ANGEL Публикувано на Март 25 Report Share Публикувано на Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Много свежарска песен, но адски много ми прилича на нещо ретро. Не знам защо ми се върти Радо Шишарката в главата, някой сеща ли се? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 И за Радо Шишарката си прав, че има такава версия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Забавна песничка. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не ми излиза от главата тази песен.Да не излиза. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.