borisslav1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 @Denis излиза че "Не сме безгрешни" не е излъчвана по фен тв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 27 минути, Vancho каза: Най-накрая някой да се сети за нея! И аз я мислех като опция..... но викам, айде да пробвам тоя път с Джина Стоева и Докога. Чудесен избор! ❤️ Има още толкова яки песни за които никой не се е сетил и чак се учудвам, че не присъстват например Славена с Разпродажба на мечти, Dillan - Всичко давам за теб, Наркотик, Тони Стораро с 2, 3 , 4 или Колко си красива, Бони - Обичаш другата, Полудявам ли, Леката жена, Магия с Шевчед, Всичко с теб... нещо на Таня Боева с Лейди Би - Луд умора няма или пък Лутам се, Лоша терапия и подобни.... Кали - Сам, Секс, Спри, Катастрофа, Другата и още доста успешни за нея, на Кати, Пепа - На живо, Анна - Грешиш тотално, Константин - Обади ми се, Румина - Жестоко, Лия - Бог си.... а-у за колко яки и хитови песни само се сетих! Особено Таня Боева, Тони Стораро, Dillan, Азис, Константин и Кати имат толкова яки. Ето ви "малко" жокери. Аз съм мислил и за тия например! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Денис ако си смени песента ставаме 30 участници и почваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 19 минути, Willy каза: Денис ако си смени песента ставаме 30 участници и почваме. Нека да изчакаме, може пък да вземат да излъчат “Не сме безгрешни” по Фен ТВ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 От 10.04.2020 г. от 12:11, GSA каза: Запис! Скандализирам със смяна и аз: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 преди 18 минути, GSA каза: Скандализирам със смяна и аз: За съжаление участваха с нея в 7-ми едишън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 минути, Willy каза: За съжаление участваха с нея в 7-ми едишън. В такъв случай се записвам с една друга класика: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 59 минути, DevilWish каза: Най-накрая някой да се сети за нея! И аз я мислех като опция..... но викам, айде да пробвам тоя път с Джина Стоева и Докога. Чудесен избор! ❤️ Има още толкова яки песни за които никой не се е сетил и чак се учудвам, че не присъстват например Славена с Разпродажба на мечти, Dillan - Всичко давам за теб, Наркотик, Тони Стораро с 2, 3 , 4 или Колко си красива, Бони - Обичаш другата, Полудявам ли, Леката жена, Магия с Шевчед, Всичко с теб... нещо на Таня Боева с Лейди Би - Луд умора няма или пък Лутам се, Лоша терапия и подобни.... Кали - Сам, Секс, Спри, Катастрофа, Другата и още доста успешни за нея, на Кати, Пепа - На живо, Анна - Грешиш тотално, Константин - Обади ми се, Румина - Жестоко, Лия - Бог си.... а-у за колко яки и хитови песни само се сетих! Особено Таня Боева, Тони Стораро, Dillan, Азис, Константин и Кати имат толкова яки. Ето ви "малко" жокери. Аз съм мислил и за тия например! И Албена имаше яки тупалки. Ей, можеше и нещо на Кати - Тъжни очи, Усмивка през сълзи, Сваляй дрехите бяха супер, Фен тръгна с тях, Ивена, Дора Костова и Румяна Тодорова 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 8 минути, asylum каза: И Албена имаше яки тупалки. Ей, можеше и нещо на Кати - Тъжни очи, Усмивка през сълзи, Сваляй дрехите бяха супер, Фен тръгна с тях, Ивена, Дора Костова и Румяна Тодорова От ретрото имаше страшно много, които се излъчваха по Фен, Веселина и Хит Тв Вместо да се записват с вече участвали песни, да се запишат с този мегахит! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 КАТЕГОРИЧНА СМЯНА. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 преди 32 минути, GSA каза: В такъв случай се записвам с една друга класика: Тази също беше в 7-ми едишън, когато Таня Боева участваше с три песни, тези две и "Лошо момче". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 3 минути, Willy каза: Тази също беше в 7-ми едишън, когато Таня Боева участваше с три песни, тези две и "Лошо момче". Бога ми, не очаквах Таничка да е такава форумна любимка. Хайде да пробвам тогава с тази: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 часа , Willy каза: Денис ако си смени песента ставаме 30 участници и почваме. На Полудей си оставам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 3 минути, Denis каза: На Полудей си оставам. Язък. Тъкмо даваха "Не сме безгрешни" по Фен Тв 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 37 минути, pechenko каза: Язък. Тъкмо даваха "Не сме безгрешни" по Фен Тв Човек да не си каже мнението за Галена. Ще ме цитираш още сто пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Малко късно, но участвам с това любимо парче 😁 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 31! Толкова участници не сме били от първи едишън! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Beat., @.close to me., @Donatella, @Амброжка., @mimchyyy9, @dan!el, @Lelqtian, @Mr. Greshen, @Runevski, @DevilWish, @NICK., @GSA, @asylum, @Achito, @Gadinata, както и топ 2 от предишният едишън - @pechenko и @talasym. краен срок за гласуване 15.04 - 20:30ч. УСПЕХ! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @gabbati, @devotioner, @Willy, @BobiTo, @xroflx9, @THE IIconic, @hienata, @Blueberry, @-A., @Olay, @payner_tv, @Vancho, @Denis, @M.Power, както и топ 2 от предишният едишън - @pechenko и @talasym. краен срок за гласуване 15.04 - 20:30ч. УСПЕХ! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Песните директно на финал: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Може ли списък с песните? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 @Willy може ли да кажеш дали получваш съобщението ми, понеже ми дава някаква грешка като пиша лични. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.