-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Поздрав с една любима песен! пс С това клипче е минала 3 милиона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От 16.04.2020 г. от 17:18, Slavi каза: @DurtataVirindiq Искаме другия път клипче как унижавате смядовската гювендия😁 Няма начин бейби единствената подлежаща на унижение е Паца но ако отново ще се се налага да присъствам на неина сценична изява ще трябва да събирем дарения в персонализиране gofundme страница заштото повече нямам намерение да харча от трудно спестените си финансови средсва да гледам как някаква мърлава мумия опитва да синхронизира кривата си сура с ромско-инспирираните си бийтове. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 17 минути, gabbati каза: Кое е най-използваното приложение за музика в България от Spotify/Apple Music/iTunes/Google Play? Аз ползвам Дийзър - другите сефте ги чувам. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 38 минути, -A. каза: Поздрав с една любима песен! пс С това клипче е минала 3 милиона. Супер силен текст и послание. Мачка и заслужава много повече гледания, но тя пак ще ги направи постепенно. Междувременно, копнея "Ще ти мине" да направи милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 15 милиона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 13 минути, Амброжка. каза: Генерал Мутафчийски, Вие ли сте? Счети и Вас ли подкупи да и присъствате на промоцийката, с айфон последен модел? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 4 минути, GSA каза: Генерал Мутафчийски, Вие ли сте? Счети и Вас ли подкупи да и присъствате на промоцийката, с айфон последен модел? Райна го подкупи с естествен гъз + почивка на карибите и два месеца в лудница заедно с нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 минути, pechenko каза: Райна го подкупи с естествен гъз + почивка на карибите и два месеца в лудница заедно с нея. Ами разбира се, че Терзийска ще е с най-известния мъж в държавата. Все пак никоя не може да и стъпи на малкия пръст и нормално генерала да избере нея! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, GSA каза: Ами разбира се, че Терзийска ще е с най-известния мъж в държавата. Все пак никоя не може да и стъпи на малкия пръст и нормално генерала да избере нея! Разбира се, че ще избере цяла психиатрична клиника пред една певица от Гълъбово. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Е стига , талантлива си е Емилия 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 помните ли ? 'Баладичен хит на годината 2015' 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 слущайте сега ! тази вечар няма да получите тезе чакам бивщият ми коментар да сабере поне 10/десет/тен/цен/ лаика=реакциики и тогажв излагам ноавата си научнопопулярна фактологично доказана теза !!! лека вечар !!!!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 4 минути, DurtataVirindiq каза: слущайте сега ! тази вечар няма да получите тезе чакам бивщият ми коментар да сабере поне 10/десет/тен/цен/ лаика=реакциики и тогажв излагам ноавата си научнопопулярна фактологично доказана теза !!! лека вечар !!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 23 минути, Donatella каза: помните ли ? 'Баладичен хит на годината 2015' Любима. ❤️ 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Любима. ❤️ тазя песен като я чух за прав пат и така ми прокарвеха ушите че помислих че сам дигнала кравно и ме е ударила у петите !! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 3 часа , Сашо каза: Да добавим и Дай ми още, която си беше хит и в Турция. Това ме разсмя 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 16 минути, pechenko каза: и ам тхе оне анд онли бейбииих у хад дреам абоут ме ласт наигхт !!!! муах фром тхе вхите брези 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 по дарта сам ама не и по грозна сам 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 тва сам аз докато констатирам научнопополярното си тезище 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Някой още на втория си ден в форума иска да посети Калифорния, Рим, Дубай, Париж..ами: 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 (редактирано) мяа зле те чувам от дубаи @Willy Цитат Редактирано Април 19 от DurtataVirindiq greshka 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 каде изчезнахте бе набораркииии 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 20 минути, DurtataVirindiq каза: тва сам аз докато констатирам научнопополярното си тезище Мале тва мяза много на Пепа Джексъна 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Току що, pechenko каза: Мале тва мяза много на Пепа Джексъна ми съсштият урунгел е тва ОТ КАПКИТЕ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари