Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 47 минути, -A. каза:

''С теб или с никой'' - 232к.

''На тебе не отказвам'' - 158к.

Усещам съботаж към клетата Петя!

Тези песни не са на 5 и повече години. Евентуално На тебе не отказвам може да добавим.

преди 25 минути, Fast каза:

Какво слушат българите по време на извънредното положение според YouTube music charts (топ 20 от 13.03 до 19.04 включително)
1. Денис Теофиков и Малката - И това ще отмине 5607039
2. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 3321886
3. Джулия - Чужда 2414740
4. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 1990488
5. СкандаУ - Циганска сватба 1862360
6. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 1857835
7. Емилиано - Болница 1713108
8. Били Хлапето x D3MO - Бели нощи 1580469
9. Емануела и Ариа - Бензин 1560927
10. Тони и Петър Рангелови - G-Class 1475347
11. Babi Minune & Susanu - Ia Sistem Turbat Chak Thak 1275719
12. орк. Кристали - Имам нещо да ти кажа 1093447
13. Галена и Фики - Ламборгини 1092996
14. Papi Hans - Стой си вкъщи 1051164
15. Емилия и Тони Стораро - Отиваш си 1020019
16. Яница - Твоето Ферари 1016263
17. Ваня и Меди - Параноя 1014535
18. Цветелина Янева - Ангелът 991355
19. Диона - Къде си 965445
20. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 951045

Джулия с най-големия самостоятелен хит по време на пандемия. Не съм очаквал, че е възможно да наблюдаваме нещо такова. Чакаме да видим как ще си прецака лятото като пусне нов дует с мъжа си, което да й развали напредъка.

Сподели в други сайтове

първата салова песен на ГАЛЕНА 20 000 000 !!!  ЧЕСТИТОООООООООО

коментари на Мюзик-Гурутата на Раманиа:

От 8.11.2018 г. от 17:03, Senhor каза:

Ми хубаво, че е чалга, ама не е нищо впечатляващо на първо слушане. Предполагам ще е един от хитовете на есента/годината, обаче.

От 8.11.2018 г. от 17:13, THE IIconic каза:

Следващата моля. Тая на боклука. Едвам я изтърпях.

От 8.11.2018 г. от 17:06, NazzkO каза:

Адски гнусен отсвир и текст. Много ефектен клип и дотам с проекта. Като тип песен е като последната на Десислава, но с в пъти по-слабо изпълнение и текст. Няма как с това да бори Преслава, Янева и останалите.

От 8.11.2018 г. от 17:04, Denis каза:

Много слабо. Потъна кораба!

От 8.11.2018 г. от 18:54, ChudoTy каза:

ПЪЛНА тъпня. Най-слабия проект на Галена тази година. Как се е навила да я снима, не знам. Грам живец няма в изпяването. Текса е супер малоумен и клиширан, една запомняща се и оригинална фраза няма. Видеото е слабо като за нея, една хубава визия със слушалките и до там. Мелодията иначе не е зле, но не ми пасва с текса. Опитала се е да направи нещо, но е станало манджа с грозде. След нея ми почна в youtube новата на Деса, дори не разбрах, че е друга песен. След Преслава не върви. :Vishenka_05:

От 8.11.2018 г. от 19:32, VLAD каза:

След Преслава не върви! Много слабо парче.....как е възможно да я запише, че и с клип да я пуска? :gun_bandana:

От 8.11.2018 г. от 23:13, pacho каза:

"Зоопарк" не ми харесваше, а тази още по-малко.... грам не става, това все едно е 5-та цедка на няколко стари песни и вече каквото е останало, изстискано и утаено, е вложено тук.

За Галена е пълен шит.

Видеото е яко, и на мен ми напомни на "Ти си виновен" или на онзи клип на Алекс Раева с Ку-ку бенд. Галена е хубава, топ визии, абе средно добро видео, ама слаби песни тази година от нея.

От 8.11.2018 г. от 20:55, HIT каза:

Галенови вместо да потънат от срам, че "лидерката" пропя цигании, за да си задържи позициите, те тръгнали да втълпяват, че това ще е хитът на годината :helpsmilie: Не мога да повярвам, че дойдоха времена, в които Галена ще прави песни по модел на треторазрядка като Ваня.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Donatella каза:

първата салова песен на ГАЛЕНА 20 000 000 !!!  ЧЕСТИТОООООООООО

коментари на Мюзик-Гурутата на Раманиа:

Любимата ми песен на Галена. Мазно, модерно, скандално!💙

Току що, NazzkO каза:

Преслава пък вече следи Десислава в инста от няколко дни. Камелия защо няма активен профил в ината в момента?

Хакнаха го май.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Направи една извадка за за Хабиби. Със сигурност прави повече гледания от песните на Толбухинския Джексън от ония години. Примерно гледам Аман да бей има 2 милиона, Як мотору поне 17 милиона от различните клипчета, и то без да борим тия от тик ток .... 

Админите в popnable от форума да ги добавят и ще ги следим.

• Love 1

Сподели в други сайтове

Галенови вместо да потънат от срам, че "лидерката" пропя цигании, за да си задържи позициите, те тръгнали да втълпяват, че това ще е хитът на годината :helpsmilie: Не мога да повярвам, че дойдоха времена, в които Галена ще прави песни по модел на треторазрядка като Ваня.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Обаче за години като 2018 усилено се говореше колко залязваща била чалгата, как клиповете вече не стигали 20 милиона и т.н, а ето, че към днешната дата вече сме с 4 клипа с над 20М и десетки с 10-15М. Чудно дали след време ще е подобно и с разтърсената от други обстоятелства 2020.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

Обаче за години като 2018 усилено се говореше колко залязваща била чалгата, как клиповете вече не стигали 20 милиона и т.н, а ето, че към днешната дата вече сме с 4 клипа с над 20М и десетки с 10-15М. Чудно дали след време и с разтърсената от други обстоятелства 2020 ще е подобно.

Е, преди 2018 година, 20М се правеха за година и малко, а за месец изпълнителите отчитаха над 4-5, че и до 7М гледания, което сега го правят само най-големите хитове и сензации.

Така като гледам, освен Денис и Малката, други към 20М не са се запътили, поне в момента, а идва края на Април.

Сподели в други сайтове

Току що, gabbati каза:

Е, преди 2018 година, 20М се правеха за година и малко, а за месец изпълнителите отчитаха над 4-5, че и до 7М гледания, което сега го правят само най-големите хитове и сензации.

Така като гледам, освен Денис и Малката, други към 20М не са се запътили, поне в момента, а идва края на Април.

И 20-милионните от 2018 ги направиха за година и нещо, най-много да е било година и половина или малко повече. Не е никак зле положението, като се има в предвид, че гледаемостта към YouTube поначало спада не само в жанра. Което може би ще си проличи чак при песните от тази година, да.

Сподели в други сайтове

Моля ви, спрете да броите. Не възкресявайте най-скучната тема на света :D

По-интересно е какво ще е избрала следващата звезда в 20 ч., май Борис Дали беше днес? 

• Like 3
  • Haha 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

Какво слушат българите по време на извънредното положение според YouTube music charts (топ 20 от 13.03 до 19.04 включително)
1. Денис Теофиков и Малката - И това ще отмине 5607039
2. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 3321886
3. Джулия - Чужда 2414740
4. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 1990488
5. СкандаУ - Циганска сватба 1862360
6. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 1857835
7. Емилиано - Болница 1713108
8. Били Хлапето x D3MO - Бели нощи 1580469
9. Емануела и Ариа - Бензин 1560927
10. Тони и Петър Рангелови - G-Class 1475347
11. Babi Minune & Susanu - Ia Sistem Turbat Chak Thak 1275719
12. орк. Кристали - Имам нещо да ти кажа 1093447
13. Галена и Фики - Ламборгини 1092996
14. Papi Hans - Стой си вкъщи 1051164
15. Емилия и Тони Стораро - Отиваш си 1020019
16. Яница - Твоето Ферари 1016263
17. Ваня и Меди - Параноя 1014535
18. Цветелина Янева - Ангелът 991355
19. Диона - Къде си 965445
20. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 951045

Човек, притесняваш ме - как се чувстваш, всичко наред ли е?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Willy каза:

Админите в popnable от форума да ги добавят и ще ги следим.

@meleto  Тва верно е цялостно музикално престъпление. Като тропна habibi в търсачката изкарва галена, азис, разни никому неизвестни маргинали, но не и мега хита на 2006та? Искрено се надявам как е някво недоглеждане, което скоростно ще бъде поправено! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, zai4eto82 каза:

Откъде го извади този глас Фики? :О Като оперен певец:

Доста по добре е в студиото от вчерашния лайв в капките. Фики покрай участието си в Капките преобърна мнението на много хора за себе си, вкл и моето. Браво! 

• Like 2
  • Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

Хитове, избрани от Борис Дали в 20:00- Давай на Dj-я, Фики- Горе-долу, Таня Маринова- Уникат, Пръскам хонорари, Галена- Добре ли си, Eмилия и Денис- Тръгвай си, Боршс Дали- Милионер, Яница- Твоято ферари, Джена- Да те бах ранила, Борис Дали- Аз избрах, Илиян- Моето момичето, Преслава- Водка с утеха.

Като че ли очаквах много повече от Борис Дали.

Днес ще бъдем с хитове, избрани от Кирил Атанасов. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, zai4eto82 каза:

Хитове, избрани от Борис Дали в 20:00- Давай на Dj-я, Фики- Горе-долу, Таня Маринова- Уникат, Пръскам хонорари, Галена- Добре ли си, Eмилия и Денис- Тръгвай си, Боршс Дали- Милионер, Яница- Твоято ферари, Джена- Да те бах ранила, Борис Дали- Аз избрах, Илиян- Моето момичето, Преслава- Водка с утеха.

Като че ли очаквах много повече от Борис Дали.

Днес ще бъдем с хитове, избрани от Кирил Атанасов. 

Зайке, намери си работа, не е нормално жена на средна възраст да ми следи програмата по Планета.. 

Отчайващо! 

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, stereoto_ каза:

Зайке, намери си работа, не е нормално жена на средна възраст да ми следи програмата по Планета.. 

Отчайващо! 

А защо ти не си намериш работа, вместо постоянно да критикуваш жена на средна възраст? Всеки има право да прави каквото желае. Това, че за теб не е правилно не означава, че другите трябва да мислят като теб. 
Спри да се налагаш и си пусни нещо за душата да облекчиш нервите!

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...