужд език, която е хит... и отмениха лятото. 😑 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 5 минути, gabbati каза: България най-накрая има хубава лятна песен на чужд език, която е хит... и отмениха лятото. 😑 Ти с такива констатации айфон няма да видиш скоро. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Камелия с милион гледания за 2 дни! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Баща ми видял новината за Коце, че е в болница и ме пита: Какво му е на Константин, от какво е опериран. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Отново актуална! 😏 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 8 минути, Fast каза: Очакваме този мегахит на идолката и! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Интересно ще е да е избрала някоя песен на Галена 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 В колко часа я дават тази рубрика, някой знае ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Току що, Beat. каза: Интересно ще е да е избрала някоя песен на Галена 😀 Избрала е, и то не една. @Fast 11:00 и 20:00 по Планета и 13:00 и 22:00 по Planeta HD. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Beat. Публикувано Март 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 22 Преслава: В понеделник по Планета ще пуснат мои любими песни на колеги Планета в понеделник: Вие гледате "От А до Я" с песните на Галена! 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 17 минути, mitak_94 каза: Избрала е, и то не една. @Fast 11:00 и 20:00 по Планета и 13:00 и 22:00 по Planeta HD. Сериозно ли? Това би било много готина постъпка от нейна страна. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Март 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 22 Току що, retr0 каза: Сериозно ли? Това би било много готина постъпка от нейна страна. Да, включила е Хайде, откажи ме и Живей. 14 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 6 минути, Starboy каза: Да, включила е Хайде, откажи ме и Живей. Или “Чупката” и дуета й с Амет. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Преслава: Избрах Борис Дали да участва с любимата ми негова песен - "Първи в сърцето". Нека си промним и Елена с един хитовете й - "Пия за тебе" 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Преслава: Насладете се на любимата ми песен от моята приятелка и колежка Ваня, а именно – "Нокаут" 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Преслава: Любимата ми песен извън каталога на Пайнер е на Кристиана - "Звяр си", която за жалост не може да се излъчи. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Преслава: Анелия не си изигра добре картите в последните години, за това избрах една нейна по-стара песен - "Няма да съм друга" 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Бяла кръвна клетка, бореща се с коронавируса, погледнато с микроскоп: 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари