asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 1 минута, Willy каза: @asylum сигурен ли си, че искаш да участваш с лайв версия от клуб, с лошо качество? Качеството е супер, но не намирам оригиналния клип - май са го изтрили, имаше ударен саунд! Остави ми Виктория тогава. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 4 минути, asylum каза: Качеството е супер, но не намирам оригиналния клип - май са го изтрили, имаше ударен саунд! Остави ми Виктория тогава. https://www.vbox7.com/play:d6b46665f0 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 преди 5 минути, asylum каза: Качеството е супер, но не намирам оригиналния клип - май са го изтрили, имаше ударен саунд! Остави ми Виктория тогава. Тази ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 13 минути, Willy каза: Тази ли е? Да, но има и супер качествен клип, подаден по-горе от Печенко! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 @pechenko как се свалят клипове от vbox7? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 2 минути, Willy каза: @pechenko как се свалят клипове от vbox7? Ако ти е трудно, остави ми Виктория - и тя е трепач. Някой да пита Бриана що й е изтрит клипът, че мен ме мързи! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 преди 3 минути, asylum каза: Ако ти е трудно, остави ми Виктория - и тя е трепач. Някой да пита Бриана що й е изтрит клипът, че мен ме мързи! Добре, пробвах от няколко сайтове, но не стана. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 23 минути, Willy каза: @pechenko как се свалят клипове от vbox7? Цък 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 29 участници Случаенос ли е че точно Джен се падна на обложката?! Не мисла! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @pechenko, @devotioner, @Achito, @Gadinata, @payner_tv, @Beat., @talasym, @THE IIconic, @GSA, @Olay, @mimchyyy9, @ANGEL, @hienata, както и топ 2 от предишният едишън - @DevilWish и @gabbati. краен срок за гласуване 08.04 - 20:30ч. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @.close to me., @xroflx9, @BobiTo, @Donatella, @Mr. Greshen, @NICK., @M.Power, @Willy, @Denis, @asylum, @meleto, @Lelqtian, @Blueberry, @Амброжка., както и топ 2 от предишният едишън - @DevilWish и @gabbati. краен срок за гласуване 08.04 - 20:30ч. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Този път фаворити са: @pechenko @Donatella @Denis 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Определено първия полуфинал е доста по-силен и оспорван. Успех на всички! Кадри от генералната репетиция за финала (отново се доверих на Фейм, ко да правя на 50% ми танцуват) : Подкрепете Счети моля ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 Първи полуфинал Гласували: 6/13 + 1/2 от топ 2 Втори полуфинал Гласували: 5/14 + 0/2 от топ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 Да не забравим и тези два хита, с които участват директните финалисти! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 23 минути, Willy каза: Да не забравим и тези два хита, с които участват директните финалисти! И ние сме със силни песни и то доста! И на мен ми беше трудно в първи полуфинал....... Много!!! Изобщо няма да крия, че фаворити са ми песните: Режим "неприлична", Докрай, Имаме ли връзка, Лятно време, Да си плащал, Без гаранция, По-страшно, Всичко чуждо..., Все ми е тая. Глас от мен за тях и успех на участниците им! Подкрепих и още няколко други, които ми харесаха, но ме е яд за първи полуфинал, защото едва избрах 7, можеше повече! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 А Яница защо е с три песни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 преди 30 минути, Beat. каза: А Яница защо е с три песни? Изпуснал съм я без да искам и го видях чак когато правех видеото и се надявах никой да не забележи.🥴😂 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 31 минути, Willy каза: Изпуснал съм я без да искам и го видях чак когато правех видеото и се надявах никой да не забележи.🥴😂 Едната е дует, което минава по правилата? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 преди 21 часа , Willy каза: Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! краен срок за гласуване 08.04 - 20:30ч. УСПЕХ! Гласували: 7/13 + 2/2 от топ 2 Не са гласували: @pechenko, @Achito, @talasym, @THE IIconic, @mimchyyy9 и @hienata. Това е просто reminder, но ще помоля тези които влизат по-рядко, като видат съобщението да отделят 5 минути да гласуват, за да не се гоним последният ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 преди 20 часа , Willy каза: Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! краен срок за гласуване 08.04 - 20:30ч. УСПЕХ! Гласували: 7/14 + 2/2 от топ 2 Не са гласували: @xroflx9, @BobiTo, @Donatella, @Амброжка., @.close to me., @M.Power и @Blueberry. Това е просто reminder, но ще помоля тези които влизат по-рядко, като видат съобщението да отделят 5 минути да гласуват, за да не се гоним последният ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 Втори полуфинал явно е доста по-трудно защото засега няма изявени финалисти и всички песни се борят за място на финал, докато в първи полуфинал след 9 гласували още има песен с 0т. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 3 часа , Willy каза: Втори полуфинал явно е доста по-трудно защото засега няма изявени финалисти и всички песни се борят за място на финал, докато в първи полуфинал след 9 гласували още има песен с 0т. Аз съм с 0, нали така? Скърбя отвсякъде. Моля, подкрепете РАЙНА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Във втори полуфинал има много тъпи песни - харесват ми точно седем, но едната от тях е моята, така че на онче-бонче си избрах последното място. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 21 часа , Lelqtian каза: Едната е дует, което минава по правилата? Къде пък го видя тоя дует? Фийчърингите се броят за самостоятелни песни, тоест не може да е с три. От 30.03.2020 г. от 23:21, Willy каза: Галена, Емануела, Джена, Алисия, Ивена, Андреа и Галин вече участват с по две самостоятелни/feat песни. Галена участва и с дует и вече няма възможност за записи с нейн и песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.