asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 37 минути, Slavi каза: Ела ме вземи и Още мисля за теб са първите песни на Счети, които чух в дискотека. Дори и в класациите на НФ бяха достигнали невиждани дотогава върхове за Емс. Но, да, към днешна дата може би се знаят от малцина. Целувай ме и За мене забрави са доста преди тях. Първите и песни от Токича, ако не ме лъже паметта. Но тях не са ги въртели, поне в шуменските дупки не съм ги чувал. Аз мразех Изгори ме с устни, защото звучеше по 5 пъти на нощ! Предпочитах си СОКЕРДЕЕЕЕЕЕЕЕ. Сега и на Ема ме кефи. преди 32 минути, GSA каза: Качили са химна на форума в официалния канал на Ема. Счети определено ни чете. какво е гърбушко тука 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 5 минути, gabbati каза: Емилия до 1-2 години ми се струва, че тотално ще скъса с Пайнер. Изкупува си всичко от тях, развива си канала, пише се в описанието като продуцент, заедно с Пайнер. А това по ретро партита напоследък пръска: Това също кънтеше от всякъде. Жестока дискография. Чак ми се иска някои от песните и да бяха, изпяти от Деса. Но аз винаги съм се кефил на лиричните гласове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 ❤️❤️ 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 3 минути, -A. каза: ❤️❤️ Таман щях да я публикувам. Страхотна. Помня като излезе как всички анализираха текста ала Горкото момиче😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Емилия преди да пише счетоводни доклади, пишеше писма 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Истинската същност на Счети! Колко ли пъти си го е помислила за Коко! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Една от най-хубавите й песни! ❤️ 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ето нещо любимо от периода, в който сравненията с Деса бяха комплимент за Счети ❤️ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Туй си беше хит. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Това ми е любимо от старите песни на Емили! Жесток проект❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Емилия има невероятна дискография. Как ми се иска да направи концерт 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Fast Публикувано Април 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 19 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Хитове, избрани от Ивана- Ивана- Благодаря ти, Господи, Глория- Крепост, Галена- Утешителна награда, Ивана- Твое копие, Галин и Лидия- Няма да ми мине, Яница- Грешната, Ивана- Седем дни, Фики-Аз измръзнах, Емилия- Грешница, Ивана- Доза любов, Анелия- С тебе ми е най, Галин- Дилема, Ивана- Аз съм твоя. Деси Слава- Вторник беше. Следва още. Нито една песен на Преслава? Злобарка.. 1 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Две балади които докосват всяка фибра и пора в тялото на човека. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, Fast каза: Нито една песен на Преслава? Злобарка.. Защо да е злобарка? В 20:00 може да има и на Прес 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, -A. каза: Две балади които докосват всяка фибра и пора в тялото на човека. Допълвам с още 3 Срамота е, че такива песни нямат и 50ка гледания... 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 5 минути, Fast каза: Нито една песен на Преслава? Злобарка.. Не може да и прости, пе я пенсионира. Така както и Гло не можа да прости на Ванче😏 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На този светъл празник почти припаднах, като видях че тази страница е пълна със Счетоводителката Та поздравете се с нещо по-стойностно: Христос воскресе! 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Счетоводителката имала хитове??? 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 22 минути, Fast каза: Нито една песен на Преслава? Злобарка.. Знаех си, че тези, които не избраха песен на Райна са злобарки също. Само Татяна и още една май бяха включили "Ще ти мине". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 *Кой е огромен фен на Емилия?* 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 27 минути, Willy каза: Защо да е злобарка? В 20:00 може да има и на Прес Ако избере, си връщам думите назад. Но не ми се вярва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Венета Райкова към Емилия: Каква е истината за живота? Емилия: Еми че животът е скапан! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Точно днес ли намерихте да обсъждате Емили? Най-верните й фенове знаем, че тя не обича празници, напрягат я. Неповторима! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 53 минути, Fast каза: Нито една песен на Преслава? Злобарка.. Ее, на всяка ли трябва да се угоди? Да не би да са й скъпоценни песните, че всеки да трябва да ги хареса? Другите колко песни на Ивана избраха? Злобарки ли са? Ето затова трябва да избират само свои песни, плюс на най-приближените си и Хабиби. преди 24 минути, Fast каза: Ако избере, си връщам думите назад. Но не ми се вярва. Дано не. 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 @GSA, какво мислиш за този скандален трак? Аз много го харесвам, но явно беше грешка защото мина и замина. Може би народа не беше готов за нея тогава!! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари