Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

добре че е дъртата ви чанта да пише монолози в научно популярният ви форум та да ви дига акциите на лол стриит/Стенная Улицая/

93674985_1112205919129675_5136276798589370368_n.jpg

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , pechenko каза:

Райна го подкупи с естествен гъз + почивка на карибите и два месеца в лудница заедно с нея.

75F173CE-C5BB-4AC3-AF9F-33D6139B9F4E.jpeg

Какви са тия кокоши пръсти! 

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Willy каза:

Мале има ли акъл в главата да качва подобни снимки...носът й сякаш се топи.

Е очевидно е защо я е качила - искала е да оценим как вече е 100% 1към1 с любимите си филмов герой и музикален идол. Само едни цайси и липсват, ма като няма нос, явно падат. Пък не и се дават 50 ст за тиксо ... 

спящий волдеморт (@PlanetnikSasha) | TwitterОбясниха тайната на невъзможния танц на Майкъл Джексън | manager.bg

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , zai4eto82 каза:

От А до Я с Магда днес. 

Днес ще бъдем с хитове, избрани от Деси Слава:

94123016_3153228131366116_8141439937854570496_o.jpg

Дали да очакваме лирични песни или пък се е спряла на любими кючеци на колежки? 😀 

• Like 1
  • Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

Хитове, избрани от Деси Слава: Деси Слава- След 1000 жени, Илиян- Моето момиче, Емануела- Нотариално заверен, Деси Слава- И на всички като тебе, Джена- Кой ме събра с тебе, Цветелина Янева- Болка моя, с Галена- В твоите очи, Фики- Бум, Яница- Твоето ферари, с Джордан- Ангелите плачат, Цветелина Янева- Страх ме е, Тони Дачева- Огън и вода.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, zai4eto82 каза:

Хитове, избрани от Деси Слава: Деси Слава- След 1000 жени, Илиян- Моето момиче, Емануела- Нотариално заверен, Деси Слава- И на всички като тебе, Джена- Кой ме събра с тебе, Цветелина Янева- Болка моя, с Галена- В твоите очи, Фики- Бум, Яница- Твоето ферари, с Джордан- Ангелите плачат, Цветелина Янева- Страх ме е, Тони Дачева- Огън и вода.

неблагодарна вещица ! 

• Like 1
  • Haha 6
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, zai4eto82 каза:

Най ми е странно за Твоето ферари и Бум 😂

• Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Най ми е странно за Твоето ферари и Бум 😂

Има вкус жената, браво. Скандализира, избирайки Тони Дачева вместо Пепа или Галя. Кралица.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GSA каза:

Има вкус жената, браво. Скандализира, избирайки Тони Дачева вместо Пепа или Галя. Кралица.

По добре да беше избрала Анелия, Емилия вместо Емануела и Яница. Съмнявам се наистина да хсресва тези песни. Но, да, скандализира с избора си😂

image.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Slavi каза:

По добре да беше избрала Анелия, Емилия вместо Емануела и Яница. Съмнявам се наистина да хсресва тези песни. Но, да, скандализира с избора си😂

Поне не е тотал щета като Терзийска, която избра 13 свои песни, повечето лирични, красиви и накрая, за финал Фики - "Вертолета" и Анелия - "Гъзарка". 🤣

• Like 1
  • Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Slavi каза:

Е, как? С Емануелка са дружки. Трябва да се отчете с някоя нейна песен.

Цитат

Явно Деси меси козунаци под звуците на Бум❤️

Или пък месят нейния козунак под звуците на Бум. 😁

• Like 1
Сподели в други сайтове

След двата поредни дена с добър подбор от Глория и Ивана точно Десислава ли трябваше да прецака силната серия на легендите?🙄 Съвсем не е в час горката.

Все пак и мен много ме радва, че е избрала хубавата песен на Тони. Никой не се сеща за тази жена вече, а тя им извоюва съществуването на жанра, от който са спечелили толкова пари.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Slavi каза:

Феновете на Галка са много странни. Хем твърдят, че Преслава прилича на Галоша, хем твърдят, че прилича на грозна мумия. Тоест твърдят, че Галена е грозна като мумия...? 

То и скъпите дрехи и телефони имат реплики, ама повечето от тях са трагични... 😁

• Like 2
Сподели в други сайтове

Тя Преса веднага след операциите не беше толкова зле, просто се обезличи и заприлича на врагинята си, но тая зима е направо нетърпима. От ден на ден става все по-грозна. 

• Like 4

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, penakavalli каза:

То и скъпите дрехи и телефони имат реплики, ама повечето от тях са трагични... 😁

Само, че в случая репликата е под светлината на прожекторите и обсъждана денонощно, а оригинала стои като зад кадър... 

Като цяло смятам за садистично да постваш по цял ден снимки на нещо, което те отвращава и не харесваш. 

• Like 4

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Slavi каза:

Само, че в случая репликата е под светлината на прожекторите и обсъждана денонощно, а оригинала стои като зад кадър... 

Като цяло смятам за садистично да постваш по цял ден снимки на нещо, което те отвращава и не харесваш. 

Ами, всъщност, въпреки че Галена ми е любимка, ми е по-добре да си кротува сега. Появи се веднъж в лайв, почна да разправя конспиративни теории за короната и пак стана повод за подигравки... 😁 Нека и Преслава малко се кротне със социалните мрежи - вчера, докато повечето непрекъснато говорят как трябва да си стоим вкъщи и да не излизаме без причина, което е и забранено като цяло, Преслава беше нашляпала сума ти сторита как обикаля по горите.

Не мисля, че съм лишен от чувство за хумор, но известен човек да имитира подигравателно хора от малцинства и необразовани пред огромната си аудитория според мен е доста пошло. И Галена да тръгне да го прави - пак ще ми дойде пошло.

А относно снимките съм забелязал, че и ти пускаш снимки на Галена, на които и аз като неин фен се смея. Няма значение като цяло кой е започнал великия спор "Преслава или Галена е по-по-най", а ако можехме всички да се шегуваме с любимките си и да ги критикуваме, когато се държат тъпо, изобщо нямаше да го и има.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, penakavalli каза:

Преслава беше нашляпала сума ти сторита как обикаля по горите.

В това си приличаме с Чумислава. И аз това правя по цял ден :D :D

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, penakavalli каза:

Ами, всъщност, въпреки че Галена ми е любимка, ми е по-добре да си кротува сега. Появи се веднъж в лайв, почна да разправя конспиративни теории за короната и пак стана повод за подигравки... 😁 Нека и Преслава малко се кротне със социалните мрежи - вчера, докато повечето непрекъснато говорят как трябва да си стоим вкъщи и да не излизаме без причина, което е и забранено като цяло, Преслава беше нашляпала сума ти сторита как обикаля по горите.

Не мисля, че съм лишен от чувство за хумор, но известен човек да имитира подигравателно хора от малцинства и необразовани пред огромната си аудитория според мен е доста пошло. И Галена да тръгне да го прави - пак ще ми дойде пошло.

А относно снимките съм забелязал, че и ти пускаш снимки на Галена, на които и аз като неин фен се смея. Няма значение като цяло кой е започнал великия спор "Преслава или Галена е по-по-най", а ако можехме всички да се шегуваме с любимките си и да ги критикуваме, когато се държат тъпо, изобщо нямаше да го и има.

Ако говориш за тази снимка, ползвам я като емотикон. 😁

Иначе, да, има фенове и фенове. Някои като печенко си осмислят деня като постнат кофти кадър на Преса. Други умеят да се шегуват с възникналата ситуация. 

Screenshot_20191229_105935.jpg

• Like 2
  • Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...