Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Омг Маракеш 11.2М в ютуб и гони 500к в спотифай. Жив да не бях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 47 минути, -A. каза: ''С теб или с никой'' - 232к. ''На тебе не отказвам'' - 158к. Усещам съботаж към клетата Петя! Тези песни не са на 5 и повече години. Евентуално На тебе не отказвам може да добавим. преди 25 минути, Fast каза: Какво слушат българите по време на извънредното положение според YouTube music charts (топ 20 от 13.03 до 19.04 включително) 1. Денис Теофиков и Малката - И това ще отмине 5607039 2. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 3321886 3. Джулия - Чужда 2414740 4. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 1990488 5. СкандаУ - Циганска сватба 1862360 6. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 1857835 7. Емилиано - Болница 1713108 8. Били Хлапето x D3MO - Бели нощи 1580469 9. Емануела и Ариа - Бензин 1560927 10. Тони и Петър Рангелови - G-Class 1475347 11. Babi Minune & Susanu - Ia Sistem Turbat Chak Thak 1275719 12. орк. Кристали - Имам нещо да ти кажа 1093447 13. Галена и Фики - Ламборгини 1092996 14. Papi Hans - Стой си вкъщи 1051164 15. Емилия и Тони Стораро - Отиваш си 1020019 16. Яница - Твоето Ферари 1016263 17. Ваня и Меди - Параноя 1014535 18. Цветелина Янева - Ангелът 991355 19. Диона - Къде си 965445 20. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 951045 Джулия с най-големия самостоятелен хит по време на пандемия. Не съм очаквал, че е възможно да наблюдаваме нещо такова. Чакаме да видим как ще си прецака лятото като пусне нов дует с мъжа си, което да й развали напредъка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 първата салова песен на ГАЛЕНА 20 000 000 !!! ЧЕСТИТОООООООООО коментари на Мюзик-Гурутата на Раманиа: От 8.11.2018 г. от 17:03, Senhor каза: Ми хубаво, че е чалга, ама не е нищо впечатляващо на първо слушане. Предполагам ще е един от хитовете на есента/годината, обаче. От 8.11.2018 г. от 17:13, THE IIconic каза: Следващата моля. Тая на боклука. Едвам я изтърпях. От 8.11.2018 г. от 17:06, NazzkO каза: Адски гнусен отсвир и текст. Много ефектен клип и дотам с проекта. Като тип песен е като последната на Десислава, но с в пъти по-слабо изпълнение и текст. Няма как с това да бори Преслава, Янева и останалите. От 8.11.2018 г. от 17:04, Denis каза: Много слабо. Потъна кораба! От 8.11.2018 г. от 18:54, ChudoTy каза: ПЪЛНА тъпня. Най-слабия проект на Галена тази година. Как се е навила да я снима, не знам. Грам живец няма в изпяването. Текса е супер малоумен и клиширан, една запомняща се и оригинална фраза няма. Видеото е слабо като за нея, една хубава визия със слушалките и до там. Мелодията иначе не е зле, но не ми пасва с текса. Опитала се е да направи нещо, но е станало манджа с грозде. След нея ми почна в youtube новата на Деса, дори не разбрах, че е друга песен. След Преслава не върви. От 8.11.2018 г. от 19:32, VLAD каза: След Преслава не върви! Много слабо парче.....как е възможно да я запише, че и с клип да я пуска? От 8.11.2018 г. от 23:13, pacho каза: "Зоопарк" не ми харесваше, а тази още по-малко.... грам не става, това все едно е 5-та цедка на няколко стари песни и вече каквото е останало, изстискано и утаено, е вложено тук. За Галена е пълен шит. Видеото е яко, и на мен ми напомни на "Ти си виновен" или на онзи клип на Алекс Раева с Ку-ку бенд. Галена е хубава, топ визии, абе средно добро видео, ама слаби песни тази година от нея. От 8.11.2018 г. от 20:55, HIT каза: Галенови вместо да потънат от срам, че "лидерката" пропя цигании, за да си задържи позициите, те тръгнали да втълпяват, че това ще е хитът на годината Не мога да повярвам, че дойдоха времена, в които Галена ще прави песни по модел на треторазрядка като Ваня. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Преслава пък вече следи Десислава в инста от няколко дни. Камелия защо няма активен профил в ината в момента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 2 минути, Donatella каза: първата салова песен на ГАЛЕНА 20 000 000 !!! ЧЕСТИТОООООООООО коментари на Мюзик-Гурутата на Раманиа: Любимата ми песен на Галена. Мазно, модерно, скандално!💙 Току що, NazzkO каза: Преслава пък вече следи Десислава в инста от няколко дни. Камелия защо няма активен профил в ината в момента? Хакнаха го май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 2 часа , Lelqtian каза: Направи една извадка за за Хабиби. Със сигурност прави повече гледания от песните на Толбухинския Джексън от ония години. Примерно гледам Аман да бей има 2 милиона, Як мотору поне 17 милиона от различните клипчета, и то без да борим тия от тик ток .... Админите в popnable от форума да ги добавят и ще ги следим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Галенови вместо да потънат от срам, че "лидерката" пропя цигании, за да си задържи позициите, те тръгнали да втълпяват, че това ще е хитът на годината Не мога да повярвам, че дойдоха времена, в които Галена ще прави песни по модел на треторазрядка като Ваня. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Обаче за години като 2018 усилено се говореше колко залязваща била чалгата, как клиповете вече не стигали 20 милиона и т.н, а ето, че към днешната дата вече сме с 4 клипа с над 20М и десетки с 10-15М. Чудно дали след време ще е подобно и с разтърсената от други обстоятелства 2020. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 минута, SG каза: Обаче за години като 2018 усилено се говореше колко залязваща била чалгата, как клиповете вече не стигали 20 милиона и т.н, а ето, че към днешната дата вече сме с 4 клипа с над 20М и десетки с 10-15М. Чудно дали след време и с разтърсената от други обстоятелства 2020 ще е подобно. Е, преди 2018 година, 20М се правеха за година и малко, а за месец изпълнителите отчитаха над 4-5, че и до 7М гледания, което сега го правят само най-големите хитове и сензации. Така като гледам, освен Денис и Малката, други към 20М не са се запътили, поне в момента, а идва края на Април. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Току що, gabbati каза: Е, преди 2018 година, 20М се правеха за година и малко, а за месец изпълнителите отчитаха над 4-5, че и до 7М гледания, което сега го правят само най-големите хитове и сензации. Така като гледам, освен Денис и Малката, други към 20М не са се запътили, поне в момента, а идва края на Април. И 20-милионните от 2018 ги направиха за година и нещо, най-много да е било година и половина или малко повече. Не е никак зле положението, като се има в предвид, че гледаемостта към YouTube поначало спада не само в жанра. Което може би ще си проличи чак при песните от тази година, да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Моля ви, спрете да броите. Не възкресявайте най-скучната тема на света По-интересно е какво ще е избрала следващата звезда в 20 ч., май Борис Дали беше днес? 3 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. gabbati Публикувано Април 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 21 Галена през 2010: Ще покажа на всички, че мога да съм първа във всичко! Галена 2020: 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Самоиронизираща икона😂 Love her❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 3 часа , Fast каза: Какво слушат българите по време на извънредното положение според YouTube music charts (топ 20 от 13.03 до 19.04 включително) 1. Денис Теофиков и Малката - И това ще отмине 5607039 2. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 3321886 3. Джулия - Чужда 2414740 4. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 1990488 5. СкандаУ - Циганска сватба 1862360 6. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 1857835 7. Емилиано - Болница 1713108 8. Били Хлапето x D3MO - Бели нощи 1580469 9. Емануела и Ариа - Бензин 1560927 10. Тони и Петър Рангелови - G-Class 1475347 11. Babi Minune & Susanu - Ia Sistem Turbat Chak Thak 1275719 12. орк. Кристали - Имам нещо да ти кажа 1093447 13. Галена и Фики - Ламборгини 1092996 14. Papi Hans - Стой си вкъщи 1051164 15. Емилия и Тони Стораро - Отиваш си 1020019 16. Яница - Твоето Ферари 1016263 17. Ваня и Меди - Параноя 1014535 18. Цветелина Янева - Ангелът 991355 19. Диона - Къде си 965445 20. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 951045 Човек, притесняваш ме - как се чувстваш, всичко наред ли е? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 3 часа , Willy каза: Админите в popnable от форума да ги добавят и ще ги следим. @meleto Тва верно е цялостно музикално престъпление. Като тропна habibi в търсачката изкарва галена, азис, разни никому неизвестни маргинали, но не и мега хита на 2006та? Искрено се надявам как е някво недоглеждане, което скоростно ще бъде поправено! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Дропа на 2:33 си остава един от най-великите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Откъде го извади този глас Фики? :О Като оперен певец: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Вечерта на.... с Мария в четвъртък от 21:00 часа по 7/8 Тв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 45 минути, zai4eto82 каза: Откъде го извади този глас Фики? :О Като оперен певец: Доста по добре е в студиото от вчерашния лайв в капките. Фики покрай участието си в Капките преобърна мнението на много хора за себе си, вкл и моето. Браво! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ако има много гледания, ще може да се добави ЯК МОТОРУ.. ама вземете добавете тая Хабиби като изпълнител. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Откъде го извади този глас Фики? :О Като оперен певец: Хал хабер си нямаш от класическо пеене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Хитове, избрани от Борис Дали в 20:00- Давай на Dj-я, Фики- Горе-долу, Таня Маринова- Уникат, Пръскам хонорари, Галена- Добре ли си, Eмилия и Денис- Тръгвай си, Боршс Дали- Милионер, Яница- Твоято ферари, Джена- Да те бах ранила, Борис Дали- Аз избрах, Илиян- Моето момичето, Преслава- Водка с утеха. Като че ли очаквах много повече от Борис Дали. Днес ще бъдем с хитове, избрани от Кирил Атанасов. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 час, zai4eto82 каза: Хитове, избрани от Борис Дали в 20:00- Давай на Dj-я, Фики- Горе-долу, Таня Маринова- Уникат, Пръскам хонорари, Галена- Добре ли си, Eмилия и Денис- Тръгвай си, Боршс Дали- Милионер, Яница- Твоято ферари, Джена- Да те бах ранила, Борис Дали- Аз избрах, Илиян- Моето момичето, Преслава- Водка с утеха. Като че ли очаквах много повече от Борис Дали. Днес ще бъдем с хитове, избрани от Кирил Атанасов. Зайке, намери си работа, не е нормално жена на средна възраст да ми следи програмата по Планета.. Отчайващо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 5 минути, stereoto_ каза: Зайке, намери си работа, не е нормално жена на средна възраст да ми следи програмата по Планета.. Отчайващо! А защо ти не си намериш работа, вместо постоянно да критикуваш жена на средна възраст? Всеки има право да прави каквото желае. Това, че за теб не е правилно не означава, че другите трябва да мислят като теб. Спри да се налагаш и си пусни нещо за душата да облекчиш нервите! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Вече е качена плейлистата на Райна: https://www.xploremusic.net/systemPlaylist/54321993/BG Но някои песни не са ги излъчвали 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари