Willy Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 1 час, dan!el каза: @Willy може ли да кажеш дали получваш съобщението ми, понеже ми дава някаква грешка като пиша лични. Не, нищо няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 1 час , NICK. каза: Може ли списък с песните? Емануела - Късам ти нервите Емануела - Всичко се връща Теодора - Сърце не ми остана Даяна - Право в целта Емануела и Сердар Ортач - Питам те последно Ванеса - Говори бившата Рени - Йерусалим Ивена - Като кученце Десислава - Просто забрави Десислава ft. Азис - Казваш че ме обичаш Ивена - Номер две Теодора и Dj Jerry - Моят номер Стефани - След теб Лияна - Вуду Ваня и Vasiliki Ntanta - Върви, живей Лияна - Ох,ох Тони Стораро - Ако една звезда си Софи Маринова и Устата - Бурята в сърцето ми Таня Боева - Седем смъртни гряха Деси и Тони Стораро - Отиваш си Джина Стоева - Докога Теодора - Страх ме е от любовта Джордан - Госпожа безгрешната Клеа - Шефът и шефката Кали - Фалшива Слави Трифонов и Софи Маринова - Единствени Лияна и Ofir Cohen - Забранена любов Нел - Не крий сълзите Пепа ft. Кости - Най-добрият Джордан - Полудей Румина - Жестоко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Само да предложа нещо за следващите edition: Ако е участвано вече с една песен да не може да се повтаря песента. Преди няколко edition спечели Бурята в сърцето ми и сега пак се участва с нея. Сигурно някоя друга песен също се повтаря. Така е тъпо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 1 час , -A. каза: Само да предложа нещо за следващите edition: Ако е участвано вече с една песен да не може да се повтаря песента. Преди няколко edition спечели Бурята в сърцето ми и сега пак се участва с нея. Сигурно някоя друга песен също се повтаря. Така е тъпо. И аз подкрепям. Нека участват колкото се може повече и все различни песни. Иначе са все обичайните от Алисия, Емануела, Софи, Петя, Галя и сие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 52 минути, GSA каза: И аз подкрепям. Нека участват колкото се може повече и все различни песни. Иначе са все обичайните от Алисия, Емануела, Софи, Петя, Галя и сие. Ами те имат най-големи хитове🤷🏻♂️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Гласувах! Успех на Ох, ох и Номер 2. Фаворити са ми във моят полуфинал. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 От 12.04.2020 г. от 23:59, Willy каза: Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! краен срок за гласуване 15.04 - 20:30ч. УСПЕХ! Гласували: 12/14 + 0/2 от топ 2 Не са гласували: @-A., @xroflx9 и @pechenko, @talasym. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 От 12.04.2020 г. от 23:49, Willy каза: Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! краен срок за гласуване 15.04 - 20:30ч. УСПЕХ! Гласували: 9/15 + 0/2 от топ 2 Не са гласували: @Donatella, @Gadinata, @NICK., @dan!el, @Mr. Greshen и @Амброжка. и @pechenko, @talasym. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да знаете, че мога да гласувам в двете групи и очаквам вашите подкупи! @mimchyyy9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ама аз изпуснах Дори не знаех, че има девето издание... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 2 часа , pechenko каза: Да знаете, че мога да гласувам в двете групи и очаквам вашите подкупи! Сиреч, ти си и Шефът, и Шефката - в теб са и хлябът и ножът. Ако ме разбираш 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Успех на Джуджи и Полудей И Говори бившата на Ванеса! Изпуснах го тоз едишън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 13 часа , pechenko каза: Да знаете, че мога да гласувам в двете групи и очаквам вашите подкупи! @mimchyyy9 Какви подкупи бълнуваш, като не можеш да получаваш съобщения 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Започвам с финалистите от втори полуфинал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Три от три песни на финал за @gabbati. Успех! 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Още един ретро хит отива на финал! @Vancho 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 След успеха в предишният едишън, Ивена е готова да мачка и на този финал! @THE IIconic 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @Blueberry не изневерява и отново се класира! 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Успех на финала пожелаваме и на @devotioner! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Хита от далечната 2004 заслужено се класира! @hienata 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Благодаря ви че подкрепихте и една много любима песен! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Пожелаваме успех и на този невероятен дует! @M.Power 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 1. 95т.? 2. 79т.? 3. 71т.? 4. 62т.? 5. 60т.? 6. 57т.? 7. 53т.? 8. 49т.? 1×12т., 1×10т. 9. Теодора - Сърце не ми остана - @xroflx9 - 49т. 1×12т. 10. Кали - Фалшива - @-A. - 49т. 11. Даяна - Право в целта - @payner_tv - 44т. 12. Джордан - Госпожа безгрешната - @Olay - 33т. 13. Лияна и Ofir Cohen - Забранена любов - @BobiTo - 27т. 14. Джордан - Полудей - @Denis - 7т. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Последният вот промени доста. Скандален беше втори полуфинал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 От 12.04.2020 г. от 23:49, Willy каза: Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! краен срок за гласуване 15.04 - 20:30ч. УСПЕХ! Гласували 13/15 + 2/2 от топ 2 Не са гласували: @Donatella и @dan!el 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.