Kriminal Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Любимите ми бози на Фекали: Пионката заслужаваше много по-висока оценка от феновете, а Среден пръст ми звучи като турбо мазна боза на някоя дебютанка от Хит Микс тип Кристина, за което ЖИВЕЯ дето вика цеца_официалл__: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 4 минути, Kriminal каза: Любимите ми бози на Фекали: Пионката заслужаваше много по-висока оценка от феновете. Пионката наистина заслужаваше много. За сметка на това Каква съм луда, която на мен не ми е нищо особено, има 10 милиона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 5 часа , meleto каза: Балонът Кали се спука във Вип Брадър. И докато Рени, въпреки че се изложи, не понесе чак такива щети, защото и без това погледите не бяха вперени в нея, като самопродуцираща се, при Кали всичко се срути. Всъщност с влизането си, Рени даде заявка поне за сигурен финалист. Да, така и стана - остана до края, но когато влезе, масово казваха, че това е най-голямата звезда в сезона. Дори когато водещите отккрехваха какви хора да очакваме, казаха че ще влезе и международна звезда, която е красяла дори кибритчетата, и беше като голямата изненада. Дори аз не повярвах, че я обявяват толкова добронамерено. Посрещането и беше най-бурно и дори имаше скандирания. Стана любимка на всички и дори когато падна на влизане коментираха, че е сладко и естествено. Замазаха и очите и от там нататък формата започна яко да и взима. За мен точно Брадъра е причината за хейта към нея. И го определям като най-голямата и грешка в професионален план. Също, и че не извади "За най-красивия боклук" тогава, както всеки изпълнител прави във формата, а 8 месеца по-късно. Поне това можеше да намаже. Чудя се какво ли щеше да бъде, ако беше в "Пайнер" и имаше и за нея железен договор, не позволяващ да се покаже умишлено в лоша светлина.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 преди 1 минута, penakavalli каза: Пионката наистина заслужаваше много. За сметка на това Каква съм луда, която на мен не ми е нищо особено, има 10 милиона. Каква съм луда направи 10м още през 2017 когато най-нагло започна да тръгва директно след Хабиби. Инае беше най-зле от трите й песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Е вие изкарахте клетата Кали на ниво Биляна. ''4-4-2'', ''Отрова'', ''Мразя те'', ''Дали съм жив'' и ''Забрави ме'' са топ ретро хитове. В Пайнер също има много силни песни - ''Като те почна'', ''Спрях ли ти тока'', ''Недей, сърце'', ''Така ми говори'', ''Копие'' и други. Тук смаза с прием. Тук дори и на ''Няма страшно'' пее народа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Всички й помнят само 442, максимум Като те почна. Биляна, клетата, и това си няма. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Друг приятен сингъл от горката Кали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 6 часа , meleto каза: Балонът Кали се спука във Вип Брадър. И докато Рени, въпреки че се изложи, не понесе чак такива щети, защото и без това погледите не бяха вперени в нея, като самопродуцираща се, при Кали всичко се срути. Нито хитове, нито участия. А и май поредна раздяла. Мина времето, когато ПАйнера я ползваше за вербално острие. Сега ми прави впечатление, непрекъснато питат гостите на Автограф дали са мислили за самостоятелна кариера и канали в Ютуб. Явно доста изпълители вече го обмислят и са го обявили. Да не говорим, че 2020 и 2021 са годините, в които ще подновяват най-много договори. Понеже са 5 или 10 годишни, сещате ли се кои почнаха 2000, 2005, 2010, 2015? Тя не беше ли в брадъра преди 10 години, че и повече? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 1 час , penakavalli каза: Пионката наистина заслужаваше много. За сметка на това Каква съм луда, която на мен не ми е нищо особено, има 10 милиона. Аз пък много харесвам Каква съм луда. Има и яки песни Фекали ама нещо напоследък не ѝ се получава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 2 часа , xroflx9 каза: Напълно нормално. Старите хитове на Андреа къртят с гледания песните на Галена и Преслава от същия период,а пък тук нека се говори,че преди 10 години са били лидери. Това е безспорен факт. Последната голяма звезда в чалгата е Андри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Любимото ми на Кали от последните години. Sorry not sorry че си падам по курвенските неща.🤤 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 19 минути, Willy каза: Любимото ми на Кали от последните години. Sorry not sorry че си падам по курвенските неща.🤤 Май и ти искаш Емануела да ти направи прическата, за която се пее... 😁 Винаги като чуя тая песен се сещам за SMS-ите на Емануела към Мартина Петрова. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Току що, penakavalli каза: Май и ти искаш Емануела да ти направи прическата, за която се пее... 