retr0 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Преди години “Андреа - Повей ветре” би звучало като една от безвкусните ми шеги тук във форума, но ето, ето... 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 2 минути, retr0 каза: Преди години “Андреа - Повей ветре” би звучало като една от безвкусните ми шеги тук във форума, но ето, ето... Андреа зорлЯн се докара до ниво Зара 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 8 минути, asylum каза: Андреа зорлЯн се докара до ниво Зара 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Андреа не е раздвижвала така форума сигурно от 2012-2013. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 @Gerganafen видях поздрава и как ме е споменал Дамян, но той пусна ли Гергана, защото моят Ники ми звънна и вече като исках да пусна лайва пак да видя и лайва вече е махнат? И мерси за поздрава ,не очаквах. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 4 минути, zai4eto82 каза: @Gerganafen видях поздрава и как ме е споменал Дамян, но той пусна ли Гергана, защото моят Ники ми звънна и вече като исках да пусна лайва пак да видя и лайва вече е махнат? И мерси за поздрава ,не очаквах. Пусна я, да. Гергана прозвуча в дискотека през 2020! Дано върне видеото с лайва, това е историческо събитие! 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 12 минути, Beat. каза: Оле, да, н аедна Нова Година бях на нейно участие - най-неадекватната изява, на която съм бил. Пя 20 минути, завършвайки с Една българска роза, а 10 минути от останалото преминаха в Чуролийке и Кораба 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 час, zai4eto82 каза: Може да я някоя друга, знам ли. Ще го видя после. Танче, мен никога не ме поздравяваш с песен на Райна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 На Галин песните са същите както в 11;00 часа. Ама няма нито една различна, трябваше да има някои различни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 8 часа , Willy каза: Галена никога не е отказвала фийт на младите Алфи, защото подобни предложения не е имало. Когато те се появиха на сцената, Галин вече беше негативно настроен към нея. Радвам се че още е отбор Фики и не изневери на приятелството им заради някакъв дует с лицемерният гном. От къде ги знаете всички тези неща? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Като я гледам, аз изглеждам много по-добре от нея. И цвета на косата й един скучен. И в най-смелите ти мечти, това няма как са стане 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Помните ли този хит и как на 3:20 лъсват пломбите на МИра Иначе си е смело поведението й в клипа. Даже е малко пренавита. За мен това е най-яката й песен: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 5 часа , Danger. каза: На Галена не й пука, че не я следят “певици“, които стават само за озвучаване на Disney филмчета. Да бе, тия не стават даже да озвучават нискобюджетните клонинги на Дисни филми. Пък и както казахме, Галена не се вълнува дали обслужващия персонал и останалите пердета на Галин я следват. И като стана на върпос, мисля че е време. @Cally-Pressyfan' къде се загуби бе, човек? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Права е жената, знае си цената! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Днес в От А до Я с Яница. Хитове, избрани от Глория днес ще бъдем @Gerganafen свалих лайва на Дамян от вчера и сега , ако мога ще си отрежа и поздрава. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 @Gerganafen,качих си поздрава навсякъде. И ти даде пари за песен за мен? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 10 минути, zai4eto82 каза: @Gerganafen,качих си поздрава навсякъде. И ти даде пари за песен за мен? Супер, мерси, че го документира! Разбира се 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 КОГО БИХТЕ ВКЛЮЧИЛИ В ОТБОРА НА ЗВЕЗДИТЕ? ..... в отбора на най-некадърните изпълнители: Митко Пайнера Киро Чалъков Цветин Томов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Хитове, избрани от Глория- Глория- Феникс, Тони Дачева- Огън и вода, Емилия и Борис Дали- Обичай ме, Преслава- Лъжа е, Глория- Докосването има памет, Деси Слава- След 1000 жени, Цветелина Янева- Болка моя, Глория- Гост не си, Галена- Сърце, Фики и Цветелина Янева- Не ме оставяй, със Симона- Няма кой да ме спре, Анелия- Аз и ти, Деси Слава и Галин- Нека е тайно Следва още. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Хитове, избрани от Глория- Глория- Феникс, Тони Дачева- Огън и вода, Емилия и Борис Дали- Обичай ме, Преслава- Лъжа е, Глория- Докосването има памет, Деси Слава- След 1000 жени, Цветелина Янева- Болка моя, Глория- Гост не си, Галена- Сърце, Фики и Цветелина Янева- Не ме оставяй, със Симона- Няма кой да ме спре, Анелия- Аз и ти, Деси Слава и Галин- Нека е тайно Следва още. Деса с цели 2 песни, а Джена с нито една, впредвид, че Глора е демонстрирала симпатия към Джен. Обаче След 1000 жени верно ще излезе една от най харесваните песни сред члгаджийките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 минута, Slavi каза: Деса с цели 2 песни, а Джена с нито една, впредвид, че Глора е демонстрирала симпатия към нея. Обаче След 1000 жени верно ще излезе една от най харесваните песни сред члгаджийките. Е чакай. Не се знае във втората част довечера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час, foxy_vd каза: КОГО БИХТЕ ВКЛЮЧИЛИ В ОТБОРА НА ЗВЕЗДИТЕ? ..... в отбора на най-некадърните изпълнители: Митко Пайнера Киро Чалъков Цветин Томов Защо не казваш, че е иска Деси Слава в нейния отбор. Нали много се мразеха? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 23 минути, GSA каза: Защо не казваш, че е иска Деси Слава в нейния отбор. Нали много се мразеха? Е то нали миналата година Камс покани Деса за помощник треньор. Ясно е, че вражда отдавна няма. Иначе с Деса катп участник, Кама би си подсигурила култов финал, а защо не и победа като треньор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 29 минути, GSA каза: Защо не казваш, че е иска Деси Слава в нейния отбор. Нали много се мразеха? фаида като каза че на финал отва елвис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Значи по мои наблюдения най-харесваната песен от чалгарките е “Болка моя”. Като гледам 99% от изпълнителите я избраха. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари