Blueberry Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 22 минути, pechenko каза: Галин и Джена - С мене да вървиш ( да отвее песента на Боровинката ) Забравих за съществуването й, мамка му :(((((( 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Галена, Емануела, Джена, Алисия, Ивена, Андреа и Галин вече участват с по две самостоятелни/feat песни. Галена участва и с дует и вече няма възможност за записи с нейн и песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1 7 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Запис! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 час, asylum каза: Любима, но като знам вкуса на форума... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ако е на Оцко някой да го взима. Брутална е! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Егати, то сички яки песни са вече заети. Ще се наложи да се утеша и направя запис с този мегахит. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Още жокери за Оцко-необразованите 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Искам да сменя с този хит: Не мога да намеря оригиналния клип, затова се задоволете с този концерт. 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 2 минути, pechenko каза: Още жокери за Оцко-необразованите И на Джина- To the left!!!!!! Мисля, че Дебора и Кристиана и дуетите и соловите, Адриана, Крум, Ангел Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ако някой иска още жокери, не намерих цялостна дискография, но може да разгледате тези линкове https://signal.bg/етикет/йорданчо-василковски-оцко/ https://www.discogs.com/artist/3165595-Jordančo-Vasilkovski-Ocko И някои други избрани 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Знам, че Ивена вече е окупирана, но 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Някои от песните, между които се чудех и все още не виждам да участват. Оцко има брутални парчета, дано повече хора се включат! С гласуването нещата ще са трудни, видяло се е 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Исках да участвам с "КЪСАМ ТИ НЕРВИТЕ"!!! Но щом вече са ми заели Емануела, "Имаме ли връзка" и любимата "Режим неприлична", отивам на финал с ДОСТОЙНА ПЕСЕН и Най-големия Хит на Бръснарското ножче!!! Хайде, да ви видя сега! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 23 минути, DevilWish каза: Исках да участвам с "КЪСАМ ТИ НЕРВИТЕ"!!! Но щом вече са ми заели Емануела, "Имаме ли връзка" и любимата "Режим неприлична", отивам на финал с ДОСТОЙНА ПЕСЕН и Най-големия Хит на Бръснарското ножче!!! Хайде, да ви видя сега! Мисля че не е против правилата да запишеш участие с тази версия ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 @-A. скъпа, защо не скандализираш с тази уникална житейска история от Терзийска: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Дълго се колебах между тази, "Твърде грубо," Вица на сезона", "Черно кафе", "Евтини мераци" и "Еротична машина" на Пепа," Пий една студена вода " на Румина," С близалка в ръка" на Крум," Два през нощта" на Теодора," Замълчи" на Дилън... и още много от златния период на Оцко 2007-2010 - все силни, интересни и различни песни! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 преди 18 часа , Willy каза: *Песни на изпълнителят победител са забранени(ГЕРГАНА)* преди 1 час, meleto каза: @meleto 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 преди 53 минути, Kremito каза: С коя ще участваш ти? 🤭 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 1 час, Willy каза: С коя ще участваш ти? 🤭 Предложения са само. Няма да имам времето да следя темата,иначе с удоволствие щях да участвам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Забравяте кралица Емилия с хитовете Кукла, Ти си ми и Ето ме. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.