😁 Винаги като чуя тая песен се сещам за SMS-ите на Емануела към Мартина Петрова. Оо аз вече съм си я направил сам. Карантин ефект. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Хитове, избрани от Магда в 20:00: Магда- Тегля майни, Галена- Паника, Цветелина Янева- С какъвто се хванах, Денис и Малката- И това ще отмине, Магда- Море и суша, Галена с Деси Слава- В твоите очи, Милко Калайджиев- За да те забравя, Анелия- Не мога да губя, Магда- Спаси ме, любов, Деси Слава и Джордан- Ангелите плачат, Галена и Миле Китич- Добре ли си, Магда- Жълтата клюка, Преслава- Да гори в любов, Емануела с Джордан- Купих ти сърце, Яница- Въртележката. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DurtataVirindiq Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 От 21.04.2020 г. от 3:00, Lelqtian каза: Нека не се кротва в цоциалните мрежи, нека поства на воля като инфлуенцърката, която явно иска да бъде. Колкото повече се посвети на новата си избрана професия, толкова по-малко ще ни досажда с пеене. 1. Толбухинската мумия от предполагаемо женски пол? 2. Пепа Джексъна с новия нос? 3. Ефтиния клонинг на Галена, въобразил си как е успешна инфлуенцърка с реклама на памперси, долнопробни цигари и някви гадни козметики, но по 150 лв бройката? Поздравлениа!!! Печелите награда която се състои от домашен пор + ампотираният обонятелен хроштялен сензор на личността от фотосите запазен в боркан с газиран оцет запазващ живота му по дълго. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Мария сега във Вечерта на... Мария подготвя дует с Тони Стораро по негово решение и друга песен с Рико бенд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 6 часа , asylum каза: Всички й помнят само 442, максимум Като те почна. Биляна, клетата, и това си няма. Ааа, на Кали помня че албума в Ара го скъсах от въртене, ноо ме кефеше. Изобщо има песни жената, не е кат да няма, колкото и да свали качеството им с влизането в димитровградския курник. А Биляна ... коя беше тая? преди 29 минути, DurtataVirindiq каза: Поздравлениа!!! Печелите награда която се състои от домашен пор + ампотираният обонятелен хроштялен сензор на личността от фотосите запазен в боркан с газиран оцет запазващ живота му по дълго. Моля да го изпратиш на ситинската победителка, личността от толбухин. Малката - не пвеицата, щерката теа - със сигурност ще се зарадва да си има домашен льобимец. Носа може да го пратиш на Рашия, тя и ще му се зарадва най-много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Честит Рожден Ден на кралица Валя нека да е жива и здрава! ❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Лека вечер... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 7 часа , Runevski каза: Всъщност с влизането си, Рени даде заявка поне за сигурен финалист. Да, така и стана - остана до края, но когато влезе, масово казваха, че това е най-голямата звезда в сезона. Дори когато водещите отккрехваха какви хора да очакваме, казаха че ще влезе и международна звезда, която е красяла дори кибритчетата, и беше като голямата изненада. Дори аз не повярвах, че я обявяват толкова добронамерено. Посрещането и беше най-бурно и дори имаше скандирания. Стана любимка на всички и дори когато падна на влизане коментираха, че е сладко и естествено. Замазаха и очите и от там нататък формата започна яко да и взима. За мен точно Брадъра е причината за хейта към нея. И го определям като най-голямата и грешка в професионален план. Също, и че не извади "За най-красивия боклук" тогава, както всеки изпълнител прави във формата, а 8 месеца по-късно. Поне това можеше да намаже. Чудя се какво ли щеше да бъде, ако беше в "Пайнер" и имаше и за нея железен договор, не позволяващ да се покаже умишлено в лоша светлина.. Ти май си гледал друго предаване😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 3 минути, Slavi каза: Ти май си гледал друго предаване😄 Бъди сигурен, че въпросния сезон съм го гледал по-внимателно от всички 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 6 часа , DarkChild каза: Тя не беше ли в брадъра преди 10 години, че и повече? 2014 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 1 час, Lelqtian каза: Ааа, на Кали помня че албума в Ара го скъсах от въртене, ноо ме кефеше. Изобщо има песни жената, не е кат да няма, колкото и да свали качеството им с влизането в димитровградския курник. А Биляна ... коя беше тая? Моля да го изпратиш на ситинската победителка, личността от толбухин. Малката - не пвеицата, щерката теа - със сигурност ще се зарадва да си има домашен льобимец. Носа може да го пратиш на Рашия, тя и ще му се зарадва най-много. Аз и трите й албума в Ара слушах, но повечето песни бяха бая крадени. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Току що, meleto каза: 2014 Сега коя година сме? А кой ден сме? Сериозно питам, че се обърквам. Чувствам се като да е януари, сряда сутринта примерн.о. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари