FikLena Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 19 минути, retr0 каза: След обстойно гледане на този клип няколко пъти, реших твърдо! Не съм бил твърдо фен на никого, но искам от сега нататък в този форум на мен да бъде гледано като фен на Малката! Като остарее и аргументите ми в защита на псевдонима й свършат, просто ще напусна форума, но в момента е ненормална и ме кефи максимално! Добавяме и нова група към Галенини, Преславови и Дженини - Малкини! Принадлежа там. Топ е! Да смени псевдонима само..Венеса,Ваниса,Ванисса, и тн 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 3 минути, Donatella каза: Топ е! Да смени псевдонима само..Венеса,Ваниса,Ванисса, и тн И мен ме кефи Ванеса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 ето така се прави! 2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 16 минути, Donatella каза: ето така се прави! проба грешка друг е синосат които се търси в игричката ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 21 минути, DurtataVirindiq каза: проба грешка друг е синосат които се търси в игричката ми Лидия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krokodilcho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 https://youtu.be/BrGjDCf7t9Y Смилете се пред Света Емилия, грешници!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 минута, Slavi каза: Лидия? грешкаааа звездата на изображенитето има дете и е по извесна като българския маикал джексан 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 5 минути, DurtataVirindiq каза: грешкаааа звездата на изображенитето има дете и е по извесна като българския маикал джексан Галена е смядовския Джексън. Бони е циганския Джексън. Някоя от тея 2 парантии ще да е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Току що, Slavi каза: Галена е смядовския Джексън. Бони е циганския Джексън. Някоя от тея 2 парантии ще да е. пак грешкааа джексана които търсиш е едноноздрената преславаааа 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Гледайки "Като две капки вода" за пореден път се убеждавам колко талантливо момче е тази Фики, в пъти по-талантлив, отколкото онзи педерунгел - Гальо-свирката, който си мисли, че е корифей на фолк музиката. Браво Фики! 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Тото ще е Луна следващия път 🤣 А тя - СкандаУ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 14 минути, DurtataVirindiq каза: пак грешкааа джексана които търсиш е едноноздрената преславаааа Никога не бих и предположил. Не намирам никакви прилики. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 48 минути, stereoto_ каза: Гледайки "Като две капки вода" за пореден път се убеждавам колко талантливо момче е тази Фики, в пъти по-талантлив, отколкото онзи педерунгел - Гальо-свирката, който си мисли, че е корифей на фолк музиката. Браво Фики! Супер си е Фикича! Най-добрият ни певец в момента! И има честта да е с най-добрата певица и президентка - Луна! Кой би предположил, че те двамата ще са единствените успешни певци, генериращи доходи през 2020? + Камелия. + Дамян 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Пуснете си тази песен и слушайте как Моника пее: „Обичам те, обичам тЕееЕе”, за сефте да го чуете в карантината💋 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 🤮 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Вече официално 20м за феноменалният хит! Единствената песен от 2018 в топ 100 на apple music! 3 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Тези с iphone имат вкус! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 10 минути, Willy каза: Вече официално 20м за феноменалният хит! Единствената песен от 2018 в топ 100 на apple music! преслава да и яде газа 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 12 часа , zai4eto82 каза: Хитове, избрани от Деси Слава: Деси Слава- След 1000 жени, Илиян- Моето момиче, Емануела- Нотариално заверен, Деси Слава- И на всички като тебе, Джена- Кой ме събра с тебе, Цветелина Янева- Болка моя, с Галена- В твоите очи, Фики- Бум, Яница- Твоето ферари, с Джордан- Ангелите плачат, Цветелина Янева- Страх ме е, Тони Дачева- Огън и вода. + "Ако те няма" на Глория, "И това ще преживея" , "Ако утре ме губиш" на Преслава, "Точка за мен" на Джулия, "Смелите си имат всичко" на Емилия #доскучами 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 преди 5 минути, Beat. каза: + "Ако те няма" на Глория, "И това ще преживея" , "Ако утре ме губиш" на Преслава, "Точка за мен" на Джулия, "Смелите си имат всичко" на Емилия Айде Галена да се маха от пайнер и да пише очите Галена ft. Деси 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 8 часа , penakavalli каза: Ами, всъщност, въпреки че Галена ми е любимка, ми е по-добре да си кротува сега. Появи се веднъж в лайв, почна да разправя конспиративни теории за короната и пак стана повод за подигравки... 😁 Нека и Преслава малко се кротне със социалните мрежи - вчера, докато повечето непрекъснато говорят как трябва да си стоим вкъщи и да не излизаме без причина, което е и забранено като цяло, Преслава беше нашляпала сума ти сторита как обикаля по горите. Не мисля, че съм лишен от чувство за хумор, но известен човек да имитира подигравателно хора от малцинства и необразовани пред огромната си аудитория според мен е доста пошло. И Галена да тръгне да го прави - пак ще ми дойде пошло. А относно снимките съм забелязал, че и ти пускаш снимки на Галена, на които и аз като неин фен се смея. Няма значение като цяло кой е започнал великия спор "Преслава или Галена е по-по-най", а ако можехме всички да се шегуваме с любимките си и да ги критикуваме, когато се държат тъпо, изобщо нямаше да го и има. Нека не се кротва в цоциалните мрежи, нека поства на воля като инфлуенцърката, която явно иска да бъде. Колкото повече се посвети на новата си избрана професия, толкова по-малко ще ни досажда с пеене. преди 5 часа , DurtataVirindiq каза: хаиде да играем на една игричка нека видим колко добре меломаните познават лиубимките си прилагам 3 .жпег-а по които можете да познавате 1. Толбухинската мумия от предполагаемо женски пол? 2. Пепа Джексъна с новия нос? 3. Ефтиния клонинг на Галена, въобразил си как е успешна инфлуенцърка с реклама на памперси, долнопробни цигари и някви гадни козметики, но по 150 лв бройката? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 От 16.04.2020 г. от 14:43, Fast каза: Не. Есил също е. Какви глупости говорите? почти всичките са потвърдени,дори Тотя @Willy 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Хитовe, избрaни от Деси Слава в 20:00: Яница- Твоето ферари, В твоите очи, Глория- Ако те няма, Джена- Ко,й ме събра с тебе, И това ще преживея, Ако утре ме губиш, Джулия- Точка за мен, След 1000 жени, Илиян- Моето момиче, Емилия- Смелите си имат всичко, Днес ще бъдем с хитове, избрани от Борис Дали: 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Деса избра самостоятелна на Преслава, но не и на Галена? Тъй като разбрахме, че е подготвяла плейлиста седмици наред, е нормално да има пропуски и обърквации, простено й е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Аз съм дисапойнт. Една не включи Искам ферари на Анелия. Явно не щат да се харчат за собствено возило, все искат чуждото. Се е Твоето ферари на императрица Яни, аман от комерсиални изпозвачки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари