SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Доста по-добър подбор във втората част. Скандализира, че не е избрала самостоятелна на Галена, а на Преслава. 😆 И да отбележа колко съм доволен, че дори Коя? влиза в листата й на предпочитания, и то с песен от преди да започне голямото налагане. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 12 минути, SG каза: Доста по-добър подбор във втората част. Скандализира, че не е избрала самостоятелна на Галена, а на Преслава. 😆 И да отбележа колко съм доволен, че дори Коя? влиза в листата й на предпочитания, и то с песен от преди да започне голямото налагане. Наистинс е странно. Не ми е достоверен този плейлист. Деса обожава Една жена и Стара каравана. Пайнер искат да ги скарат! Но и Галоша не избра нищо на Деса в интерес на истината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 11 часа , Willy каза: Тези с iphone имат вкус! Пиян е на 43, Паника на 48 и Добре ли си на 62 😂 Не знам откога е снимката 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Хитове, избрани от Борис Дали: Пръскам хонорари, Джена- Да бях те ранила, Борис Дали- Барабанче, Борис Дали- Лошите момчета, Яница- Твоето ферари, Мария- Моето момче, Борис Дали- Няма да съм твой, Емилия и Денис Теофикв- Тръгвай си, Галена и Миле Китич- Добре ли си, Борис Дали- Аз избрах, Таня Маринова- Уникат, Фики- Горе- долу,. Следва още. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 19 минути, Slavi каза: Наистинс е странно. Не ми е достоверен този плейлист. Деса обожава Една жена и Стара каравана. Пайнер искат да ги скарат! Но и Галоша не избра нищо на Деса в интерес на истината. Двете явно се чувстват като сестри-баджаначки и не се налага да си се доказват. От друга страна Дес може да копнее за дует с Преслава, а пък с Цветелина Янева може най-накрая да са решили да пуснат отдавна запланувания. Тези дни установих, че В Spotify "В твоите очи" е най-стриймваната по-стара песен (5 или повече години) от онези, които бяха качени от Пайнер накуп. И в тази платформа двете разбиват с траен мега хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 28 минути, Slavi каза: Наистинс е странно. Не ми е достоверен този плейлист. Деса обожава Една жена и Стара каравана. Пайнер искат да ги скарат! Но и Галоша не избра нищо на Деса в интерес на истината. Скарали са се за рецепта за пълнени пиперки. 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 4 минути, SG каза: Двете явно се чувстват като сестри-баджаначки и не се налага да си се доказват. От друга страна Дес може да копнее за дует с Преслава, а пък с Цветелина Янева може най-накрая да са решили да пуснат отдавна запланувания. Тези дни установих, че В Spotify "В твоите очи" е най-стриймваната по-стара песен (5 или повече години) от онези, които бяха качени от Пайнер накуп. И в тази платформа двете разбиват с траен мега хит. А какво ще кажеш за скандалната ''Дяволско желание'' която кърти с 130к ? ''Моето слабо място'' гони вече 200к. Май е най-стриймваната песен от 2014. Емануела няма актуални хитове и старите такива къртят с гледания. ''Крайна мярка'' и ''Питам те последно'' правят около 70к. седмично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 5 минути, -A. каза: А какво ще кажеш за скандалната ''Дяволско желание'' която кърти с 130к ? ''Моето слабо място'' гони вече 200к. Май е най-стриймваната песен от 2014. Емануела няма актуални хитове и старите такива къртят с гледания. ''Крайна мярка'' и ''Питам те последно'' правят около 70к. седмично. Желанието също разбива, да. Единствената съвсем ретро песен с такива показатели. За мен и до ден днешен е най-големия хит на Преслава, само Лъжа е може да й е конкуренция. Преди няколко дена бях направил и класация на по-старите песни там, но така и не я постнах. След малко ще го направя. Като цяло Азис, Андреа, Стораро и Алисия са в ТОПа заради качени доста по-отдавна песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 13 минути, asylum каза: Скарали са се за рецепта за пълнени пиперки. Галена и е дала кофти рецепта за козунаци🤣 Шегата настрана. Деса се е опитала да наблъска всеки с по нещо. Галена все пак е вътре с В твоите очи. Учудва ме повече липсата на Анелия, с която уж готвиха дует. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 12 минути, -A. каза: А какво ще кажеш за скандалната ''Дяволско желание'' която кърти с 130к ? ''Моето слабо място'' гони вече 200к. Май е най-стриймваната песен от 2014. Емануела няма актуални хитове и старите такива къртят с гледания. ''Крайна мярка'' и ''Питам те последно'' правят около 70к. седмично. Поредното доказателство, че старите песни на Преслава се котират и са с по дълъг живот от тези на Галена. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 4 минути, Slavi каза: Поредното доказателство, че старите песни на Преслава се котират и са с по дълъг живот от тези на Галена. ❤️ Моля?? Това има 3,5 милиона въпреки че Галена не е спомената и дори не пее а само танцува ❤️ 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Хахахах ВИЖТЕ КОЙ Е ! Свидетел на катастрофата с Милен Цветков: https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/svidetel-na-katastrofata-s-milen-cvetkov-stori-mi-se-che-linejkata-dojde-sled-cjala-vechnost.html 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 52 минути, Slavi каза: Галена и е дала кофти рецепта за козунаци🤣 Шегата настрана. Деса се е опитала да наблъска всеки с по нещо. Галена все пак е вътре с В твоите очи. Учудва ме повече липсата на Анелия, с която уж готвиха дует. По-вероятно е Деса да готви една дроб сарма, отколкото дуети. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 От 2.04.2020 г. от 19:08, Willy каза: БГ ТОП 500 - Март 2020 Галена: #8 - Ламборгини #62 - Добре ли си #74 - Паника #89 - Феноменален #110 - Пей сърце #141 - Кой #160 - В твоите очи #188 - Шефката #232 - Сърце #253 - Хавана тропикана #262 - Боже прости #280 - Дяволът ме кара #281 - Знам диагнозата #317 - Аларма #334 - Пантера #339 - Моро му #347 - Завиждайте #358 - Просто шоу #374 - Хайде откажи ме #387 - Душата ми крещи #388 - Неудобни въпроси #391 - Бутилка #475 - Намерих те #488 - Тихо ми пази #500 - Стара каравана 🏆 25 песни От 2.04.2020 г. от 19:25, Willy каза: БГ ТОП 500 - Март 2020 Преслава: #34 - Пиян #41 - Така ни се пада #69 (#223) - Не идвай #128 - С тебе или с никой #166 - Не се изтриваш #216 - Изтрезняваш ли #236 - Да гори в любов #237 - Не те забравям #246 - Не ми пречи #269 - Дяволско желание #360 - Пия за тебе #374 - Хайде откажи ме #391 - Бутилка #396 - Нямам право #409 - Няма да ти пиша #481 - Лудата дойде #498 - Режим неприлична 🥈 17 песни преди 1 час, Slavi каза: Поредното доказателство, че старите песни на Преслава се котират и са с по дълъг живот от тези на Галена. ❤️ 🤭🤔 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час , Гальо каза: Пиян е на 43, Паника на 48 и Добре ли си на 62 😂 Не знам откога е снимката От снощи е. Друг ми я изпрати, но проверих и аз. Явно е имало refresh на класацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 16 минути, penakavalli каза: По-вероятно е Деса да готви една дроб сарма, отколкото дуети. 😁 Ох, дояде ми се! Нямаше ли песен за дроб сармата? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час , Slavi каза: Наистинс е странно. Не ми е достоверен този плейлист. Което ме връща на мисълта че Хариета си ги избира или добавя половината си любими песни. Огън и вода на Тони е добра песен, но не е нито нова за да помнят точно нея, нито е била никакъв хит, напротив тотален флоп, а вече поне трима я имат в топа си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Eма и компания в саундтрака на първия румънски филм за Нетфликс 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час , SG каза: Двете явно се чувстват като сестри-баджаначки и не се налага да си се доказват. От друга страна Дес може да копнее за дует с Преслава, а пък с Цветелина Янева може най-накрая да са решили да пуснат отдавна запланувания. Тези дни установих, че В Spotify "В твоите очи" е най-стриймваната по-стара песен (5 или повече години) от онези, които бяха качени от Пайнер накуп. И в тази платформа двете разбиват с траен мега хит. Мда, а любимия и филм е Клонингите атакуват. Направо да изтупат и Димана от прахта и да направят трио Няма да са добра партия обаче - дори ако оставим настрана как настоящите им гласове не си пасват, Деса пари няма, а Пепа дуети в които тя да се бръкне за нещо не прави. Иначе коя викаш била влезнала в подборката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 20 минути, Willy каза: 🤭🤔 Само не разбрах що си сложил на Йоана песента при тия на Пепа Крадлата ... Или си ги редил на принципа че ако не и включиш гепените песни, нищо няма да остане? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 11 минути, Lelqtian каза: Само не разбрах що си сложил на Йоана песента при тия на Пепа Крадлата ... Или си ги редил на принципа че ако не и включиш гепените песни, нищо няма да остане? Без майтап, но тази песен преди изпълнението в гласът на Бг май не беше и в топ 500 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 3 минути, Willy каза: Без майтап, но тази песен преди изпълнението в гласът на Бг май не беше и в топ 500 Направи една извадка за за Хабиби. Със сигурност прави повече гледания от песните на Толбухинския Джексън от ония години. Примерно гледам Аман да бей има 2 милиона, Як мотору поне 17 милиона от различните клипчета, и то без да борим тия от тик ток .... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час, Lelqtian каза: Мда, а любимия и филм е Клонингите атакуват. Направо да изтупат и Димана от прахта и да направят трио Няма да са добра партия обаче - дори ако оставим настрана как настоящите им гласове не си пасват, Деса пари няма, а Пепа дуети в които тя да се бръкне за нещо не прави. Иначе коя викаш била влезнала в подборката? С Димана вече се отчете. Топ 25 на песните на около 5 и повече години в Spotify: Азис - Сен Тропе - 3.4M Азис - Хоп - 1.1М Азис - ММА - 1М Азис - Кажи честно -773k Азис - Евала - 662k Андреа - Неблагодарен - 662k Азис - Няма накъде - 532k Андреа - Хайде Опа - 518k Алисия и Тони Стораро - Не давам да си чужда - 445K Азис - Ледена кралица - 324k Тони Стораро и Фики - Кажи ми като мъж - 302k Андреа - Употребена - 296k --- Галена и Деси Слава - В твоите очи - 268k Тони Стораро - Две, три, четири - 255k Тони Стораро - Милионерче - 255k Константин и Алисия - Не си ти - 218k Преслава - Моето слабо място - 194k Тони Стораро и Азис - Колко сме пили - 184k Фики и Азис - Блокиран - 177k Галин ft. Яница - Роклята ти пада - 163k Галена ft. Живко Микс - Хавана Тропикана - 141k Андреа ft. Кости - Само мой - 141k Галин - С мене да вървиш - 140k Тони Стораро и Джамайката - Най-добрата фирма - 139k Галена и Фики - Кой - 132k Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 2 минути, SG каза: С Димана вече се отчете. Топ 25 на песните на около 5 и повече години В Spotify: Азис - Сен Тропе - 3.4M Азис - Хоп - 1.1М Азис - ММА - 1М Азис - Кажи честно -773k Азис - Евала - 662k Андреа - Неблагодарен - 662k Азис - Няма накъде - 532k Андреа - Хайде Опа - 518k Алисия и Тони Стораро - Не давам да си чужда - 445K Азис - Ледена кралица - 324k Тони Стораро и Фики - Кажи ми като мъж - 302k Андреа - Употребена - 296k --- Галена и Деси Слава - В твоите очи - 268k Тони Стораро - Две, три, четири - 255k Тони Стораро - Милионерче - 255k Константин и Алисия - Не си ти - 218k Преслава - Моето слабо място - 194k Тони Стораро и Азис - Колко сме пили - 184k Фики и Азис - Блокиран - 177k Галин ft. Яница - Роклята ти пада - 163k Галена ft. Живко Микс - Хавана Тропикана - 141k Андреа ft. Кости - Само мой - 141k Галин - С мене да вървиш - 140k Тони Стораро и Джамайката - Най-добрата фирма - 139k Галена и Фики - Кой - 132k ''С теб или с никой'' - 232к. ''На тебе не отказвам'' - 158к. Усещам съботаж към клетата Петя! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Какво слушат българите по време на извънредното положение според YouTube music charts (топ 20 от 13.03 до 19.04 включително) 1. Денис Теофиков и Малката - И това ще отмине 5607039 2. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 3321886 3. Джулия - Чужда 2414740 4. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 1990488 5. СкандаУ - Циганска сватба 1862360 6. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 1857835 7. Емилиано - Болница 1713108 8. Били Хлапето x D3MO - Бели нощи 1580469 9. Емануела и Ариа - Бензин 1560927 10. Тони и Петър Рангелови - G-Class 1475347 11. Babi Minune & Susanu - Ia Sistem Turbat Chak Thak 1275719 12. орк. Кристали - Имам нещо да ти кажа 1093447 13. Галена и Фики - Ламборгини 1092996 14. Papi Hans - Стой си вкъщи 1051164 15. Емилия и Тони Стораро - Отиваш си 1020019 16. Яница - Твоето Ферари 1016263 17. Ваня и Меди - Параноя 1014535 18. Цветелина Янева - Ангелът 991355 19. Диона - Къде си 965445 20. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 951045 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари